Hirdetés
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
nutfile
aktív tag
egész bizarr levelezésem volt az LG-vel Google Assistant ügyben. Néhány idézet.
1. levél
"az alkalmazás működtetője határozza meg, hogy mely régiókban támogatja (...) A készülékek nem egy adott országra készülnek, így azt a világ bármely táján használhatják vásárlóink, bármely nyelven. Jelenleg is sok elégedett vásárló élvezi az alkalmazás lehetőségeit Angol nyelven"
tájékoztattam őket, h az angol nem gond és 3 másik eszközön (2 google mini és 1 JBL Link 20) működik...2. levél
"idehaza forgalmazott hangprojektor típus (az SN8Y) nem támogatja a google assistance szolgáltatást. Az SN8YG modell az, ami erre a funkcióra alkalmas"
felhívtam figyelmüket, hogy a honlapjuk szerint támogatja, ez megtévesztés, irány a fogyasztóvédelem...3. levél
"Az SN8Y készülékben nincsen beépített Google Assistant egység, tehát nincs benne (...) mikrofon (...) a Google Assistant appal párosítható (...) A telefonon is szükséges a szolgáltatói országot UK (Angliára) állítani"
nem kicsit egymásnak ellentmondó, amit írkálnak és persze telefonon semmilyen "szolgáltatói országot" (???) nem kell állítani...mindenesetre a következtetés egyértelmű: nem fog működni a hangvezérlés sajna.
ugyanakkor az egyik google minit beállítottam, hogy amit tőle kérek, az az SN8Y-on szólaljon meg. nem az igazi, de kicsi előrelépés. -
nutfile
aktív tag
hello,
tegnap vettem észre, hogy újra kapni az LG SN8Y-t, vettem is egyet gyorsan.a kérdésem az, hogy valahogy sikerült-e valakinek a google asszisztenst normálisan működésre bírni, vagyis a hangutasítást beüzemelni?
(most már) tudom, hogy MO-on hivatalosan nem megy az LG termékeken, de jó lenne életre kelteni.amúgy nem értem, h miért tiltják, a google home minim bármiféle trükközés nélkül megy...
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest