- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
boxmaci
tag
válasz
RVR400 #14673 üzenetére
Kategóriákkal jobb TV-t az életbe nem veszel ennél, már ami a képminőséget illeti. Jobb mint a Samsung, a Hisense LED-je hasonló áron pedig ehhez kb két kategóriával lejjebb van... Sőt meg merem kockáztatni simán oda lehet tenni egy jobb Oled mellé, annak mimden hátránya nélkül.
-
Saccco
nagyúr
válasz
RVR400 #14673 üzenetére
Hogy legyen ellenvélemény is, nálam működik, 65C728. Illetve egy C725 is megy a családban máshol. Remélem nem lesz gondom a C639-cel sem. (Megnéztem tüzetesen a dobozt és a papírját is, mindegyikre C639X1 van írva.)
Másrészt nem márkákat kell isteníteni, azért találtam rá erre, mert a paraméterei jók. Anno azért volt ZTE telefonom, mert az volt a legjobb csomag ott és akkor. Ha lett volna OLED ugyanennyiért, amikor ezt vettem akkor nem vettem volna meg a 728-ast. Ha esett volna még kicsit a 65U8QF ára, akkor meg azt vettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest