- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
De én is hülyegyerekként kezdtem 3 nap alatt tönkrevágott oprendszerrel
Faterom meg adott egy XP telepítőt. Ha már a boltos által felrakott XP-re sikerült az NKU trójait felrakni... (nem volt seed torrentnél, rámentem fast downloadra, nem kellett volna)Unokatesóméknál a másodikos kölök agyi színvonala ott ér véget, hogy youtube gameplay (pl GTA5) és a legigénytelenebb flashjátékok (kattints a sütire), oszt mindere rákattint ami mozog és villog. Több száz vírust benyelt nod32 ellenére, plusz bitcoint bányászott (egy bot a gépen)
-
quailstorm
félisten
Erre csak annyit tudok mondani hogy lehet normális játékokkal is játszani
Érdekes, hogy engem nem támadnak vírussal és hülyekérdésekkel a játéktelepítők. Igényes stúdiók és indie fejlesztők nem szemetelnek.
Na meg a gyerek agyi színvonalának és emlékeinek is jobbat tesz egy Prince of Persia Sands of time mint egy n+1-edik kétkattintásos flashjáték...
De a komolyabb free to playek is tiszták. Pl a Steamről leszedhetők.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ulefone Power Armor 18T - látod, milyen meleg van?
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyaralás topik
- Próba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3397, 94% Akkumulátor
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest