Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- 
			  LOGOUT Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai: 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  konigjanos

üzenetére konigjanos

üzenetéreAz jó ár, vedd! Drágábbnak hittem. 
 Kellemes használatot!
- 

válasz  konigjanos

üzenetére konigjanos

üzenetéreÉn ehhez vagyok szokva, nekem az a 83% soványnak tűnt. De ha azt mondod neked megfelel, még mindig fényévekkel jobb, mint a LÉCpóver.  
- 

válasz  konigjanos

üzenetére konigjanos

üzenetéreMegtisztelő, hogy megfogadod a tanácsom! Viszont akkor adok még egyet... Ez a Be Quiet se nagy durranás... 
- 

válasz  konigjanos

üzenetére konigjanos

üzenetéreA tápot cseréld le, borzasztó az elektronikája! 
 Instabil feszek, semmi rövidzár-, túlfesz-, túláram-védelem, pocsék hatékonyság. Szerintem szabadulj meg tőle, amennyiért tudsz, tedd hozzá a venti árát meg talán egy nagyon picit és vegyél belőle egy rendes tápot az apróból, a géped többi eleme meg fogja köszönni. 
- 

Sziasztok! Van egy problémásan legarizható Corsair HX750-es tápom. (megsérült a sorozatszám matrica rajta, magyarázkodhatnék pár hónapig, hogy márpedig ez az, aminek mondom, nem lopott) 
 Elkezdett kerregni a ventije és a kerregés előtt is idióta hangja volt vagy egy éve, minden leállásnál "tiktiktiktiktiktikpuppuppupp" hang kíséretében lassult.
 Próbálkozzak a garival, vagy inkább csak cseréljem a ventilátort benne?Egy HAF932-es ház aljában van, ventivel lefelé, a házon kívülről szívja a levegőt, nem fűti fel egy belső alkatrész sem. 20-24 fok a szobahőmérséklet télen-nyáron. Terhelve nem nagyon van, maximum 500W-os az AC oldali teljesítményfelvétel, de 95%-ban 50W, vagy alatta üzemel. Melyik megoldást választanátok és ha esetleg a venticserét, akkor milyen ventit rakjak bele? 
 Ha minden igaz, ez a venti van benne:[link]
 Infót ezt találtam róla: Yate Loon D14BH-12
 2-pines, 12V, 0.7A @ 2800RPM, 140CFM, 48.5dBA. És valaki kimérte, 4.35V az indulófesze.Előre is köszönöm szépen a segítséget!  
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Akciókamerák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futárcégek
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest