Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
karib
addikt
Az eNote-ról már volt egy rövid fórumtéma: Bővebben: link
Nekem alapvetően tetszik, bár azóta sokat estek a noteszárak. Viszont újonnan továbbra sem kapsz ekkora gépet, a teljesítménye pedig valszeg minden hétköznapi munkára elég, nekem a P3 600 jól kiszolgálja az igényeimet.
Az ECS G550-ről is volt már szó: Bővebben: link
Bár nem kedvelem a low end noteszeket, ez egész szimpatikus, mert 2,5 kiló körül viszonylag könnyű. Érdemes körülnézni, mert asszem 170e körül is kapható volt.
Ha használt gép is érdekel, akkor a könnyű 14'' kategóriában az IBM T20-21-22-23 szériát érdemes nézegetni, ezekből P3 600-800 körüliek már úgy 120e tájékán hozzáférhetőek.
Használtan most én Dell Latitude LS-t és Compaq M300-at láttam 120e körül. Ezek 1,5 kg alatti, 12''-os szubnoteszek, a Dell nagyon baba darab, én inkább azt venném a Cpq fölött.
Ha esetleg 2 kiló alatti, viszonylag nagy kijelzős gépet szeretnél, akkor a Toshiba Portégé 7xxx széria és az IBM Thinkpad 570 jöhetnek szóba a 13,3'' TFT-jükkel. Nekem egy Toshi 7200 van, P3-600, nagyon kellemes, ritka darab. P3-ból általában 500 MHz-esek kaphatóak, bár szintén nem gyakoriak, bármelyiket tudom ajánlani, elpusztíthatatlan darabok.
Külső CD már nem drága, de sokmindent megold a hálózat és a pendrive is. Érdemes figyelni, hogy még nem mindegyik gépben van Ethernet alapból.
Aktív témák
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Arc Raiders
- Apple MacBook
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Raspberry Pi
- Kedvenc zene a mai napra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G7 i5-10310U - TOUCH 16GB RAM 256GB NVMe világítós billentyűzet, üzleti laptop
- Lenovo X240/X250, Fujitsu S904
- LENOVO ThinkBook 13s G2 ITL i5-1135G7/16GB RAM/512GB SSD/13.3" FullHd laptop
- Macbook Pro 13 2018 - i5/8GB/256GB
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest