Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
Aktív témák
-
D.Orion
veterán
válasz Napfénysüti #36050 üzenetére
a helyszín Magyaralmás volt...
<
Ezzel kb. mindent el is mondtál... -
honda23
aktív tag
Eladó LG GH22NS40 sata dvd-író, két éves, talán 5 db lemezt írtam vele.
3ezer magyar Ftnincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
nagyúr
válasz D.Orion #36051 üzenetére
Nah ismered az almásiakat? Egyébként az edzőm meg a fia ott lakik (mindketten nálunk játszanak is). Kijött a lánya szurkolni nekünk és egyszer sírva fakadt annyira szidták a hazai drukkerek az apját. Pedig sok évig itt játszott... Asszem ha lehet innentől kerülöm ezt a falut.
Més que un club!
-
lacko99
tag
Eladnám, elcserélném, Gigabyte GTX 460 1gb OC kártyámat 32000Ftért. 2011.01.13-án vásároltam 36 hónap garanciával. Mindene megvan, doboza, tartozékok. Ráfizetnék GTX560ra vagy 560 Ti-re.Személyesen kipróbálható, megtekinthető itt Székesfehérváron.
[ Szerkesztve ]
-
csaba77
csendes tag
válasz juliabrilke #36055 üzenetére
nem csak Alvest kell helyretenni , hanem azt a b..rom sousat. Nikolicsot nem csereként kell állandóan bevetni...
egy csatar szegyen itthon-???Csibe
-
D.Orion
veterán
válasz Napfénysüti #36053 üzenetére
Sajnos, egyszer nagyon régen volt egy barátnőm aki ott lakott. Nem volt túl hosszú a "kapcsolat".
[ Szerkesztve ]
-
juliabrilke
veterán
-
nagyúr
Az fasza lehet. Amúgy ilyesmi szerződéseket kötnek az edzők, jól be vannak védve. ha megy a szekér akkor sokáig maradnak ha meg nem és kirúgják annyit kaszálnak hogy fiesztázhatnak 2 évig...
De ha idén nem lesz semmi akkor jövőre lehet egy normális edzőt szednek össze a Vidinél.Més que un club!
-
MODERÁTOR
válasz Napfénysüti #36060 üzenetére
Én 100 év alatt nem keresek ennyit.
Hihetetlen komolyan mondom.20 éve a Prohardveren
-
juliabrilke
veterán
válasz Napfénysüti #36047 üzenetére
Hülyék vagytok (más bocs)
Ilyenkor nem kell visszamenni és simán nektek adják a meccset. Jegyzőkönyvben benne lesz, hogy mi történt, így adott gólkülönbséggel (talán 3:0) nektek ítélik a meccset.
-
nagyúr
válasz juliabrilke #36062 üzenetére
Az edzőnket megfűzték aki helyi... Én nem akartam. Amúgy most ebszéltem egy játékvezető ismerőssel. Nekem járt volna egy piros és semmit nem tehettem volna. A szerencsétlen sporihoz kellett volna rohannom hogy tegyen valamit miközben a csapattársamat lehet agyonrúgják... Amúgy utána rohantam hozzá de meg se hallgatott...
Az ember testi épsége 1000* többet ér mint egy szaros meccs meg lap és én e szerint cselekedtem még ha fel is rúgtam minden szabályt. Úgy érzem jól döntöttem. Szerintetek is?Més que un club!
-
MODERÁTOR
válasz Napfénysüti #36067 üzenetére
Jól döntöttél.
De mi váltotta ki ezt az indulatot a szurkolókból hogy a játékosokat akarták megverni?
Ennyire sportszerűtlen volt a meccs ?20 éve a Prohardveren
-
juliabrilke
veterán
válasz Napfénysüti #36067 üzenetére
Bizony.
Ebből kiállítanak és meg nem szólalhatsz.
Pont egy ilyen sztori volt Romániában egy hete a hétvégén.Ilyenkor nem nyerő ütni, mert csak te szívsz.
-
nagyúr
Parázs volt a hangulat pedig 2-0-re mentek a hazaiak. Kiállítottáka asrácot és ő meg hülye módon az őt szidalmazó szurkolóknak kiintett. Na ekkor ugrott oda egy piros dszekis faszi és megütötte. innentől meg nem volt megállás.
Julcsi: igen, ennyit az embert védő szabályokról. Ha nem ugrok oda akkor a földön fekvő társamat tovább rúgta volna. És ha meghal mert úgy tarkón találja? Vagy megvakul? Vagy más súlyos sérülés? Leszarom ha pirosat kaptam volna de legalább megállítottam azt a vadállatot.
Mellesleg a meccs végén odajött a faszi és ő kért tőlem is bocsánatot pedig én vágtam képen. De belátta hogy igazam volt.
Més que un club!
-
sedo
tag
válasz Napfénysüti #36070 üzenetére
Falun általában nem tanácsos beszólni a helyi erősembereknek, mert ez lesz a vége. Itt hibázott csapattársad. Ha egy mód van rá nem ütni kell a hülyét, hanem megpróbálni elrángatni, szétválasztani a dulakodókat. Továbbá ha már lejöttetek megmondani a bírónak, hogy mivel nincs biztosítva a meccs továbbra sem, tartotok a szurkolóktól, nem mentek vissza, jegyzőkönyvbe veszitek és nagy eséllyel megkapjátok a meccset utólag, ahogy azt feljebb már írták is. A verekedő figurát meg fel kell jelenteni, nem utólag beszélgetni vele, hogy ő sajnálja. Ezért sem kell visszaütni, mert így már nem érdemes bevonni a rendőrséget, pedig azonosítani nem lett volna nehéz az emberkét.
Konkrétan ilyen helyzetbe még nem kerültem, de nagyon hasonlóba igen, én akkor sem és most sem ütöttem volna. A lehető legrosszabbul jöttetek így ki ebből a dologból. -
nagyúr
válasz juliabrilke #36072 üzenetére
Jah állítólag könyörgött az ellenfél hogy folytassuk. Szóval marha rendesek voltunk.
Azt mondjuk megnéztem volna hogy az én helyemben hányan tudjáák megállni hogy ne avatkozzanak közbe a verekedésnél.Més que un club!
-
lacko99
tag
Keresek 2 darab egykezes 3kg-os súlyzót Székesfehérváron.
-
sedo
tag
Az nem különösebben nagy pénz, még a magyar fociban sem. Többször elmondták, hogy Sousát nem fogják elküldeni akkor sem, ha idén a középmezőnyben végzünk. Sőt még akkor sem, hajövőre sem lesz komolyabb előrelépés. 3 éve van, hogy elérjen valamit, nemzetközi szinten mondjuk annyit, hogy BL vagy EL csoportkörbe jussunk. Ehhez nem is feltétlenül kell újra megnyernünk a bajnokságot sem. Ha mondjuk kieső helyen lennénk, illetve komoly harcban lennénk annak elkerülése érdekében, akkor lehetne azon gondolkodni, hogy mi lesz Sousával. Addig teljesen felesleges. Egyébként sem feltétlenül reális elvárás egyből duplázást várni egy élete első bajnokságát behúzó csapattól, örüljünk annak, hogy tavaly kijött a lépés, és idén sincs különösebben nagy baj.
Az mondjuk már más kérdés, hogy milyen játékospolitikát folytatunk jelenleg, ez nekem sem igazán szimpatikus. Mindenesetre ha a 3 éves cikluson belül 8-9 külföldivel a kezdőben fogunk meccseket játszani a BL vagy EL csoportkörben, én ugyan annyira fogok szurkolni a Vidinek, mint ahogy tettük azt sokan a Parmalatnak, illetve a másodosztályos időszakunkban. -
nagyúr
-
juliabrilke
veterán
válasz Napfénysüti #36077 üzenetére
Nincs itt gond.
Csak 2 gólerős csatár/középpályás kellene, meg egy büdös nagy maflás Alvesnek mindig, amikor menőzni akar.
-
nagyúr
válasz juliabrilke #36079 üzenetére
És 2 csatárral mér egyből EL meg BL lenne? Azért azok nem a magyar bajnokság színvonalán vannak...
Més que un club!
-
juliabrilke
veterán
válasz Napfénysüti #36080 üzenetére
Reálisan ebből 3. hely lehet meg. Esetleg elcsíphetünk valami gyengébb külföldi kupát a bajnoki helyezéssel, esetleg kupagyőzelemmel.
Bár meccsen ott meg elég jó kis pénzeket lehetne szerezni. De sajnos jelenlegi formában nem lesz bajnok a csapat.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz juliabrilke #36081 üzenetére
Ja hogy te csak a bajnokságra írtad.
Oda lehet elég is lenne.Més que un club!
-
csaba77
csendes tag
ez nem foci , amit csinalnak...
ez l..szar..még akkor is ha nem akarnak ettol a bajnoksagtol semmitCsibe
-
D.Orion
veterán
válasz Napfénysüti #36073 üzenetére
Én valszeg nem csak megütöttem volna a szurkolót... Jeet Kune Do
kisza25: Holnap elolvasom.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
juliabrilke
veterán
* AXIAL FAN, 80MM, 12VDC, 560mA
* External Height:80mm
* External Width:80mm
* External Depth:32mm
* Current TypeC
* Supply Voltage:12VDC
* Flow Rate - Imperial:53.7CFM
* Flow Rate - Metric:1.52m /min
* Noise Rating:45dBA (na ezt kellene drasztikusan csökkenteni)
* Bearing Typeall
* RoHS Compliant: YesErre van valakinek valami ötlete, hogy milyen ventilátorral lehetne helyettesíteni?
-
JohnnyX
őstag
Jelkepes osszegert keresek pci-os win7 kompatibilis hangkartyat.
_Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
lacko99
tag
válasz juliabrilke #36087 üzenetére
Nekem van 8 centis delta, és ketté lehet szedni a ventiket is.
-
lacko99
tag
válasz juliabrilke #36090 üzenetére
12 volton azért van hangjuk, de a lég szállításuk brutál. Mibe kellene amúgy? De ha szétszeded és külön vannak akkor meg csndesebb. Gyere el és kipróbálod.
-
-
madarasz92
őstag
válasz madarasz92 #36010 üzenetére
18k-ért vihető ha valakinek kell !
Esetleg MSI GeForce GTS 450 Cyclone (1GB, GDDR5) érdekel valakit ?
Full tartozékos , és sok gari van rá . -
don_peter
senior tag
válasz madarasz92 #36093 üzenetére
"Volkswagen Bora 1.9TDI + iPhone 4 16gb iOS 5.00 + stb"
Mi az a "stb"----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
don_peter
senior tag
válasz madarasz92 #36095 üzenetére
"stb" = ???
Kiváncsi vagyok mit takar még az a stb?----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
juliabrilke
veterán
válasz don_peter #36097 üzenetére
Gigabyte EP45T-UD3P, Intel Core 2 Duo E8400@4.0Ghz 1.3V,Thermaltake Bigwater 760is,2x2GB CSX CEC 1600Mhz ,MSI GTS 450 Cyclone OC 1GB ,Thermaltake Dokker BlacX VM600M1W2Z,Enermax Noisetaker EG495W ,+ 6db 12CM Cooler!+ LG TFT 22" Full HD W2240T-PN +Fujitsu Siemens LL 3220T, PS3 80GB(Cheramic White DS3 Joy+ Black Joy) +iPhone 4 16gb Black gyári független ...
Franc, már beelőztek.
[ Szerkesztve ]
-
madarasz92
őstag
Aktív témák
- PayPal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Külpolitika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
- új állapotú Panasonic laptop: Intel Core i5 / 512Gb m.2 SSD / 8Gb Ram / Windows 11
- Eladó HP 250 G6 832A notebook 15,6" FHD/Core i5-7200M/8GB DDR4/ 256GB SSD/HUN bill
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest