Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapszi
tag
válasz
C.Brigante
üzenetére
Hali!
Kinshasa pályán újratöltésnél mindig kidobál, szóval jobb elsőre végignyomni sok-sok mentéssel.... -
kapszi
tag
válasz
Hubapeti
üzenetére
Hát nem tudom. Elvileg a hardver megvan hozzá (mondjuk nem a legoptimálisabb),csak nem tudom,hogy milyen beállításokkal tolod. Próbáld meg levenni AA-t meg AF-et meg ilyeneket,hátha jobb lesz. Ha meg úgy sem,akkor marad a felbontás csökkentése. Ez van, igényes játék. Néha nálam is problémái vannak, pedig rx1950pro-m van...
Amúgy meg egérgörgővel állítod a mozgási sebességet, lehet,hogy csak ennyi a gond.
[Szerkesztve] -
kapszi
tag
válasz
djsharky24
üzenetére
Ha még mindig a kiképzős helyre gondolsz, akkor fel kell menned Enrica munkahelyére, ahová az alagsorból tudsz bejutni, ott, ahol az aknákat kellett összerakni. Szóval felsurransz a szobájába, és ott van az ajtótól távolabbi felében egy gép, onnan le kell nyúlni a bomba kódját. Ha ez megvan, akkor vissza. Ennyire emlékszem, mostanában nem akar elindulni a game.

-
kapszi
tag
válasz
djsharky24
üzenetére
Kezdd a bal széléról, ami föötte van,az értelemszerűen a teteje,ami alatta az az alja. A többi meg balról jobbra nyilván. Remélem összejön.
-
kapszi
tag
válasz
djsharky24
üzenetére
Elvileg úgy van, hogy bármely szomszédos két lapot nézed, ugyanabban a sorban ill. oszlopban nem szerepelhet kétszer ugyanaz a szám. Elég sok papírmunka volt vele és el is rontottam egy helyen, de azért összejött a játékban.

[Szerkesztve] -
kapszi
tag
Visszatérve a széfes problémára egy kicsit: nekem sem ment egy darabig, aztán elkezdtem mindent kipróbálni, és mikor összevissza görgettem az egeret a gombok nyomogatása mellett, akkor egyszercsak beindult a dolog, és meg tudtam oldani az összes széf-feltörést. Gondoltam megírom, hátha segít nektek is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 64GB Space Gray Megkímélt állapot 82% akkumulátor
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest