Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolty001
tag
5 more games have joined the Trading Cards Beta today!
FTL: Faster Than Light
1... 2... 3... KICK IT! (Drop That Beat Like an Ugly Baby)
Strike Suit Infinity
Zach Zero
Tower Wars -
Robokutya
senior tag
tudok adni
50%-KAL OLCSÓBB Evoland
33%-KAL OLCSÓBB Titan Attacks
50%-KAL OLCSÓBB Revenge of the Titans
33%-KAL OLCSÓBB Anna - Extended Edition
Dark Wardenezeket kergetem:
Gordon & Alyx
Bring the fight to them
City 17 Metrocop -
Źşë'
addikt
válasz Zsolty001 #8402 üzenetére
csúcs h ilyen játékokat tesznek be gondolom ocso bundlis játékokra mennek, abból megvan mindenkinek ezeregy darab, aztán menjen a trade és hízzon Gabe zsebe..
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
AjgorB25
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem észre hogy van ez a Steam Trading Card dolog. (Már van 3 Badges-em. XD) Szóval kaptam kuponokat de pont olyan játékokra amik nem érdekelnek meg most pénzem sincs rájuk és jun 25-én lejárnak. Cserélem őket kártyákra vagy más kuponokra. (Duke Nukem, Anna, stb.) Ezek lennének:
50% OFF Krater
50% OFF Magicka
33% OFF Tropico 4
Gondolom azt említenem se kell, hogy van Dota 2 gift-em is.Magyar Csere Klub http://steamcommunity.com/groups/HUNTraders
-
MBazsee
tag
Valakinek nem kell egy Trine 2 a 3-as csomagból? Az egyik megrendelő visszalépett.
Üdv: Mbazsee
-
nemethpityu
csendes tag
Cserélem a 66%-KAL OLCSÓBB Sins of a Solar Empire: Rebellion kuponomat
-
félisten
Nyilván ebből tartják el a céget, hogy a 20 centes kártyákon van 15%.
Vagy esetleg azért kerülnek bele gyorsan az indie játékok mert az egyeztetés sokkal gyorsabban zajlik egy ilyen kis stúdióval mint a nagy multikkal?
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
addikt
1%-nak is örülnél a card cseréknél. De sose fogjuk megtudni, hogy ez mennyi plusz pénzt jelent a Valve-nak (kövzvetlenül és közvetve, utóbbiba pl. a marketing hasznokat is figyelembe véve). Arra mondjuk nagyon kíváncsi lennék, hogy mennyi plusz pénzt hozott be a marketre/walletre az akció. Még akkor is, ha ezek az összegek még nem a Valve tulajdonát képezik, gyakorlatilag csak ez lehet a jövőjük (és ebből a szempontból szinte mindegy mekkora a haszonkulcsa a kártyákon a Valve-nak).
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Heavyrain
őstag
-
félisten
Minden fejlesztést, supportot, stb.-t figyelembe véve ~soha nem térül meg ha önmagában tekintesz a kártyázásra.
Nyilván nem is a megtérülés a lényeg, hanem a szolgáltatás minőségének javítása.
Mennyi az árrés egy kártyán? 5cent?
Mennyi a bruttó órabére(mindent figyelembe véve) a grafikusnak aki megcsinálta? 200-500€?"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Wizard of Oz
aktív tag
Ismét van Inversion, Fallout New Vegas Ultimate Edition és Shadow Harvest kulcsom, mindegyikből 2 darab.
Többit PÜ-ben.Steam: TheWizard0fOz || Pay no attention to that man behind the curtain!
-
ayo
veterán
hanyan vesznek olyan jatekot amit soha se vennenek meg, de most csak azert fizetnek erte hogy kidobja a 4 kartyat aztan torles?
monster loves u aranyos dolog egy ipadon mondjuk egy 5-10 evesnek de 100 hogy alig adtak el belole egeszen eddig. en csak penzt latok benne semmi mast.
http://jateknaplo.blog.hu
-
Mardel
őstag
Miért eddig hányan vették azért mert szinte ingyen adják és kihagyhatatlan ajánlat? Utána el is felejti hogy megvan és egy ingyen hétvégén kipróbálná, aztán látja, hogy hopp ezt már megvettem.
Már üzlet az is, hogy téged vásárlásra ösztönöz jobbnál jobb akciókkal, a kártyák az meg csak egy kis aprópénz.[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
cskamacska
addikt
He?
Ti most komolyan százalékoknál akadtok el, mikor az egész market kóceráj a Steam Wallet-hez kötve fut, ami önmagában a Shut Up And Take My Money mém tényleges megvalósulása(az előrendelői termékek mellett), amely kemény pénzért vett virtuális fabatkán a Valve által nulla ráfordításból(mivel a fejlesztők készítik őket) marketing célra készített cicomákat vesznek olyan emberektől, akik csak a card dropok miatt vettek meg egy-egy promóciós játékot.
Mármint itt már arról van szó, hogy a zistenadta nép pénze kapásból a United Gabes of Newell First National Valve-jének trezorjaiba vonul, és onnan max a kiadók/fejlesztők látnak valamit belőle, ha jól viselkednek.
Ezek után senki ne lepődjön meg, ha egyszer majd Steam Walletba kapjátok a fizetésetek.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
addikt
válasz cskamacska #8417 üzenetére
egyben válasz (#8413) D1Rect -re is:
pont azt írom, hogy ha csak 0.3€-s vackot veszel a marketen, akkor is fel fogod tölteni a wallet-edet egy valamekkora összeggel, ez az összeg pedig vagy részben (játékot veszel), vagy teljesen (veszel-eladsz, veszel-eladsz marketen és a folyamatos Steam részesedéssel elolvad a tőke) a Valve-nál köt ki.
[ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
félisten
Valószínűsítem, hogy az indie játékok azért kerülnek be hamarabb, mert a fejlesztők sokkal rugalmasabbak.
(mert ugye minden licence az eredeti jogtulaj kezében van, a nevektől kezdve az artworkig)[ Szerkesztve ]
-
addikt
igen, de közben kicsit elkanyarodtunk. amúgy nem írja, hogy a menjen a trade és hízik a Gabe zsebe az milyen összefüggésben áll. szerintem ha a trade miatt többen töltik fel a wallet-jukat, akkor ez igaz is (bár bizonyára nem erre gondolt). De azon amúgy gondolom nem vitatkozunk, hogy az egész akció mögött valamilyen profitnövelés van.
-
Źşë'
addikt
jujj, de ezt még magyarázni kell?! most komolyan, megy az adok veszek biznisz steamen, minél több szart vonnak be piacra annál több plussz költséget von le tranzakciónként steam az emberektől.. tök mindegy hogy milyen játék, ha piacon felkínálják azért te fizetsz 15%ot a steamnek
őszintén, szerinted mi oka van ennek az új kártya mizériának, ez kinek pénz?! nem is beszélve arról a lehetőségről hogy elérhetővé tették ezelőtt az inventorykat trade számára... ezzel egy hatalmas lökést adtak a pénzforgalomnak, tök mind1 ha nem megy a trade, a trader megveszi a játékokat, és ott rohad benn a tárgytárolójában, mert a sok preorder fsznak se kell! és szépen elértéktelenedik, az amúgy teljes áron vett játék...
nem hülyék találták ki a rendszert, elhiheted... és nem csak azért mert jó dolog a cicoma meg xp gyűjtögetés, pár zombi már rákapott és 30as profilszint felett jár, persze ők költöttek nem keveset erre az egészre, másképp nem is lehet felhúzni ezt a(z egyenlőre) hót felesleges profildolgot a kitűzőkkel
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Mardel
őstag
Ha piacolni csak steam walletből tudsz akkor nem mindegy miket von le? Amit feltöltesz walletra az már haszon a steamnek.
Teljesen mindegy hány százalékot is vesz le marketnál mert eleve olyan pénzből csíp le amit csak a steam storeban tudsz elkölteni plusz saját számládra se tudod utalni.Viszont én nem töltöttem pénzt walletra de kb 8-9€ euronyi pénz összejött csak a kártyák eladásából.
Ha azt nézem ebből már egész jó kis leárazott játékot lehet venni és egy fillérembe nem került.[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Heavyrain
őstag
"pár zombi már rákapott és 30as profilszint felett jár"
Van már level 47 isBár hogy ez miért jó nekik,azt nemtudom...
-
félisten
Jujj, értsd már meg, hogy ez valószínűleg nem jelent közvetlenül profitot, sőt nagyon esélyes, hogy a rendszer ráfizetéses(fejlesztéssel és fenntartással együtt).
Az okfejtésed szerintem hibás, itt már le is írtam az okokat.
A "kártyamizériának" vszínűleg az az oka ami miatt pl. ez a fórum(ph!) is egyre több funkciót kap.
(ezt nem mondom meg, rá kell jönni)"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Heavyrain
őstag
-
Źşë'
addikt
az hogy mi kinek a kezében van azt egy szimpla szerződéssel el lehet intézni, steam csinál piacot a játékaiknak, cserébe meg kapnak ezt azt, ez mögé még te sem láthatsz be, és nem is kell ennyire naivnak lenni... szted mi a f2p lényege? ők csináltak egy olyan f2p rendszert ami nem játékban van, hanem saját rendszerükön, a jövő ez lesz, fogalmad nincs arról hogy mekkora tranzakciók zajlanak, tök mind1 hogy feltöltöd a steam walleted vagy sem, ők ebből profitot szereznek (pénz pénzt fial... számold ki mennyi kirakni minden egyes játék 5. szintű pakliját légyszi, csak a 10% rakjon ki pár paklit, máris nyertek szvsz rengeteget.. akit rabul ejt a szerencsejáték az nehezen szabadul (főleg mert azt a látszatot kelti hogy semmiből lett pénze) ) főleg ebben a facebuk világban , minél több a zombi annál jobban hozza a konyhára valót... kisujjukat nem kell megmozdítaniuk és csordogál a pénz, pont úgy mint egy f2p játékban, legjobb példa a team fortress.. f2pé a jövő... az is lehet h pár éven belül ki se kell adni pénzt játékért (mert mi a szarnak ha éppen feltörnék, majd fizetnek az egyéb tartalmakért - ez k÷rvára jogos szerintem!)
ha van kártyád nem feltétlen jelenti azt hogy "jön a pénz", valakinek fel kell tölteni a steam walletjét hogy tudjon karikat venni, semmiből nem lesz valami.. és ahogy írtam minél több szar van a rendszerben annál jobban forog a pénz a piacon... ezen dolgozókról meg annyit, ezen artworkok legjava már készen volt, és szabadon letölthető kitekben, a többi alapabb karit se nehéz egy grafikusnak összedobni, pont azt néztem nem valami nagy eresztések.. foil karikat gyűjteni meg ostobaság...
(#8426) D1Rect Dota 2 is free to play, amihez nem kell feltétlen az alapjáték, ahhoz hogy prémium legyél elég ha veszel tartalmat, elképzelhetőnek tartom h Kínában veszik, mivel ott nem elérhető és a lista koránt sem tartalmazza a bundlis cd kulcsok beaktiválását, szvsz steam tranzakciókat számol csak...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
"az hogy mi kinek a kezében van azt egy szimpla szerződéssel el lehet intézni"
Nyilván, de azért azt ugye belátod, hogy egy 2-5 fős indie csapattal hamarabb meg lehet egyezni mint egy "nagy kiadóval"?
Valószínűleg ez az oka annak, hogy az indie játékok kerülnek be hamarabb a "kártyázásba".A többi meg duplaoff már.
triplaoff/mod:
A dota2-t Kínában a Perfect World adja ki.A felvetés arra vonatkozott, hogy a Tripletownból is "milyen sokat" eladhattak a kártya miatt.
(egyébként nem tűnik rossz mókának, van Androidon is, meg FB-on ingyen)[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
Elképzelhető, de nem hiszem hogy különösebb gond lenne ezt a dolgot megvitatni a nagyobb kiadókkal is. Mindenképp egy hatalmas marketingfogásnak tartom az egészet, mivel ingyenreklámról van szó, és még az embereket ösztönzi is ez az "őrület" arra hogy vásároljanak efféle játékokat.
Ha akartak volna akkor szerintem tudtak volna várni pár napot/hetet az egésszel, megkapva akár Activisiontól az engedélyt, Borderlands 2 is ott van, pedig az nem indie... Egy nagy vállalat nyitott minden nemű profit szerzéssel kapcsolatos dologra.."Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Zsolty001
tag
Továbbra is cserélném: Crysis 3 Hunter Edition
Csak steames játék érdekel, ajánlatokat privátban!
-
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
FTL-t keresek. Csere lista.Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
po1son
addikt
Cserék
Steamkulcsok:
Sniper Elite: Nazi Zombie Army
Sid Meier's Civilization V: Gold Edition
Sid Meiers Civilization IV: The Complete Edition
Killing Floor Bundle
Duke Nukem Forever
Titan QuestSteamgiftek:
DOOM 3 Pack
Half-Life
Need for Speed: Hot Pursuit
Star Wars Empire at War: Gold PackOrigin kulcsok:
Mass Effect 2
Ajánlatokat privát üzenetben! Ingyen beszerezhető játékok nem érdekelnek (pl: dota2, arma3 lite)
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
lordjancso
senior tag
Érdeklődnék, hogy van-e valakinek Trine 2 complete story cserére?
Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
lordjancso
senior tag
válasz lordjancso #8433 üzenetére
Köszi, már tárgytalan!
Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
x_o_n
veterán
trine2 gamecardot nem cserél valaki esetleg valamire?
zoya és rosabell -
Heavyrain
őstag
Valakinek nincs véletlenül egy Dustforce steam kulcsa(vagy kuponja)?
(Bundle játék) -
JoolsNOS
veterán
Valaki nem tud olcsón orange boxot, vagy hl2-t? köszi
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
-
triple town -t keresek egy/par aprosagert.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
-
RAMyMamy
tag
Üdv!
Steames kulcsaim (általam vásárolt bundle-ökből származnak):
Krater + Mayhem MK13 DLC
Red Orchestra 2
Serious Sam HD: The First & Second EncounterEzeket szeretném Dragon Age Ultimate Editionre cserélni.
-
x_o_n
veterán
lenne pár cserém:
half life-ep 1 holiday/hl2 dm/hl2 lost coast/hl2-dm-dource
inversion
shadow harvest -
AjgorB25
csendes tag
ON: Ezeket a cuponokat cserélném bármire ami nem ingyenes. Nem nagyon tudok velük kezdeni semmit se, de hamarosan lejárnak. Hátha valaki épp ezeket akarja megvenni.
50% OFF Krater
50% OFF Magicka
33% OFF Tropico 4
50% OFF Super Meat Boy
50% OFF Psychonauts
33% OFF Rush Bros
33% OFF No Time to ExplainOFF: Véleményem szerint a Valve-nek hatalmas ötlete volt ez a Market/Card dolog. Mivel ha valaki össze akarja szedni a kártyákat akkor pénzt tölt fel az meg valamilyen úton-módon úgyis a céget gazdagítja. Nem beszélve arról, hogy a cuccok eladásánál is leforgácsolódik egy összeg. (15% ) A sok függő meg iszonyat pénzeket tud elkölteni a foil badges megszerzésére. (Valaki súgja már meg, hogy a sima és a foil kártyák nagy képe között van különbség. Szóval az artwork-jük más?) Én is megszereztem a L4D2 5-ös szintű kitűzőjét (mert szeretem a játékot), de az biztos, hogy nem fogok (gagyi) játékokat megvenni csak azért, hogy meglegyen a kitűzőjük. Viszont ahogy néztem sok ember nem tud megállt parancsolni magának. Hamarosan ez is függőségnek fog számítani. (Vagy már lehet, hogy most is az...)
Magyar Csere Klub http://steamcommunity.com/groups/HUNTraders
-
SQX_Barto
addikt
válasz AjgorB25 #8449 üzenetére
Szerintem is hatalmas ötlet volt ez a Card meg maga a Market is (meg ahogy csatolták főképp a TF2-őhöz is)
Részemről amint mehetek a Marketre, már dobom is fel az összes kártyámat, meg van egy cserélt hátterem, azt is, aztán talán az akcióban vehetek belőle valami játékot...
Kártyáért nem vennék játékot, meg kártyát sem pénzért.
Részemről a L4D2 játszása is óriási "kérés" volt azért a pár kártyáért, meg most a HL2-őhöz sem volt sok kedvem (talán mert már sokszor végigvittem)
Meg én ezt a pár száz-ezer játék gyüjtését sem értem, hogy minek...
Van 58 játékom (abból is majd valamikor Steam Supporttal törölgetek lehet)
És azokkal sem játszottam még minddel.
Meg már eléggé megválogatom mit akarok megvenni. (a 21 részes Wishlistemnek fele "kamu" csak azért, hogy ha valamikor kell a 10-15ös Wishlist, akkor meglegyen)If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Ha van valami a Steam Inventory-dban (Tároló), amire nincs szükséged, itt felajánlhatod cserére.
Kötött árfolyamok nincsenek, mindenki annyit ajánl fel, amennyit jónak lát. A másik fél vagy elfogadja vagy nem. Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni.
A Steam topic tehermentesítése céljából hoztuk létre ezt a témakört, így kérünk titetket, itt bonyolítsátok le ügyes-bajos üzleteiteket. Ezzel egyetemben a főtopicban minden ilyen jellegű hozzászólást törölni, notórius visszaesők esetén pedig szankcionálni fogunk.
- Gumi és felni topik
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest