- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci80
tag
Üdv. Mindenkinek!
Először szerintem meg kellene határozni a min. és max. hőmérséklet intervallumot amin belűl szeretnénk tartani a tecnikát. Mert ugye ha nem akarunk 0-fok alá menni akkor lényegesen egyszerübb lehet a helyzet, hiszen nem kel foglalkoznunk a lecsapódással és a halm.állapot változásrol.
Alkohol helyett szerintem érdemesebb lenne hétköznapi fagyállot hazsnálni a kivánt arányban hígítva.
Szerintem az abszorpcios hűtést is érdemes lenne meg nézegetni, de saját véleményem szerint a legjobb a a peliter kombinálva a léggel, és hő csővel vagy hasonlóval ami kölcség hatékonyabb, ez elérhető árban is van.Én ebben gondolkozom hosszu távon csak meg sok alap van amivel nem vagyok tisztába, de talán itt majd még okulok.
Ja, és nem utolsó szempont, hogy mennyire szeretnék ha mobil maradna a gép, tehát könnyen szállitható.
lapa: a ház belsejének feketére való festésénél, hagyományos matt feketével tőrténő fújásra gondoltál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest