Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Igazából a stílusa volt, ami nálam kicsit kiverte a biztosítékot. Lehet, hogy én is ennek megfelelően reagáltam.
martonx segítőkészen reagált a srácnak, ő meg szerintem eléggé flegmán-lekezelően válaszolt, miközben neki van szüksége segítségre.
Ha meg valaki azt tanácsolja neki, hogy "ugyan már, ne szívasd magad ezzel, van ennél jobb megoldás is", akkor arra nem az a normális reakció, hogy "te meg rohadj meg, nekem akkor is ez tetszik".
(Nyilván szándékos túlzásokkal teledobva, de érted.)
Ezentúl az is kicsit rosszul veszi ki magát a kommentjeiből, hogy "na majd én megmondom"-stílusban negatív véleményt alkot olyasmiről, amit nem ismer.
Ha valaki segítséget kérni jön egy fórumba, akkor vegyen vissza kicsit az arcából, és kicsit higgadtabban fogadja a jóindulatú tanácsokat, ennyi.
===
(#869) thumb:
igazán nincs mit!
"de sebaj ez egy fórum, itt mindenki beírhat"
Igen, sajnos olyan stílusban is, ahogy Te tetted.===
(#870) martonx: pontosan.

Wordpress-szel nekem egyelőre csak nagyon rövid tapasztalatom van, de hallottam róla hideget-meleget is, dicsérik amiatt, hogy gyorsan lehet vele összehozni jól működő oldalakat, de egy-két negatív kritikát is lehet olvasni róla a kódja miatt, gondolom mindegyikben van némi igazság.
A noname, vagy kevéssé támogatott CMS-ekkel meg tényleg egyszerűen már csak a saját idegrendszerünk kímélése érdekében sem érdemes foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ASUS ROG Falchion Wireless 65% Bolti ár:70k INGYEN FOXPOST
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(Nyilván szándékos túlzásokkal teledobva, de érted.)