Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
Nálam nincsen MTV meg nicelodeon se, de van spuer rtl, a tv 2 n 1 részt láttam eddig.De ugy tudom, hogy van valami második évad is ahol van egy csomó uj rész.Ott viszont más a spongyabob hangja , de a többi szereplőjé maradt ugyan az.Próbálták volna lecserélni a patrik hangját, mert szerintem az teljesen illik hozzá

-
Jégkokó
veterán
Egyébként nem tudja valaki, hogy honnan tudom beszerezni a teljes sorozatot dvd n, mert szerintem nem láttam az összeset.Csak valami 60 darabot sikerült eddig megnéznem, de mintha ugy rémlene hogy több rész is van belőle
-
Jégkokó
veterán
Na felhozom ezt a témát mert amit én nyitottam azt bezárták.Szerintem a spongyabob a legjobb mese amit mostanában láttam.Nekem a kedvenc szereplőm benne a patrik , olyan jó beszolásai vannak, hogy attól majdnem hanyatt dobom magamat.De nem értem, hogyb miért csak a spongyabobot sztárolják agyon , amikor a patrik is van annyira jó vagy talán jobb is
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 1000 Ada 32GB 512 NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- 500GB 2.5" SATA 100% noti HDD-k Toshiba, WD, stb
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- Dell Vostro 5459 egyszerűbb játékokhoz (i5, 4 GB VGA, 250 SSD) ! AkciÓÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad 40AN Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen1)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest