Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nutfile
aktív tag
hello,
tegnap vettem észre, hogy újra kapni az LG SN8Y-t, vettem is egyet gyorsan.a kérdésem az, hogy valahogy sikerült-e valakinek a google asszisztenst normálisan működésre bírni, vagyis a hangutasítást beüzemelni?
(most már) tudom, hogy MO-on hivatalosan nem megy az LG termékeken, de jó lenne életre kelteni.amúgy nem értem, h miért tiltják, a google home minim bármiféle trükközés nélkül megy...
[ Szerkesztve ]
-
nutfile
aktív tag
egész bizarr levelezésem volt az LG-vel Google Assistant ügyben. Néhány idézet.
1. levél
"az alkalmazás működtetője határozza meg, hogy mely régiókban támogatja (...) A készülékek nem egy adott országra készülnek, így azt a világ bármely táján használhatják vásárlóink, bármely nyelven. Jelenleg is sok elégedett vásárló élvezi az alkalmazás lehetőségeit Angol nyelven"
tájékoztattam őket, h az angol nem gond és 3 másik eszközön (2 google mini és 1 JBL Link 20) működik...2. levél
"idehaza forgalmazott hangprojektor típus (az SN8Y) nem támogatja a google assistance szolgáltatást. Az SN8YG modell az, ami erre a funkcióra alkalmas"
felhívtam figyelmüket, hogy a honlapjuk szerint támogatja, ez megtévesztés, irány a fogyasztóvédelem...3. levél
"Az SN8Y készülékben nincsen beépített Google Assistant egység, tehát nincs benne (...) mikrofon (...) a Google Assistant appal párosítható (...) A telefonon is szükséges a szolgáltatói országot UK (Angliára) állítani"
nem kicsit egymásnak ellentmondó, amit írkálnak és persze telefonon semmilyen "szolgáltatói országot" (???) nem kell állítani...mindenesetre a következtetés egyértelmű: nem fog működni a hangvezérlés sajna.
ugyanakkor az egyik google minit beállítottam, hogy amit tőle kérek, az az SN8Y-on szólaljon meg. nem az igazi, de kicsi előrelépés.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kupon kunyeráló
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- LEGO klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hardcore café
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi hangfal építés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest