Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
napocska2
senior tag
válasz
Kulbi #101280 üzenetére
Szép darab, köszi!
Egyelőre ez a stílus nem esik bele az én fiam ízlésvilágába. Erre a letisztultságra még nem áll készen.Erről jut eszembe, hogy az automata órák hogyan viselik, ha huzamosabb ideig, mondjuk fél évig nem hordják őket? Mert azt már kitanultam, hogy a fényre töltődősöknek nem használ, ha sokáig sötétben vannak.
-
napocska2
senior tag
chris-v, g0n2, csabulaxi, Famalac
Köszönöm szépen az ajánlásokat, este elmélkedünk rajtuk.
Azt hiszem, még néhány hajszálam meg fog őszülni, mire sikerül döntésre jutni... -
napocska2
senior tag
Segítenétek kitalálni a rengetegből?
A fiam két hét múlva érettségizik és kitaláltuk, hogy többek között meglepjük egy karórával, ami inkább alkalmi viseletre szolgálna öltönyhöz-inghez és 30-40 ezer forint közötti árfekvésű. Az utóbbi pár napban mással sem foglalkozom jóformán, csak a megfelelő darab fellelésével, de elég nehéz feladatnak tűnik képek alapján megtalálni az igazit.
Ahogy utánaolvasgattam, a szerkezetek közül a talán quartz lenne a jó választás a ritka használatot tekintve, de már ebben sem vagyok biztos. A gyerek ízlését figyelembe véve ráadásul a klasszikus darabok eleve kiesnek, emiatt inkább hajlanék a kronográfosok felé.
Az egyik kedvencünk eddig ez a Citizen, bár kicsit drágább, mint a keret,
a másik pedig ez a Casio.
Mit gondoltok, jó felé tapogatózom? Tudtok esetleg ezeknél jobbakat ajánlani?Szerk:
Az imént kifelejtettem, hogy fémszíjas és vízálló darabot céloztunk meg.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest