Hirdetés

2024. május 15., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Logoszféra  »  Szürke zóna

Hozzászólások

(#1668) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Egész jól aludtunk az éjszaka amin meg is lepődtem. Csak 4-kor ébredtem fel és utána már csak forgolódtam. Ezt egész 5 óráig bírtam és akkor döntöttem úgy hogy elkezdődött a mai nap számomra.
Tegnap reggel korán indultunk Pestre cunciért mert ez csak egy feles hétvége volt. Fele ott fele pedig nálunk. Idejét nem tudom mikor volt utoljára ilyen. Az úton semmi gond nem volt táltival. Se a fék nem rendetlenkedett se a vízhőfokkal nem volt probléma. Miután cuncit felvettük elmentünk a régi babakocsijáért. Megkaptuk volt párjától ezért ezt sem kell venni. Szuper kis járgány! Már ki is mostuk a huzatját és lemostam a vázról a 3 éves port. Egész újszerű és jó állapotban van. Az egész váz alu ezért nagyon könnyű. Simán el fogja bírni édes. Persze cuncival is elbírta ezért nem aggódok mert tud vele majd rendesen közlekedni. Az egyik nagy hibája épp az hogy alucsőből áll a váz és ezért amikor használat közben a fogantyú lenyomásával az elejét emelte meg édes ez a központi cső kicsit elhajlott. Nem vészes de elgörbült. Nem értem hogy 2db 40 centi körüli fél colos csőről van szó. Oké hogy spóroltak a súllyal de azt az alkatrészt amit ilyen komoly terhelésnek tesznek ki miért nem acélból készítik? Az annyival nem növelné a tömegét. Megpróbálom finoman kiegyenesíteni vagy kitalálni rá valamit hogy kibírjon még egy gyereket. Lehet felesleges az aggodalmam de nem szeretném akkor reparálni amikor már totál elhajlott.
Hazafelé megálltunk apámnál és picit beszélgettünk vele. Nem sok ember van a családból aki tartja velünk a kapcsolatot ezért azt a keveset meg kell becsülnünk. Mielőtt haza vettük volna az irányt a mekiben ittunk egy italt. Én kávéztam a csajok pedig jeges csokit ittak. Készítettem képet is de édes mobilján van amiről nem tudom lehalászni. Délután semmi különös nem történt. A babakocsi játékba került. Cunci az anyuka és a nagybaba a gyermeke. Őt tologatta és éjszaka is nála volt a kocsi mert ezt szerette volna.
Ma körbetelefonálom azt a 3 helyet ahonnan esetleg valami munkára számíthatok. Remélem valakinél lesz meló, mert ha nem akkor jön az idegtépő várakozás a tavaszra.
Szép napot mindenkinek.

Útvonal

Fórumok  »  Logoszféra  »  Szürke zóna
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.