Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• farkas-j

őstag

Érdekes hiba volt a hétvégén a rendszeremben. Szolgáltatások: Internet + TV + telefon. A rendszer felépítése: Elosztás TV-Internet -> Cisco modem -> TP-Link Archer C5 (v1.2) + swich + még egy TP-Link Archer C5 (v1.2) vezetékesen összekötve a másikkal LAN-on, acces pointként beüzemelve.
    Csütörtökön elkezdte a PC-m eldobálni az USB portokat (6db), rajtuk ezernyi dolog, hub, egér billentyűzet, kamera stb. Ez a PC a fő routerre csatlakozik. Bármit lehúztam cseréltem nem segített. Csináltam korábbi időre rendszervisszaállítást, de semmi változás. A net egyébként ment rendesen. Kész feladtam, az alaplapot gyanusítottam meg. Este csörög a telefon. Felvettem, de úgy kerregett, hogy nem értettem a hívót. Ez egy 4 készülékes Simens Gigasett Dect készlet. Azt hittem megkrepált a telefonrendszerem is. Visszaakartam hívni egy analóg telefonról a hívót, ám ott is óriási zúgás volt. Ez némileg megnyugtatott, hogy nem a Dect telefonokkal van baj. Ekkor került gyanúba a Cisco modem. Lehúztam a tápot róla, és megmértem megvan e a 15V. Megvolt több mint kétszeresen. 37V-ot adott ki a táp :Y . Előkaptam egy univerzális tápot, és arról adtam be a 15 voltot. Minden működött, és csodák csodájára megszűnt a PC-n az USB portok dobálása. Másnap a TARR-os szakik kicserélték a tápot. Csak egy nem fér a fejembe, hogy routeren keresztül hogy kavart be a hibás Cisco táp a PC-mbe?

Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés