- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
konigjanos #2177 üzenetére
Az jó ár, vedd! Drágábbnak hittem.
Kellemes használatot! -
válasz
konigjanos #2175 üzenetére
Én ehhez vagyok szokva, nekem az a 83% soványnak tűnt. De ha azt mondod neked megfelel, még mindig fényévekkel jobb, mint a LÉCpóver.
-
válasz
konigjanos #2172 üzenetére
Megtisztelő, hogy megfogadod a tanácsom! Viszont akkor adok még egyet... Ez a Be Quiet se nagy durranás...
-
válasz
konigjanos #2170 üzenetére
A tápot cseréld le, borzasztó az elektronikája!
Instabil feszek, semmi rövidzár-, túlfesz-, túláram-védelem, pocsék hatékonyság. Szerintem szabadulj meg tőle, amennyiért tudsz, tedd hozzá a venti árát meg talán egy nagyon picit és vegyél belőle egy rendes tápot az apróból, a géped többi eleme meg fogja köszönni. -
Sziasztok!
Van egy problémásan legarizható Corsair HX750-es tápom. (megsérült a sorozatszám matrica rajta, magyarázkodhatnék pár hónapig, hogy márpedig ez az, aminek mondom, nem lopott)
Elkezdett kerregni a ventije és a kerregés előtt is idióta hangja volt vagy egy éve, minden leállásnál "tiktiktiktiktiktikpuppuppupp" hang kíséretében lassult.
Próbálkozzak a garival, vagy inkább csak cseréljem a ventilátort benne?Egy HAF932-es ház aljában van, ventivel lefelé, a házon kívülről szívja a levegőt, nem fűti fel egy belső alkatrész sem. 20-24 fok a szobahőmérséklet télen-nyáron. Terhelve nem nagyon van, maximum 500W-os az AC oldali teljesítményfelvétel, de 95%-ban 50W, vagy alatta üzemel.
Melyik megoldást választanátok és ha esetleg a venticserét, akkor milyen ventit rakjak bele?
Ha minden igaz, ez a venti van benne:[link]
Infót ezt találtam róla: Yate Loon D14BH-12
2-pines, 12V, 0.7A @ 2800RPM, 140CFM, 48.5dBA. És valaki kimérte, 4.35V az indulófesze.Előre is köszönöm szépen a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- macOS PC-re
- LTE frekvenciák
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gitáros topic
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- Noctua NF-A12x25 PWM Chromax
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest