- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A C645-ös tévét szerintem ne belépő kategóriába soroljuk, inkább alsó-középkategória.
Ebben a cikkben a középkategóriába rakják, ami szerintem túlzás: [link]A belépő kategória a TCL-nél jelenleg (szerintem): S5200, S5400A, S5400AF, S5400A, P635, P639, P638
Viszont ahogy láthatjátok, ez a cikk a P638-at is a középkategóriába sorolja: [link]A QLED panellel szerelteket már az alsó-középkategóriába tenném.
Ráadásul ha megnézzük az új árait a tévének, akkor nagyon nem belépő szintű tévének van árazva.
Például a 43" C645-ös megjelenésekor 220.590 Ft volt, utána 170.000 Ft körül ment, majd folyamatosan ment lefele. -
Atis45
aktív tag
Én ezt úgy megértem. (vagyis nem) Nem egy 1-2 éve indult gyártónak a termékéről van szó. Nálam is csak usb-ről való lejátszásnál van probléma. Streamingnél nincs semmi gond, legalább is nem veszem észre. Külső meghajtóról meg akadozik még az 1080-as film is.
És ezt mondom úgy, hogy engem annyira nem zavar, mert vinyóról jó ha egy hónapba egy filmet megnézünk. (azt meg kibírjuk) Csak azért mégis, tudjon már lejátszani egy filmet akadás mentesen. Szerintem ez nem olyan nagy extra kérés.
Új hozzászólás Aktív témák
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest