Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TheReMiXeR

senior tag

válasz Rover623 #5901 üzenetére

Én nem is xxxxxxxx-tam, másokat érdekelt a barna kenyeres téma.
    ...de egyébként ha egy kínai vásárol nálam akkor majd ezentúl azt se fogom jelezni és értelmetlen lesz az egész.

Itt ennél a történetnél passzol a hovatartozás jelzése, hiszen a sumákság felsőfokával találkoztam. Olyannal amit eddig ennél a népcsoportnál fedeztem CSAK fel.
    Ennyi. Részemről téma zárva (egyébként is jeleztem, hogy én már emiatt itt kaptam felszólítást és 2x nem ugrok bele a kútba... a másikfele, hogy az általam leírt szöveg nem tartalmaz az etnikumra nyíltan utaló szavakat... mindenki azt olvas ki belőle amit akar
    és szerintem szólásszabadság van :B )

• Ygg

senior tag

válasz Rover623 #5901 üzenetére

Hülye user minden népből van, való igaz. Meg az is, hogy minden népnek megvan a mocska, aki tisztességtelenkedik. S valaki nem származás, hanem életforma alapján cigány. De arányok vannak. Az élet pedig nem fekete-fehér, hanem szürke.
    Szerintem nem folyt durva cigányozás.
    S bocs, képzeljétek el, vannak hülye amerikais, németes, vagy magyarokról, vagy bármilyen származású emberkékről szóló sztorik is.
    Csak érdekes, arra senki nem hördül fel, ha valaki a bugyuta usások történeteit adja elő, hogy mért kellett beleírni, hogy az illető amerikai volt, pl....

Ya, és szólni kéne a nők jogait védő mozgalmaknak, hogy a sok bótos ott stíröli a kiscsajokat, de bezzeg kiröhögik szegény butuskákat, és ide is beírjék , mert mit ad isten, jobban ért a műkörömhötz és a fellatio-hoz, mint a számítástechnikához.
    Ez nem szúrja senki szemét?

Kettős mérce...
    Demokráciában nem egyenlő jogok és bánásmód lenne, hmm?

Ezenkívül szvsz a történetek lényege, tanulsága szempontjából az esetek legnagyobb részében teljesen lényegtelen az ügyfél bármilyen hovatartozása

Ez részigazság. Erre a csoportra jobban jellemzőek ezek a sztorik.

A probléma attól még létezik, hogy sokan a fejükbe dugják előle a fejüket.
    S hiába dugják, előbb utóbb betör hozzájuk is.

De amúgy ez a topik tényleg nem erről szól.
    Térjünk vissza a szegény eladók idegeit borzoló történetekhez mindenféle fajra, nemre, korra, állapotra, szexuális irányultságra utaló megjegyzés nélkül.

És akkor amerikai ügyvéd stílusban LOL:
    11 év kisker alatt nem találkoztam annyi etnikummal, mint amennyit ti itt az elmúlt 200 hsz.-ben felsoroltatok..

Nem találkoztál?
    Úgy-úgy...
    Nem szolgálunk ki szegény romákat?
    Direkt olyan az üzlet elhelyezése, hogy oda se találjanak, be sem tudjanak jönni?
    Kizártnak tartom, hogy bárhol ilyen jelentős arányban legyenek az informatikai üzletek vásárlói/ügyfelei között.
    El sem tudod képzelni, hogy ők is szeretnének informatikai műveltséget szerezni? Lenézed őket? Igen?
    Nő az arányuk a népességben... Nő a számtechboltban is... ez természetes...
    és a nagy számok törvénye alapján és a logika szerint több vásárló között több hülye van...
    vagy szerinted csak a börtönben és a segélykérők között nő az arányuk??
    Hát milyen rossz véleménnyel vagy róluk?
    Menjünk is az ombudsmanhoz.
    ;) ;)

Na, ne vegyetek komolyan...

Új hozzászólás Aktív témák