Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
válasz hoffman_ #23705 üzenetére
köszi, tudom, épp ezért nem is nézek drága órából feketét, pedig nagyon tetszenek...
de a fekete seiko stargate-nek nem tudok ellenállni, az pedig ionos, de legalább nem 1 vagyon
(meg is rendeltem 1 stargate-et, de sajnos nem a full fekete verzió, a végén kénytelen leszek egy olyat is venni, ha felbukkan... ráadásul ezen gumiszíj van, arra is ki kell találnom vmit...)
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
t-bali3
senior tag
válasz hoffman_ #23722 üzenetére
Pont ezt a linkelt fehéret (az elsőt) néztem ki én is, hasonló céllal, végül egy pulzusmérős óra lett belőle, természetesen nem a strapabírósága miatt, félek ott ég és föld a Casio és a Polar között
[ Szerkesztve ]
-
TimeCenter
tag
válasz hoffman_ #33851 üzenetére
CASIO EQS-500DB:
1. Törött üveges órával ne menj vízbe, ne érje víz az órát.
2. Az üveget lehet cserélni, ajánlott a szakszervizben, ahol az üveget a gyári szigeteléssel együtt tudják cserélni, majd a vízállóság tesztet is elvégzik rajta.
3. A rámát szerintem ( így első ránézésre ) csak tokkal együtt cserélik. -
tibee77
őstag
válasz hoffman_ #58330 üzenetére
A javittatässal kapcsolatban nem vagyok szakertö de en azonnal vinnem javittatni a helyedben, nem is ertem miert värtäl rä ennyit, föleg ha nem kerül sokba.
A g-shock-ra nem tudok mit mondani, mert egyszer lättam, mikor öcsem vett a nöjenek egy rozsaszin darabot.Na több g-shock karorät nem is lättam eletemben. XD Nem en vagyok a celközönseg.
A Tissot-k közül szerintem a Le Couturier ami eleg szep cucc. [link]poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
Takuun
aktív tag
válasz hoffman_ #104731 üzenetére
Szerintem vedd fel a kapcsolatot a tulajjal: [TimeCenter]
-
soma1973
újonc
válasz hoffman_ #104709 üzenetére
Sziasztok,
nekem evekkel ezelott az Erzsebet koruti markaszervizzel kapcsolatban volt rendkivul rossz tapasztalatom. Vasaroltam Ebayen egy vadi uj Citizen Nighthawk orat kereskedotol, szamlaval, sajnos vammal + afaval is. Elvittem a szervizbe, es a naluk vasarolt gyari femszijra szerettem volna kicserelni az eredeti szijat. Az ora nem volt meg elotte a kezemen, mert az eredeti szij eloben nem tetszett es el akartam adni a szijat. A szijcsere kozben lattam, hogy valami nincs rendben, mert a fazon rengeteget szoszolt vele, neha hatrament szerszamert vagy nem is tudom miert, de neha eltunt. A lenyeg, hogy a hosszura nyult csere soran ugy kaptam vissza az orat, hogy volt az uvegen (mineral) egy kb. masfel centis karc. Sajnos rohannom kellett, csak az autoban vettem eszre, amikor mar a kezemen volt az ora. Elotte hibatlan volt, az biztos. Hat, azota felek oda vinni barmit. Pedig szivesen kicsereltetnem zafirra, mert az orat nagyon szeretem. Csak hat attol, felek, hogy ezuttal mas fog serulni, a szamlap, mutatok, stb. Ha megigernek a szervizben, hogy most is a regi uveget karcoljak meg, lehet, elgondolkodnek az uvegcseren
-
madarasz92
őstag
válasz hoffman_ #148743 üzenetére
parancsolj
Seiko nagyszervízt kérdezd de nem hinném hogy baja lenne. Hogy miért ?
A hazai forgalmazó fizeti rá a 27% áfát , vámot és egy kis haszonnak is kell lenni különben becsukhatná a boltot. -
kovsol
titán
válasz hoffman_ #149081 üzenetére
Seiko Kinetic is fél évet elketyeg egy töltéssel(bár gondolom ez modell függő is). Szóval ha pár havonta megjáratod már gond nem lehet. Egyébként Citizen Eco-Drive megoldások közt is találhatsz olyant ami alkalmi viseletre is jó lehet.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
kovsol
titán
válasz hoffman_ #149083 üzenetére
Eco-Drive a Citizen solar megoldása. 40 éve gyárt már napelemes órát a citizen. Simán meg merem kockáztatni lehet jobb is, mint a Seiko Solar. Ha már japán órában gondolkozik valaki akkor a Citizent semmiképp nem érdemes lehúzni a listáról.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
g0n21
senior tag
válasz hoffman_ #149081 üzenetére
Nem, semmilyen presztízs óra nem kivan kvarc szerkezetet. Pontosabban kettő ilyen van: oysterquartz és springdrive. A többi csak mese habbal
Ebből a kettőből az egyik mar kifutott, a másik új fejlesztés.[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest