Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
Aktív témák
-
Xirtam
veterán
Van még 2db 8GB-os Kingstone Micro SD HC Class 4-es kártyám 3in1, (adapterrel) 3.000 Ft
-
szijartg
őstag
válasz juliabrilke #36924 üzenetére
A legnagyobb gond az, hogy egy hitelminősítő cég uralja az egész helyzetet Európában, és az ő döntésük után rohan mindenki.
-
kovsol
titán
válasz juliabrilke #36924 üzenetére
az én családom mezőgazdaságból él és ne azt hidd az olyan jó
May the Force be with you!
-
nagyúr
-
Tom5
addikt
válasz Napfénysüti #36955 üzenetére
Motorháztető, meg a lökös mintha más árnyalatú lenne.
-
Timyyy
őstag
Törve volt régen, már így vettük hogy különböző. És ebből a színből 1 db van rajtunk kívül a városban.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
juliabrilke
veterán
Samsung 2GB-os DDR3 1333Mhz ramja van valakinek?
Ilyen kellene: m471b5673fh0-ch9
-
JohnnyX
őstag
válasz juliabrilke #36958 üzenetére
Hogy all a ram bizniszunk, lesz belole valami?
_Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
nagyúr
-
Tizedes1
aktív tag
SOS!!
Fórumtársak, helyhiány miatt a jövő héten meg kell válnom egy tévétől.
[Ez lenne az: ]SAMSUNG PLANO CW29M64V
Funkciók: Scart bemenet, TXT, Magyar menü, RCA csatlakozó, Külső vezérlő gombok, Képarány váltás, Sík képernyő, Sztereo hang, Virtuális térhatású hang
Gyártó: Samsung
Képarány: 16:9,4:3
Képátló (cm): 72
Samsung Plano CW29M64V sík képcsöves televízió eladó. A készülék kifogástalan működési állapotban van. Képátló 72cm. Készülék mérete: 73cm széles, 58cm magas, 48cm mély. Hátoldalon két scart csatlakozó, sztereó kimenet. Oldalsó csatlakozó: RGB-bemenet és 3.5-ös jack dugó fülhallgató kimenet. A készülék Székesfehérváron átvehető!De nincs meg a távpiszkája Ilyennel is lehet helyettesíteni
vagy a vaterán is megvehetőAlku privátban.... Irányár: 20.000 ft
Alkudni kötelező ))(((((([ Szerkesztve ]
-
-
D.Orion
veterán
Ha jól emlékeszem, akkor a kresz úgy szól, hogy "be kell csatolni a biztonsági övet"... De azt nem említi meg, hogy magad előtt a mellkasodnál kell elhelyezkednie vagy mögötted és az ülés között is jó-e. Csak annyi van írva, hogy be kell csatolni. Hogy hol? Hát én azt sehol se láttam leírva.
-
nagyúr
-
D.Orion
veterán
-
juliabrilke
veterán
Nekem meg marhára nincs kocsim, be se kötöm és még mindig élek.
-
Motion_Blur
félisten
Nekem az az első még mielőtt ráadom a gyújtást hogy bekötöm magam. Ez már annyira berögzült hogy nem is tudom kihagyni ezt a lépést. Meg egyébként is bekötném magam, mint hogy el kelljen viselnem azt a hangot amit az autó kiad figyelmeztetésül
mod: bazz hirtelen azt hittem az autós topikban vagyunk
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
gyenge47
aktív tag
válasz juliabrilke #36980 üzenetére
Téged is a sofőröd visz a sokliteres sokhengeres mercedessel?
-
gyenge47
aktív tag
válasz juliabrilke #36984 üzenetére
Nyugdíjasra?
-
bim
veterán
Hopp! Reggel óta 69 hsz. született amit nem olvastam. Ez a k.szutra szerint jó ómen estére.
-
nagyúr
-
törölt tag
válasz Napfénysüti #36987 üzenetére
létezik ide kábel hosszabbító?
itx házba vettem sata-ata átalakítót, de túl magas, ha rádugom a tápot, ezért vízszintbe kellene helyezni, és ehhez kellene egy kis ide kábel toldás (apa-anya). -
D.Orion
veterán
válasz #92888064 #36988 üzenetére
Milyen hosszú kell és 80 v. 40es? Van pár itthon. Egyébiránt szabvány szerint 46cm hosszú lehet egy IDE kábel. Ezekkel a hosszú 91cm-es cuccokkal(régen szerverekben volt) már lehetnek problémák. Egy otthoni felhasználásra szánt pc alkatrészei nem biztos, hogy díjazzák ezt a dolgot. Lehet nem is fogja látni az alaplap a winyót.
[ Szerkesztve ]
-
MacCaine
őstag
Úgy látszik vonzom a hülyéket...
-
nagyúr
-
f27
senior tag
60Gb SSD helybélieknek nagykerár alatt 25k ba vihető
200Gb HDD-k 10k/db áron
[ Szerkesztve ]
-
MacCaine
őstag
válasz Napfénysüti #36992 üzenetére
Egy tápra alkudoztam egy csávóval, és nem tudta értelmezni, hogy mit írok. Lehet, hogy sima egy, maximum két szavas tőmondatokban kellett volna fogalmaznom, ahogy ő is tette...
Jaigen, a végén még le is hülyézett.
[ Szerkesztve ]
-
honda23
aktív tag
Eladó LG GH22NS40 16x dvd-író, egy két írásra használt.
nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
honda23
aktív tag
Gratulálok a fehérvári palota városi postának és a tatabányai postának.
Az biztos, hogy feljelentem a postát, másodszor vernek át.
Történet: először visszaküldik a csomagot, mert a feladót és a címzettet összekeverték.
Aztán visszaküldik a csomagot ismeretlen cím miatt(tatabányai, a cím a nagy posta mellett van 50m-rel). Így ki kellett már fizetnem az első csomagot háromszor, a második csomagot is háromszor (csomagfeladási és visszaküldési díj!!!).
Így a posta megkárosított 1050x4 Ft-tal, amit be fogok vasalni, akár peres úton is, panaszfelvétel megvolt, következő lesz az önkormányzati hivatal.
Feladok egy árut, amin már buktam több ezret ez a nyomorék postácska miatt.
Az meg röhej, hogy az egyik postás nem akart panaszkönyvet adni!
Na itt borult el az agyam.
Ha most visszajön az áru, meg amúgy is, minden létező ellenőrző szervnek szólni fogok, felnyomom ezt a szemét undorító bagázst.
Pénteken adom fel az árut, amit hétfőn elszállítanak a pesti csomagolóközpontba és már kedden hozta az értesítőt nekem a postás?
Soha sem járt a csomag Tatabányán!
Még egyszer grat.nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PayPal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Külpolitika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
- új állapotú Panasonic laptop: Intel Core i5 / 512Gb m.2 SSD / 8Gb Ram / Windows 11
- Eladó HP 250 G6 832A notebook 15,6" FHD/Core i5-7200M/8GB DDR4/ 256GB SSD/HUN bill
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest