- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carada
újonc
válasz
Kiskutya #8950 üzenetére
Köszönöm, közben a dobozból jövő antennáról már megvannak a csatornák. Ha közvetlenül dugom be az antennakábelt, akkor azt mondja, hogy nincs jel. Gondolom, a doboz mégis erősíti a jelet, ettől látja a tévé azon keresztül. Hát mindegy, legalább a távirányítója mehet a levesbe.
Megkerestem a rendszerfrissítést, azt mondja a tévé, hogy a legújabb szoftver fut rajta, de konkrétan ezt a V645 számot nem sikerült megtalálnom a tv menüjében. -
Carada
újonc
Szervusztok!
Vadonatúj TCL 50C715 tévémet próbálom beállítani, de ugyanarról az antennakábelről egyetlen földfelszíni csatornát sem talál, amiről a set-top box vígan működik. Elvileg a székesfehérvári tornyot kellene látnia https://www.fmdx.hu/transmitters-hng-szfehervar-maroshegy.htm , és a Multiplex B lenne a fontos, de akárhogyan próbálom a kézi kereséssel sem sikerül találni egyetlen csatornát sem...Ha a set-top boxból átvezetem az antennát, akkor sem (azt nem tudom, hogy a doboz erősíti-e a kimenő jelet). Tudtok javasolni valamilyen megoldást? Szeretném minimalizálni a kütyük számát, és kidobni a dobozt.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- Spórolós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- World of Tanks - MMO
- Magisk
- E-roller topik
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- További aktív témák...
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest