Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Távcsövekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
fene_vad
senior tag
monokulárt és pláne binokulárt tényleg ne kínai webshopból.
Én voltam kint pár éve Hongkongban és Sanghaj-ban is, saját szememmel megnéztem kb 30 fajta kisbinó vagy 100 példányát, mire találtam egy jót, ami nem kettőz, nem sorjás, legalább fully coated, nem torzít vagy színez (jelentősen), széles látómezejű.
8x25-ös, átszámítva 5k HUF volt az ára. Az itthon kb 10-12k lenne minimum.A többi kb. 99 kivétel nélkül mind hulladék volt.
-
fene_vad
senior tag
nem rossz, de kezdőnek macerás. Hosszú, remegős és kezdőnek bonyolult mechanika, pöcsölős kitelepülés és visszapakolás.
Kicsit drágább, de inkább ezt javasolnám: MAK 90/1250 Virtuoso
csillagkövetés, később nagyon olcsón GOTO-zható, grab&go. Apertúra annyival nagyobb pont mint amekkora a kitakarás a segédtükör miatt, vagyis felbontásban annyit tud, mint a lencsés amit linkeltél, nem színez, kicsit lágyabb kontraszt. És nem utolsósorban "eladhatóbb", ha mégesem jön be a hobbi

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- sziku69: Szólánc.
- World of Warships
- Horgász topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Apple Homepod Mini
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

lugosi