-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendeguz76
aktív tag
Rios-tól rendeltem egy steinhart ocean 500 titaniumot plusz egy gumiszíjat is.nem tudom milyen akció van náluk de kaptam rá 60 ezer forint kedvezményt.hátha esetleg érdekel valakit.
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
Nem tudjátok az uj kerámiás Longines HydroConquest -et miért nem lehet beszerezni sehonnan még?több mint fél éve bemutatták már.jung tomi se nagyon tudja az okát.
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
Jobb szerkezet az eta,megbizhatóbb,vagy többen tudják szervizelni?
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
Két steinhart maradt fenn a rostán.steinhart ocean vintage gmt,ill steinhart ocean titanium 500 premium.mindegyik nagyon tetszik de csak egy lehet a befutó.az egyik werk soprod a-10,másik eta 2893-2.mindegyik megbizható jó werk?40.születésnapra lesz nem valószínű,hogy el lesz adva.ki melyiket választaná?4-5 múlva hol lehet szervizeltetni ezeket az órákat?
[ Szerkesztve ]
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
-
bendeguz76
aktív tag
Ha jól láttam 26000 ezer lengyel pénz.szorozd 70- nel
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
Ma felprobáltam pár Junghans órát kézen meglepően kicsik egyáltalán nem érezni a megépitettséget rajt,ami pont megfogott a képeken most ugy érzem kevés bennük az anyag.
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
Junghans órákat hol lehet megnézni, pesti cimek érdekelnének.
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
Longines nézőben voltam,gondoltam megnézem élőben,felprobálom mielött mielött megrendelem topictárstól.Győri vagyok,legnagyobb bevásárlólözpont az árkád.jelen van a orex,miracolo óra ékszerüzlet.plusz 2 kimondottan csak órákat áruló egység.elszomoritó a helyzet.orexnél semmi választék,2 sarki óraboltban citizen festina hegyek egy azaz egy automata valamilyen doxa.többi quartz. Hamiltonokat néztem párat probáltam is,megmondom őszintén a bőr szijak nem valami tartósak lesznek rajtuk.Longines egy darab sem volt.
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
azt hiszem most kéne abbahagyni az óra nézegetést,behúz teljesen Longines Heritage Military 1938.per pill most ez tetszik nagyon.
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
-
bendeguz76
aktív tag
Sziasztok.asszonypajtás ajándéka lenne nekem 40.születésnapomra egy óra 1000eurós határig.egy Steinhart nav-b chrono-t néztem ki 44-es méretben.a forum véleménye érdekelne az órával kapcsolatban.esetleg más márkákat is megnéznék ha ajánlanátok.egyszerű letisztult forma,nem fontos,hogy chronograf legyen.válaszokat előre is köszönöm.
bendeguz_HUN
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest