-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
válasz Polarstar #200264 üzenetére
Félreértetted. A Lorus az elsődleges órám, és ezenkívül vannak a filléres kínaiak (és a Vostok). Annyira kedvelem ezt a Lorust, hogy szeptemberben vettem egy ugyanolyat, mint amit tavaly tavasz óta használok
A kínaiak közül például a Megir 2011 volt az, amely mérete miatt tudtam, hogy gond nélkül megrendelhetem a Lorus-t.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz Cseri0058 #200229 üzenetére
Neked kell tudnod, ezért jó ha van kéznél egy-két filléres kínai óra is több méretben. Nekem például nem vastag a csuklóm, de mégis jól mutat rajta a 42-es Lorus. A méreten kívül mindez függ az óra stílusától, a tokfülek közti távolságtól, a szíj fajtájától anyagától stb.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz krisz4b70 #200202 üzenetére
Kamu leértékelés, itt van például a német amazonos link, ott 69 EUR. Emellett ez az ország boltja címke alapból szúrja a szememet, manapság már szinte minden webshop az arcunkba tolja ezt, így semmi hitele.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz Empsepo #200143 üzenetére
Éppen ezért volt hiánypótló és érdekes az adás. Megnéznék egy másikat a japán vonalon is, érdekes lehet a Seiko 5 berobbanása a globális piacra, miként maradt népszerű az olcsó kvarcok mellett, hogyan hatott a svájci órákra a megfizethetősége, stb. - és ez csak egy kiemelt példa.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz gipsztigris #200018 üzenetére
A hangvilla újabb kérdést, guglizást és ezáltal válaszokat szült, köszi az infó(ra való rávezetés)t
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz gipsztigris #200009 üzenetére
Mit jelképez a Precisionist másodpercmutatójának végén a végtelenség jel? A 12-nél lévő Poszeidón szigonyának hegye egyértelmű.
"nincs rá lezsóidő"
-
-
petipetya
nagyúr
Acél óratest, zafír üveg, svájci kvarc szerkezet, lume, 100 m vízállóság, 42 mm átmérő. Elírták egy nullával az árát, vagy hol a csapda benne? 34.000 Ft + 600 Ft szállítási költség. Oké, amazonon és ebay-en is 30-40 körül megy, de akkor sem értem az olcsóságát.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
"Mindent leszarok, csak az időt nem" - aranyköpés lehetne munkahelyi megbeszélések alkalmával.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
válasz KelemenUhr #199741 üzenetére
Szép óra, viseld örömmel. A hátulján lévő iránytűről a NATO jele ugrott be elsőre.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz squir #162716 üzenetére
Egy kis érdekesség a Zodiac Seawolf-hoz, ha később rá akarnék keresni. Az "American Horror Story"-ban tűnt fel az óra (s07e07):
A gazdája az un. zodiákus gyilkos volt, melynek a karakterét egy valós sorozatgyilkosról formálták meg, és két évadban is szerepelt, az óra viszont csak a hetedikben került elő (vagy korábban nem figyeltem fel rá, passz). Itt is írnak róla pár szót, ez pedig az óra a híres logóval:
Imádom, amikor egy tárgynak ilyen története van.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz pulutodurumo #199707 üzenetére
Meg azt tudom kinézni ebből a fotóból, hogy van egy fólia a lünettán, amelynek kezd feljönni a sarka.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
válasz Kezdő vagyok #199420 üzenetére
Angliából, áfa/vám nélkül, bolti garival (áráról, vámról és garanciáról nem ejtettél szót):
watchshop.com
rubiconwatches.com"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz g0n21 #199338 üzenetére
Álmomban sem gondoltam volna, hogy ezt figyeli valaki egy órán Kíváncsiságból megnéztem a 24 órás Vostok-on, ott negyed órával éjfél előtt vált a dátum, körülbelül fél másodperc alatt. Nyilván egyszerűbb szerkezetről beszélünk, ezért nem is összehasonlításképpen mondtam.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz slackware64 #199151 üzenetére
Szép óra. Hogyhogy baloldalt alul van a korona? :o
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz Zoltán124 #199110 üzenetére
Alapesetben semmi gond azzal a fémszíjjal, mert ezzel a fehér számlappal inghez, pólóhoz stb. egyaránt megy. Ám ez a fekete szilikon, vagy akár egy fekete RAF szövetszíj (mivel számomra pilot-os beütése van az órának) feldobja a szememben ezt az időmérőt, mert harmonizál a számlap feketéjével. Erre a szíjra gondolok.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz Csigusz 1 #198756 üzenetére
Csekkoltam, zseniális a csak mechanikából álló ébresztő funkciója.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz gipsztigris #160431 üzenetére
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
válasz 0021666 #198006 üzenetére
Tapasztalat nélkül általánosságban nagynak és/vagy csúnyának találom, illetve az anyaghasználat ellenére (zafír/acél) semmi sem fog meg benne, mintha nem lenne egyénisége. Ha nem ragaszkodsz a márkához, akkor biztosan találsz mást ilyen ár/érték arányban. Ha viszont ragaszkodsz hozzá, akkor csak köszi hogy elolvastad a véleményemet.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz pulutodurumo #197895 üzenetére
Gépen nyitnám, de folyton levágja az ablakot, mint a villanyórát. Telón betettem a kedvencekhez, onnan megnyílik rendesen: link
Kár, hogy csak egyetlen színben kapni, de legalább van 20, 22 és 24 mm-es változat belőle.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz 0021666 #197823 üzenetére
Speciel ez így önmagában pont nem tűnik öregesnek, volt már itt a topicban igazi retro kinézetű óra, amire azt mondtam. Ám már a Phoibos Reed Master PY015D-hez képest elég nagyapós kinézete van, igaz ez nem pilot. Viszont a szíját szabadon cserélheted rajta, például egy bézs-fehér csíkos NATO/RAF-al elég vagány lehet.
Az ár/érték aránnyal nem vagyok elégedett, mert egyrészt biztosan lehet kapni ennél szebb pilóta stílusú órákat (valljuk be, hogy ez nem valami gyönyörű jószág), másrészt semmi különlegeset nem látok benne, ami megfogna.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz petipetya #196500 üzenetére
Szíj. Természetesen az utolsó utáni pillanatban meggondoltam magam, és mágnesest lemondtam, a milánói ugyebár megjött és stricis, illetve a sima szürke helyett sötétkék rallyt rendeltem. Ez utóbbit nyúzom pár napja, lassan fel is vette a csuklóm ívét, a szaga közvetlen közelről mint a bőr bakancsé és végül piszkosul jól néz ki. Mintha csak ehhez az órához találták volna ki. Angol eBay-ről jött 1 hét alatt.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
válasz SeatZola #197165 üzenetére
Felesleges a drága cucc, ha nem olyan közegben mozogsz nap mint nap. Nálam például a szegény ember
szerkójaSeiko-ja (Lorus RT321CX9) eddig kivétel nélkül mindenki figyelmét felkeltette, főleg a hölgyekét - pedig nem egy dress watch."nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
válasz petipetya #196352 üzenetére
Egy szíj nem szíj, ahogy a legbölcsebb indiai bölcs mondotta egykoron. Úgyhogy végül is ezeket rendeltem be a Lorushoz:
csatos milánó (ezüst)
mágneses milánó (ezüst)
szürke "bőr"A bőr nem véletlenül van idézőjelben, mivel ha anyagában, stílusában és színében passzol majd az órához, és kolléganőm is rábólint, akkor merek belőle minőségit vásárolni a későbbiekben. Elviekben a szürke megy az ezüst házhoz, a sárgás cérna a sárga mutatókhoz, a sötétkék számlap pedig harmonizál vele. Meglátjuk.
A szintén itt ajánlott lyukacsos rally is tetszik, de már nem akartam ennyit vásárolni hozzá.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz skylike #196357 üzenetére
Saját ízlés szerint tudok nyilatkozni. A Casio túlzsúfolt. A Citizenek közül a jobboldali dress watch, mivel ez az élénkebb kék nem mindenhez megy. A baloldali fekete számlapos viszont szinte mindenhez jó lehet (póló, ing), emellett a fekete visszafogottságot és komolyságát remekül oldják a kék mutatók, mégis elegánsan laza marad az óra. Egyszóval harmonikus a megjelenése, így nálam abszolút nyerő.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
Alkotói válságban szenvedek: pontosan ehhez a kék Lorus RT321CX9-hez hazsnáltam már kerékvégű fémszíjat, RAF szíjat és most megint ezt a gyári szilikont. Milyen szíjat ajánlanátok hozzá, amely az újdonság varázsával hatna?
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
Egy kis off, ami annyira nem is off.
Milyen órát visel Bosch a sorozatban? Mire feltettem a kérdést magamban, már meg is találtam rá a választ - imádom, hogy másoknak is birizgálta a csőrét a dolog, és így már előttem utánajártak: Rolex Sea-Dweller 16600
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
Még mindig óra méret. Ma láttam egy női kézen 42 mm-es órát fémszíjjal, mellettem állt és az enyém is akkora. Nagyon jól mutatott rajta.
Egy fotó abszolút nem hozza át a lényeget, kár az alapján kisebb órát vásárolni, majd később megbánni.
"nincs rá lezsóidő"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Liftor Active - fekete, szövet+háló - ÚJ BONTATLAN
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Xiaomi Yimmy H10 porszivó
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest