- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci80
tag
Üdv. Mindenkinek!
Először szerintem meg kellene határozni a min. és max. hőmérséklet intervallumot amin belűl szeretnénk tartani a tecnikát. Mert ugye ha nem akarunk 0-fok alá menni akkor lényegesen egyszerübb lehet a helyzet, hiszen nem kel foglalkoznunk a lecsapódással és a halm.állapot változásrol.
Alkohol helyett szerintem érdemesebb lenne hétköznapi fagyállot hazsnálni a kivánt arányban hígítva.
Szerintem az abszorpcios hűtést is érdemes lenne meg nézegetni, de saját véleményem szerint a legjobb a a peliter kombinálva a léggel, és hő csővel vagy hasonlóval ami kölcség hatékonyabb, ez elérhető árban is van.Én ebben gondolkozom hosszu távon csak meg sok alap van amivel nem vagyok tisztába, de talán itt majd még okulok.
Ja, és nem utolsó szempont, hogy mennyire szeretnék ha mobil maradna a gép, tehát könnyen szállitható.
lapa: a ház belsejének feketére való festésénél, hagyományos matt feketével tőrténő fújásra gondoltál?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest