- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
Új hozzászólás Aktív témák
-
dargelot
senior tag
válasz
Elektrosokk #979 üzenetére
Még nem regeltem le, mert eddig az összes problémám már fel lett vetve fórumon mások által. Egyébként legyen fórumon néha-néha angolul is tesznek fel külsősök kérdést s meg is válaszolták őket.
Mindazonáltal az orosz fórum is pörög, a többi kicsit lassabban, bár most legutóbb a legújabb build az ausztrál fórumra került fel legelsőként.
Itt a fórum linkje: [link]
Ha megtalálod a tv-dhez való topikot akkor már sok-sok újdonságot találhat az ember. A távirányító programozástól kezdve az android store-ban nem lévő progik telepítéséig. Nálam pl távirányítón a Netflix gomb most már a YouTube-ot hozza be. Átprogramoztam, nem nagy kunszt.
Példának kedvéért a TV android store-jában nincs benne a GTA San Andreas, s feltettem más módszerrel. Eddigi legélvezetesebb játék számomra a tv-n. A Liberty City Stories is jó volt, a Vice City nem volt az igazi, a San Andeas pedig csúcs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Gyúrósok ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest