Hirdetés
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz Raidon #110057 üzenetére
Steam kliens >> Beállítások >> Biztonság >> legalul "Kijelentkezés minden általad használt eszközből, ezt is beleértve" (Eszközök engedélyének megvonása)
@lemusz igazad lehet, más amikor valaki "benne van" és más az, amikor valaki 2-3 évente egyszer indít el egy játékot Steam-en keresztül.
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz AxBattler #110118 üzenetére
sajnos erre nincs lehetőség :/ aktiválás után se Steam, se Humble support nem tud már ebben segíteni (Steam support is max eltávolítani tudja a fiókodról, de a kulcsot ettől nem lehetne már újból felhasználni)
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
hát megvallom őszintén, túlságosan nagy összeget nem tettem volna fel arra, hogy valaha ilyet látok:
de egyébként ez tök menő szerintem
-
bepken
veterán
válasz ollie #110197 üzenetére
sosem tudtam komolyan venni egyik Nintendo játékot sem.... és ez teljes mértékben független attól, hogy egy hányingerkeltő cégről van szó
-
bepken
veterán
válasz DaVE-1 #110250 üzenetére
"Ki lehet egy Steam család tagja?
Bár tudjuk, hogy a családok sokféle formában és méretben létezhetnek, a Steam Családok funkciót legfeljebb hat, egy háztartásban élő közeli családtagnak szántuk.
Ennek okán, ahogy figyelemmel kísérjük e funkció használatát, idővel módosíthatjuk a Steam Családokban való részvétel követelményeit vagy a tagok számát a használat összhangban tartására e szándékkal."ez számomra annyit jelent, hogy aki ügyeskedik, annak simán korlátozhatják/tilthatják ezt a funkciót (szerintem nagyobb szankció nem fog járni érte)
személyes véleményem szerint ez így teljesen érthető és rendben is van, hiszen eddig sem a haverok közötti fiókmegosztás volt a célja ennek a funkciónak, itt most egy kicsit ezt nyomatékosabbá teszik.
"Sőt a msnál is azt jelentette amíg volt game pass family..." - itt elképzelhetőnek tartom, hogy szintén van némi összefüggés a nem rendeltetésszerű használat és a múltidőben való megfogalmazás között.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
tippre rájöttek arra, hogy egy ilyen 2 hetes sale alatt nem feltétlenül vesz meg mindenki 4-5 játékot...de ha átalakítják tematikus formába, akkor 1-2 játékot időnként szívesebben húznak be az emberek
-
bepken
veterán
ebben igazad van, valóban volnának olyan régebbi címek, amik beleillenek ebbe a kategóriába mégsem kaptak leárazást. lehet akkor, hogy ezek inkább az újabb megjelenések promózására vannak kitalálva.
The Thaumaturge eddig elkerülte a figyelmemet, de most ment a kívánságlistára, köszi a tippet!
-
bepken
veterán
azt írják az oldalon, hogy hivatalos viszonteladó (eTail), de én még sosem hallottam róluk. persze ez nem jelent sokat....Gameseal-ről se hallottam még soha
az hogy egy kulcsbolt szürke vagy sem, egyszerűen eldől azon a ponton, hogy egy user hirdeti a kulcsot vagy maga az oldal a viszonteladó.
ha nincs meg a kellő bizalom, akkor mindenképpen valamilyen virtuális vagy ideiglenes kártyával fizess szerintem (nem csak itt, ez általánosságban elmondható)
-
bepken
veterán
válasz chungee #110313 üzenetére
[link] - itt se szerepel véletlenül olyan "tag", ami ezeknél a játékoknál is jelölve van?
szerk.: bocsi, ott a kizárt címek listáját találod (gondolom nem szerepel ott mind a 11 tétel)
itt tudod megnézni a címkéket: [link] - Kizárandó címkék
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz iceQ! #110326 üzenetére
ha a te fiókodon nincs community ban (közösségi kitiltás vagy közösségi profilkorlátozás), akkor a másik magyarázat az lehet, hogy azokon a profilokon, amikre írni szeretnél, ez a lehetőség tiltva van. - adatvédelmi beállításoknál lehet tiltani (mindenki/csak barátok/senki)
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz iceQ! #110329 üzenetére
[link] - mivel ezek szerint ez egy alt account, ezért kérdezem: ezekből mennyit teljesítettél?
(valószínűleg túl alacsony szintű a profilod, amin ezzel a kitűzővel tudsz legegyszerűbben nővelni)
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz iceQ! #110332 üzenetére
és vásároltál is ezen a fiókon legalább 5 dollár értékben? ez az utolsó tippem igazából
én is megnéztem most pár alt accountomat, nem tapasztaltam ezt a jelenséget, szóval tényleg nem nagyon tudok mire gondolni.
-
bepken
veterán
válasz koncsik #110413 üzenetére
ha tippelnem kéne, valószínűleg megtalálta a QR kód olvasó funkciót vagy a "Steam Guard kód mutatása" gombot (viszonylag régóta van már QR kód, de írta, hogy jó ideje nem használta már az appot)
persze, ha ennél összetettebb volt a probléma, akkor bocsi bocsi
-
bepken
veterán
válasz maross #110427 üzenetére
épp akartam írni, hogy ez az összeg kb nevetséges, az ismert előzmények tekintetében. pláne hogy tippre a Valve kategóriákkal többet ér, mint a Blizzard (persze talán hülyeséget írok)
aztán ki tudja, Gabe talán tényleg teljesen más irányba akar menni mostmár és kell neki a pénz. akár még igaz is lehet, de tuti nem ennyi pénzért megy végbe a bolt és ebbe még inkább bele fognak kötni a hatóságok.
-
bepken
veterán
válasz l.skywalker #110431 üzenetére
mondjuk a "van az a pénz" mentalitás valószínűleg ezt a kérdést is megoldaná, mint ahogy az említett esetben is vélhetően történt....
viszont jobban átgondolva szerintem nem is írtam hülyeséget azzal, hogy a Valve kb ég és Föld egy Blizzard-hoz képest. kb minden téren.
plusz egy kérdés: az MS vajon értené, hogy hogyan és miért működik a Valve? nem cinikusságból és nem degradálni akarom őket, de ahogy az már sokszor elhangzott itt, a Valve úgymond egyedi a piacon és nem követi a trendeket. ezt az MS tudná hozni?
-
bepken
veterán
válasz sixpak #110436 üzenetére
"...de ugye nem zörög a haraszt..." - ez a pletyka szerintem most kivételesen nem az a kategória max azt tudom elképzelni, hogy MS tényleg tett ajánlatot, amin ezek alapján a Valve jó eséllyel egy jót röhöghetett.
aztán ott van Gabe Newell, aki többfelé kacsintgat (őszintén mondom: tegye csak egészen nyugodtan, legalább nem ül a pénzén) - szóval azt simán el tudom képzelni, hogy a jövőben érkezik majd egy olyan ajánlat, amit fontolóra is vesznek, esetleg el is fogadnak. (persze ezt nem Gabe fogja egyedül eldönteni, ezért is látok rá csekély esélyt)
-
bepken
veterán
válasz choler. #110449 üzenetére
Fiók részletei >> Fiókbiztonság >> Steam Guard kezelése >> Steamen engedélyezett eszközeid >> "Minden eszköz engedélyének megvonása"
-
bepken
veterán
válasz ollie #110467 üzenetére
a legundorítóbb dolog, amivel találkoztam és ami végleg meggyőzött arról, hogy soha, semmilyen körülmények között ne vásároljak ilyen oldalakról:
-
bepken
veterán
válasz montana92 #110505 üzenetére
mire gondolsz?
mármint nagyon nem az én világom ez a játék és ahogy írták is fentebb, jól láthatóan nem is túl szórakoztató. (bár ízlések és pofonok)
ingyenes hétvége azért elég sok játék esetén szokott lenni, sikerességétől függetlenül
-
bepken
veterán
valószínűleg a multi nem úgy pörög, ahogy arra számítottak, aztán ilyenkor ingyenes hétvégével lehet általában bevonzani a népet. vagy nem
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
How To Obtain bananas ?
You get bananas every 3 and 18 hours, just click at least once in these time frames for their respective droppools the game needs 3 minutes to see if you are able to receive your drop or not .forrás: Discord #faq
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz wjbhbdux #110527 üzenetére
mi a konkrét baj vele? egyik másik séta szimulátornál vagy asset flip-nél még így is többre tartom... ahogy nézem van mögötte community, lehet szavazni többek között a következő skinekre, mondjuk annyira nem mélyültem bele.
persze játéknak nem csúfolnám én sem ettől függetlenül
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz ollie #110537 üzenetére
mondjuk ezt én simán büntetném...
sajnos a saját weboldalukon közölt feltételek alapján maximálisan kihúzzák magukat a refund kötelezettségek alól a legtöbb (életszerű) helyzetben:
6. CANCELLATION AND REFUNDS
6.1 Changing your mind. When you buy from the IRONMACE Website you have a legal right to change your mind about your purchase and receive a refund of what you paid for it up to 14 days after you receive confirmation your order has been placed. However, this is subject to some limitations as set out below.
6.2 You can't change your mind about an order for our digital products where you have already started to download these to your device. If you start downloading the product, you agree that you will waive your right to cancel.
6.3 Please note if you buy Additional Content, delivery of this content commences immediately when you confirm your purchase and so is not refundable.
forrás: [link]╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
legutóbb már csak kitűzőt vagy matricákat adott szavazásra, nem? rosszul emlékszem?
ettől függetlenül ja, kb első nap kapsz értük csak 4-5 centet, utána le fog esni 2-3 centre...
-
bepken
veterán
jaja az megvan, csak a szavazás rész kavart meg picit. közben viszont rájöttem, hogy szavazni a Steam Awards-on lehetett és 2023-ban már tényleg nem dobott kártyát csak a felfedezés lista görgetés.
-
bepken
veterán
szerintem élvezzétek ki, amíg 7-8 centekért mennek el a kártyák....holnap ugyanitt ugyanekkor már valószínűleg csak 2-3 centet fognak érni
-
-
bepken
veterán
amúgy észrevettem egy meglehetősen furcsa dolgot: a Steam áruház főoldalán, a Nyári Vásár banner egyetlen kattintható pontja a robogós kiscsaj. amikor rákattintasz, annyi történik, hogy megváltozik az animáció/háttér. ha újra rákattintasz, akkor meg visszaáll az eredeti.
kicsit olyan érzésem van, mintha valaki a cégnél nagyon nagyon nagyon akart volna valami kreatívat csinálni....aztán a kollégák papírgalacsinokkal kezdték dobálni és hangosan kacarászva csúfolódtak rajta, míg ő végül zokogva hazarohant és így félkészen maradt ez a "projekt".... de komolyan...mi ez?
-
bepken
veterán
-
bepken
veterán
válasz shadow1901 #110629 üzenetére
tudom, nem mai kérdés....de erre gondoltál?
-
bepken
veterán
válasz shadow1901 #110654 üzenetére
akkor nagyon félreértek valamit, bocsi. chatablakon keresztüli cserét kérdezted eredeti hozzászólásban, nem?
ettől függetlenül persze ugyanezt a "csere" párbeszéd ablakot barátlistáról és profilról is el lehet érni.
azt hittem, hogy a kérdés arra irányult, hogy ez a funkció kikerült e.
-
bepken
veterán
válasz drizzle #110671 üzenetére
nemzetközi utalás tudtommal csak hétköznap könyvelődik, ráadásul nem aznap, tehát szerintem simán reális, hogy még nem érkezett vissza az összeg. (az más téma, ha pl aznap vetted és aznap kéred is a refundot, mert akkor még nem könyvelődött ellenoldalon)
-
bepken
veterán
válasz -=RelakS=- #110696 üzenetére
a családi megosztás szó szerint arra szolgál, amire a neve is utal
"Namost ha több csemete van, próbáld megbeszélni velük, hogy egyszerre csak egy játszhat" - rossz hírem van: amennyiben több gyereked van, ott bizony több "példányt" kell venni mindenből. mármint kapásból pl. kettőt veszel mindenből, hogy ne legyen sértődés. szerintem ez a többgyermekes szülőknél egyébként is alap
visszatérve...nem hiszem, hogy létezne bármilyen digitális platform, ahol egy adott játék egyetlen példányával egyszerre többen lehetne játszani, persze ez a feltételezésem simán adódhat tudatlanságból is. nyilván nem felel meg minden élethelyzetnek, ez azonban semmit sem vesz el abból, hogy hasznos tud lenni bizonyos feltételek között.
-
bepken
veterán
válasz wjbhbdux #110739 üzenetére
ennyire jellemző volt mostanában, hogy nem tartották be ezeket az (amúgy elég alapnak nevezhető) egyszerű szabályokat?
-
bepken
veterán
válasz biker #110742 üzenetére
"Azt korábban is tudtam, hogy egy játékkal egy gépen egyszerre ketten nem játszhatunk, nekem ez az infó jött át." - mármint itt valószínűleg arra gondoltál, hogy ugyanazzal a játékkal két gépen egyszerre nem játszhattok. azonban sajnos még ennél is szigorúbb a helyzet, ugyanis adott fiókon lévő játékkal egyszerre csak 1 gépen lehet játszani. ez azonban már nagyon régóta így van szerintem. már évekkel ezelőtt, amikor egy haverral akartam megosztani a fiókom, akkor is azért engedtük el, mert egyikünk rendszeresen nem tudott játszani...illetve nem olyan régen tovább szigorítottak, már azt is figyeli a rendszer, hogy valóban egy háztartásban éltek e. tehát ez az illető haverom már egyáltalán nem is tudná elérni a fiókomon lévő megosztott játékokat.
a mentéseket egészen biztosan probléma mentesen át lehet vinni (nekem anno a GameSave Manager-t ajánlották, a régi laptopomról az akkor frissen összerakott PC-re tettem át vagy 20 játék mentését vele) de ebben a témában inkább várj légyszi egy hozzáértő kolléga válaszára, csak mert nem tudom, mennyire releváns még ma ez a megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz biker #110746 üzenetére
lehet, hogy tényleg érdemesebb volna neki csinálni akkor egy saját fiókot, ahhoz a fiókhoz semmiképpen se adj hozzá semmilyen fizetési lehetőséget (biztos, ami tuti...ha szeretne valamit, majd kéri tőled) - talán legjobb megoldás olyankor is, hogyha te a saját fiókodról veszed meg, illetve gifteled neki.
akkor lehet szívás a gyerek szemszögéből, ha pl online játékai is vannak Steam-en és ott így bukja a rangot/loot-ot ilyesmi. (ettől függetlenül én gyerekként ezen nem akadtam volna ki cserébe egy full saját gépért szóval reméljük, tényleg nem akkora szívás neki)
#110749 ripla nem emlékszem már, hol lett ez bejelentve (valamelyik Steam Awards vagy Summer Game Fest), akkor azonnal ment a kívánság listára az viszont elkerülte a figyelmem, hogy azóta van elérhető demo! meg is van a délutáni program
-
bepken
veterán
válasz biker #110758 üzenetére
igen mindenképpen kell egy új fiók, hiszen a family sharing funkció segítségével az új fiókkal osztanád meg a saját fiókod tartalmát. (adott gépen, ez fontos)
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz syIex #110806 üzenetére
bocsi, lehet hülyeséget írok, mert fogalmam sincs, hogy ezek a képek GeForce Experience vagy NVIDIA App-ban készültek....
[link] - itt azonban azt írják, hogy az NVIDIA App lehet a megoldás
(azért gondolom, hogy tényleg működhet, mert a jelek szerint itt magával a "beépített" böngészővel van probléma)
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz Saint Roan #110841 üzenetére
nem olvastam el az egész hozzászólásodat, de reflink megosztása tudtommal a teljes lapcsalád felületén szigorúan tilos
-
bepken
veterán
válasz ridiculous #110865 üzenetére
mert ott nem tudják bannolni referral/affiliate link spamelésért...
-
bepken
veterán
válasz tibcsi0407 #110888 üzenetére
szerintem is hülyeség fennakadi azon, hogy használ e valaki third-party védelmet vagy sem. lényeg, hogy meglett a ludas és hogyha más is belefut hasonlóba, lehet majd mire hivatkozni. szóval köszi az infót!
Lackki! szerintem ilyen esetekben még mindig egyszerűbb akkor azt a konkrét alkalmazást/könyvtárat betenni kizárások közé
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz Sirandrish #110918 üzenetére
Steam-en a GYIK ennyit ír ezzel kapcsolatban:
"Nem tudok Steam családhoz csatlakozni.
Ha nem tudsz csatlakozni egy Steam családhoz, annak három oka lehet:
- Fióktevékenységed nem mutatja, hogy ugyanahhoz a háztartáshoz tartozol, mint a meglévő tagok.
- A fiókod még várakoztatási idő alatt áll, mert korábban egy másik Steam család tagja volt.
- A Steam család helyei még várakoztatási idő alatt állnak, mert korábban más fiókok foglalták el ezeket.Amikor csatlakozni próbálsz egy Steam családhoz, tájékoztatást fogsz kapni arról, mennyi van még hátra a várakoztatási időszakodból."
forrás: [link]
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz Sirandrish #110921 üzenetére
én gyűjtögetem, tartogatom őket ugyanúgy, mint a skineket meg ládákat... néhány dolgot vettem még csak meg (főleg Steam Deck boot animációkat ) - ugyanúgy vagyok vele, hogy elfér az ott. később ki tudja, mire lehet majd még használni
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest