- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
Blizzardking
üzenetére
Elsőre én is ezt tippeltem, de kipróbáltam a profilt és nálam is ezt játssza. Pedig a fülessel órákon át szoktam beszélni folymatosan pl webex konferenciákon, folyamatosan és nem szakad le. Fura mód, amikor a tasker beindítja a füles kihúzva taszkot, a telefon akkor is azt mutatja, hogy érzékeli a fülest.
Lehet, hogy a tasker profil bemenet érzékelése nem tökéletes. Nekem pl azt, hogy eljöttem otthonról és már nem tud az otthoni wifire kapcsolódni, néha csak 15 perccel később kezeli le.
Érdemes lenne esetleg több profillal megoldani. Első profil érzékeli, hogy be lett dugva a füles, beállít egy változtó 1-be, meg a hangerőt a kívánt értékre. Nincs kilépési taszk, és nem is állítja vissza a beállításokat kilépéskor.
A másik taszk arra figyel, hogy ha 1 a változó és nincs bedugva a füles, akkor kinullázza a változtó és beálltja a hangerőt a füles nélküli értékre. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Blizzardking
üzenetére
Hát érdekes ugyanis
másik telefonon egyszer sem csinálja.Az létezhet hogy ha nagyon alacsony a memória akkor meggajdul?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Építő/felújító topik
- Videó stream letöltése
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Dell Latitude 7320 2-in1 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÚJ-csak kipróbált Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB, 2029-es gar!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest