- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- potyautas: Norvég nyár
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
karib
addikt
Az eNote-ról már volt egy rövid fórumtéma: Bővebben: link
Nekem alapvetően tetszik, bár azóta sokat estek a noteszárak. Viszont újonnan továbbra sem kapsz ekkora gépet, a teljesítménye pedig valszeg minden hétköznapi munkára elég, nekem a P3 600 jól kiszolgálja az igényeimet.
Az ECS G550-ről is volt már szó: Bővebben: link
Bár nem kedvelem a low end noteszeket, ez egész szimpatikus, mert 2,5 kiló körül viszonylag könnyű. Érdemes körülnézni, mert asszem 170e körül is kapható volt.
Ha használt gép is érdekel, akkor a könnyű 14'' kategóriában az IBM T20-21-22-23 szériát érdemes nézegetni, ezekből P3 600-800 körüliek már úgy 120e tájékán hozzáférhetőek.
Használtan most én Dell Latitude LS-t és Compaq M300-at láttam 120e körül. Ezek 1,5 kg alatti, 12''-os szubnoteszek, a Dell nagyon baba darab, én inkább azt venném a Cpq fölött.
Ha esetleg 2 kiló alatti, viszonylag nagy kijelzős gépet szeretnél, akkor a Toshiba Portégé 7xxx széria és az IBM Thinkpad 570 jöhetnek szóba a 13,3'' TFT-jükkel. Nekem egy Toshi 7200 van, P3-600, nagyon kellemes, ritka darab. P3-ból általában 500 MHz-esek kaphatóak, bár szintén nem gyakoriak, bármelyiket tudom ajánlani, elpusztíthatatlan darabok.
Külső CD már nem drága, de sokmindent megold a hálózat és a pendrive is. Érdemes figyelni, hogy még nem mindegyik gépben van Ethernet alapból.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AliExpress tapasztalatok
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás / ÚJ AKKUMULÁTORRAL!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest