Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
spurika
senior tag
válasz DeathAdder #350 üzenetére
A G- mail gyári kliensét próbáltad már le tölteni esetleg?
Mindjárt meg keresem neked valahól#352#re
[ Szerkesztve ]
Symbian For Ever topik:http://prohardver.hu/tema/symbian_for_ever_olvasd_el_az_elso_hozzaszolast/friss.html#msg26
-
spurika
senior tag
válasz DeathAdder #352 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Symbian For Ever topik:http://prohardver.hu/tema/symbian_for_ever_olvasd_el_az_elso_hozzaszolast/friss.html#msg26
-
DeathAdder
veterán
Hát ez nemigaz.
Bevagyok regisztrálva, de nem engedi hogy belépjek.
Kérek az email címemre új jelszót , nem kapom meg abszolút.
Újra regisztrálni meg nem tudok, mert azt írja ki, hogy "IP címét átmenetileg letiltottuk, mert leterhelte a rendszert., Tiltás Időtartama: 60 perc"Szerk : Ja és már 5 perce 60 percet ír
[ Szerkesztve ]
-
spurika
senior tag
válasz DeathAdder #355 üzenetére
Wifin próbálod?
-
spurika
senior tag
válasz DeathAdder #358 üzenetére
Igen próbáld meg kliensel.Pedig csináltam már régebben nem egyszer kliens nélkűl csak nincs a kezemben és nem jövök rá
-
DeathAdder
veterán
Leszedtem valami Profimail 2.70 -et, de semmit nem látok rajta kb.
Letöltött 295 levelet, valami 2010-eseket és olvastlannak jelölte őket és semmit nem lehetett beállítani rajta.Azt a gmail kienst meg nem bírok leszedni a linked alól, pert per pillanat az oldal azt írja, hogy 60 percig le van tiltva az IP-m és utána sem tudom, hogy hogyan , mert nem enged belépni
-
spurika
senior tag
válasz nissancoupe #361 üzenetére
Mert lusta voltam blogot írni. .Nem csak ezért,kicsi még ez a topik.
-
Dhampir
félisten
válasz nissancoupe #361 üzenetére
Valóban, a Symbian egy szakirány.
-
birok
csendes tag
-
spurika
senior tag
Nem tudom majd meglátjuk.Vannak már rém hírek arról hogy egyes más telefon manufactúrák hajtanak a Symbianra.Csináld csak nyugodtan a fejlesztésekt ez a bolt nyitva marad még egy darabig nyugodj meg
-
birok
csendes tag
Igen, azt kezdtem el nézegetni. Qt Creator a fejlesztői környezet, ami egyébként elég kellemesen használható. Mondjuk még sok víz lefolyik a Dunán, mire összerakok egy épkézláb appot... Java és C# területen vagyok relatíve művelt, a Qt nekem új. De hát ez is csak egy prognyelv, ezt is nyilván meg lehet tanulni
@attisx: nagyon jól néz ki az ikonkészleted!
[ Szerkesztve ]
-
attisx
addikt
Ez egy jó kérdés. Ha nagyon formában vagyok napi kb. 20 ikont tudok elkészíteni, így 35-40 nap, de amilyen rosszul tűröm a monotonitást, néhány nap darálás után szinte biztos, hogy lankadni fog a lelkesedés, nem beszélve arról, hogy azért menet közben is kellene új témákat bemutatni. Szóval lehet lesz az 2-3 hónap míg publikálható állapotba kerül...
(#372) birok Köszi! Szabad megkérdezni, hogy milyen jellegű appokban gondolkozol?
[ Szerkesztve ]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
birok
csendes tag
Egyelőre semmi komolyban nem gondolkozom, még csak ismerkedem... Első lépésnek úgy gondoltam, hogy készítek valami appot, ami webservice-eket hívogat. Az MNB-től pl le lehet kérni az aktuális árfolyamokat, első körben ezzel indítok. Legjobb az lenne talán ha egy widgetet csinálnék, ahol kiírnék pár devizát.
Hosszabb távon persze majd valami komolyabbat akarok, de előbb még ki kell találni mit is pontosan
-
hdtomi
senior tag
[ Szerkesztve ]
Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
DeathAdder
veterán
Szia.
Azért nem írtam privátot, mert rendeltem egy E75-öt ami egyszer már bevált, kíváncsi leszek arra a emailes dologra nála, hogy vajon fog e autómatikusan szinkronizálni, mert eddig egyik E52 esem sem akart
Kész csoda lenne, már abban a fázisban vagyok, hogy a szemem lehunyom és csak ez lebeg előtte
s nem kizárt a negatív rezgéshullámok előidézik ezt a hibát az E75-nél is(#369) attisx-
[ Szerkesztve ]
-
attisx
addikt
válasz gretzky77 #378 üzenetére
A legfrissebb "hírek" alapján (ezt már valsz. láttad, az N8 topikban, de többieknek még lehet, hogy új) az N8 utódon kívül még legalább két újabb Nokia Carla alapú modell fog az idei év folyamán piacra kerülni. Várjuk őket szeretettel...
[ Szerkesztve ]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
hdtomi
senior tag
Még nem tettem fel a Belle-t, de lassan érik a dolog.
Több frissítés érkezett a Belle-re, közösségi, navigációs, office alkalmazás...
Gondoltam szólok, hátha valaki nem vette észre.Én is olvastam, hogy több készülék jön. Novemberben vagy előtte volt Mexikóban kongresszus ott mutattak képeket új telefonokról. Azóta sajnos az új főnök mondott mást is (beszéltünk is róla korábban), de remélem jönni fognak az új telók. Azt is olvastam, hogy lehet már az N8 utódjára jön a Carla. Meg, hogy jön a Carla az N8 és társaira a 4. negyedévben.
De 27-ig (utána is) szerintem minden találgatás amíg be nem mutatják...Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
BenFJ
csendes tag
Sziasztok!
Nagy várakozásom után végre feltelepült a Belle, hát... Gyorsnak tényleg gyors, bár nekem az Anna-val sem volt bajom. Kezdem ott, hogy a képernyőkímélő óra valami rettenet ahogy kinéz, az Anna órája gyönyörű volt, ez meg nagyon gáz, egyszerűen rossz ránézni. Plusz nem tudom, hogy lehet kikapcsolni, hogy sima fekete legyen a képernyő ha lezárom.
A naptár kinézete meg sima HTC koppintás..., bár ezt már a reklámfotókon is láttam.
Aztán nem tudom, hogy lehet a widgeteket méretezni, nekem egyáltalán nem egyértelmű a kezelése, de majd csak megértem. De a legproblémásabb eddig, hogy miért nem engedi, hogy két email kliens egy főképernyőn szerepeljen.
Szóval még dolgozhattak volna rajta. Szerintem az Anna átgondoltabb volt. De az is lehet, hogy csak több idő kell, hogy megszokjam.
Üdv.[ Szerkesztve ]
-
-
BenFJ
csendes tag
válasz gretzky77 #387 üzenetére
Szia!
A kijelzővédőt közben megtaláltam. Még akkor kapcsoltam ki, mikor megvettem, tehát már nem nagyon emlékeztem. Továbbra sem tudom magam túltenni ezen a csúnya képernyővédő órán, eltűnt a szépérzékük?
Elolvasva a válaszod, újra megpróbáltam és sikerült, pedig mindent pont úgy csináltam mint az előbb. Magam sem értem. Bár lehet, hogy az volt a gond, hogy egy frissítés még nem volt feltéve, és ennek a hiánya volt a gond. A lényeg, hogy a probléma elhárult.
Idővel kiderül hogyan muzsikál, már nyomkodom egy ideje, alapjában azért javult a dizájn és tetszik a testreszabhatóság. Egy picit még szokni kell, de már látom, hogy szeretni fogom.
De még mindig nem tudom mit lehet kezdeni 7 főképernyővel, szerintem én maradok a megszokott 3-nál.
Üdv. -
gretzky77
veterán
Szerintem szeretni fogod én már 1-2 hónapja hasznàlom semmi gondom vele! Nekem 4 képernyö van a menüben meg csinàltam mappàkat igy nem végtelen hosszù bàr nagyon ritkàn kell a menübe lépnem ami kell kint van!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
spurika
senior tag
válasz nissancoupe #395 üzenetére
Postáznád vagy el hozod?Nagyon szivesen megcsinálom juttatások nélkül is neked.Te sem kértél semmit a PS2 fej cseréért anno ha jól emlékszem. Persze munkadíjról beszélek.
[ Szerkesztve ]
-
birok
csendes tag
Az az office csomag, ami frissítésként jön, nem valami nagy szám. Nem erőltette meg magát a microsoft. Céges felhasználású programokról van szó, úgy mint:
- Lync: Communicator utódja - chat, voip, stb...
- OneNote: jegyzeteket lehet készíteni vele, tud képeket beszúrni, rich textet formázni, stb. Kicsit lassú vele, mert SkyDrive-ra szinkronizál mindent... Szóval nem az az "előkapom, hogy felírjak valamit" jellegű dolog.
- PowerPoint Broadcast: ezt nem használtam még soha, de állítólag meetingeket lehet vele lebonyolítani...
- Doc Connect: SharePoint szerverrel való szinkronizálásra használatos.
Ezeken kívül van még valami Exchange Serveres cucc is, de azt nem tudom, hogy ez egy külön levelező, vagy csak a beépített levelezőhöz egy Exchange kliens megvalósítás. Céges levelezéshez jó.Pontosabban csak lenne jó az én esetemben, mert nálunk nem engedik a mobilra való szinkronizálást adatvédelmi okokból
-
spurika
senior tag
válasz nissancoupe #398 üzenetére
Ment pü címmel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest