Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lexter00
őstag
válasz Skynet258 #71 üzenetére
Ma jött meg kb fél órát tudtam vele ismerkedni.Nem egy 5.1 az biztos de alternatívának több mint jó.
Kezdem (szerintem) a hátrányokkal!
Nincs a csomagban optikai kábel!(ezen csodálkoztam)
Csak falra szerelhető mert nincs lába amin megálljon az asztalon(ezen mégjobban csodálkoztam hogy nincs választási lehetőséged,vagy falra vagy sehova)
Fali konzolt adnak hozzá de csavarokat/tipliket nem azt külön kell beszerezni
Zogoralakk a külseje a főegységnek és a mélynyomónak is az eleje lakkozott (kényes/könnyen karcolódik)
Ennyi a hátránya.
Előnyei:
Wireless mélynyomó (nincs kábel és azonnal és automatikusan csatlakozik a főegységhez nem kell vele bajlódni.Jól teljesít,szép mély hangok jönnek belőle,dübörög tőle a szoba (15 nm)
A főegység is nagyon szépen és meglepően hangosan szól sok előrebeállitott hangkép van a 3D Surround processzor tényleg megtéveszt egy kicsit, több helyről jöttek a hangok.
Bluetooth azonnal csatlakozott és nem vesztette el a kapcsolatot.Egyelőre ennyi,filmekkel majd később próbálom ki.
De ha van valami kérdésed akkor bátran kérdezz megnézem/kipróbálom
[ Szerkesztve ]
-
luckyman
aktív tag
válasz Skynet258 #75 üzenetére
Igen, nehéz elképzelni, hogy mi az, ami kizárja, hogy simán a tv elé/alá rakja. Maximum, ha gömbölyű. A tiplis dolgot sem értem, hisz a gyártó honnan tudná, hogy vasbeton, üreges tégla, gipszkarton, ytong stb. falra akarod felszerelni? Mindegyikhez más való.
De a lényeg, hogy tetszik a hangja, a többi csak részletkérdés. -
BBéci
legenda
válasz Skynet258 #1843 üzenetére
BT-n keresztül a zene eleve nem szólhat jól. Valamit javít a helyzeten az aptX, de kétlem, hogy ezt tudják az LG soundbarok.
Nem akarok személyeskedni, ne tekintsd annak, de aki Bluetooth-on küldött zene alapján minősít, annak nem sok fogalma van a jó hangminőségről.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Skynet258
veterán
válasz Skynet258 #1849 üzenetére
Ami még tetszik, hogy akár Wi-Fi-re is fel tud menni, és telefonról a Google Cast funkciót használva (most már Google Home-nak hívják) szépen stream-elhető minden hang. És ez tuti jobb minőségű mint a BT - bár még normálisabb hangerőm nem volt lehetőségem meghallgatni...
-
BBéci
legenda
válasz Skynet258 #1983 üzenetére
A Sonyk lapossága elsősorban a falra szerelést támogatja, úgy sugároznak a hallgatók/tévénézők felé. Ha a TV elé helyezik azokat, a hang a nézők feje felett úgymond elmegy. Ezt jól mutatja a honlap ábrája.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BaLee
addikt
válasz Skynet258 #1983 üzenetére
Ott van még a 380-as is, nagyjából ugyanazt tudja mint a 780-as, nem nagyon találtam különbséget, talán teljesítményben van valami, már árban. Ezek még nem olyan lapos kialakításúak 390-es, nem olyan laposak, tv asztalra téve is jól szólnak.
Sony HT-CT380-ast ki lehet fogni használtan 50-60 között és tudja azokat a dolgokat amit a nemrég kiadott JBL SB450.
-
BBéci
legenda
válasz Skynet258 #2016 üzenetére
PC-hez még mindig egy sztereó hangdobozpár a legjobb. Persze kell hozzá valami jó DAC, ami lehet a hangkártya, vagy USB- külső.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Skynet258 #2018 üzenetére
20-30000 Ft között kapható pár olyan USB-s DAC, amik brutális mértékben javítják a hangzást. Annyit szerintem megér még egy átlagembernek is.
-
Joezyka
senior tag
válasz Skynet258 #2482 üzenetére
mi is majdnem megvettük az SH7-et, csak gyorsan rákerestem, hogy mégis mennyi az SJ7. ott láttam, hogy 100k-tól már kapható. Feleségem is azt mondta, hogy na akkor az legyen, pedig ő is az sh7-re mondta először, hogy ez jó!
Ahhoz képest, hogy úgy indultam neki, hogy LG nem érdekel, nagyon pozitívan csalódtam benne, és a többiben viszont csalódtam.
@#2484 bendefeco: Én hallgattam 100k körüli Samsungokat is (inkább alatta lévőket, és csak azért nem írtam le a véleményem róluk, mert a nevüket sem figyeltem meg, annyira rosszak voltak a többihez képest), kb ugyan az a kategória volt mint a fent leírt Sony meg samsung. Gyengék, doboz hangúak. :\
[ Szerkesztve ]
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest