Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Coccolino_O #3530 üzenetére
Breaking Bad:
Spolier:
A 4. évadot részemről annyira jól lezárták, hogy az 5. évad már nem köt le. 1-2 részt megnéztem de inkább úgy veszem, hogy inkább már vége van az egésznek mert túl jó volt a zárás ahogy meg csinálták. -
törölt tag
válasz Coccolino_O #3533 üzenetére
Ja hát lehetne a végtelenségig húzni de egy jó zárás után nekem már nem az igazi
-
spammer
veterán
válasz Coccolino_O #3536 üzenetére
Jövőre 8 rész és vége.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
func93
senior tag
válasz Coccolino_O #3631 üzenetére
ja meg a GOT igen Köszi a másik kettőt.
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Coccolino_O #3660 üzenetére
Nehezebb, az elején, de megéri. A sorozat után viszont nem lesz akkora gondod ezzel. Egyébként meg sokkal több infó van a könyvekben. Már csak emiatt is érdemes elolvasni.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
spammer
veterán
válasz Coccolino_O #3660 üzenetére
Még mindig halogatom a második évadot. Nem visz rá a lélek Pedig nem volt rossz az első, tetszett, csak nem vagyok akkora fantasy fan, hogy egyből rácuppanjak... De azért szerintem hamarosan nekikezdek, még a 3. évad előtt le akarom tolni
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Coccolino_O #3671 üzenetére
TB?
A Game of Thrones 3. évada 2013. március 31-én kezdődik.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
mondomén
őstag
válasz Coccolino_O #3674 üzenetére
az mi az?
-
kisgyerek85
senior tag
válasz Coccolino_O #4888 üzenetére
Hogyne, bátran ajánlós. Minél hamarabb kezdj bele!! Aztán nem tudod majd letenni
-
gyuromoj
veterán
Kötelező (tan)anyag.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
spammer
veterán
Feelgood alapvetés. Szinkron is jó.
-
mayday00
őstag
válasz Coccolino_O #4898 üzenetére
Hogy jött ?
Csak úgy
Lehet belevágok és elkezdem nézni .
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
giigz
veterán
válasz Coccolino_O #4912 üzenetére
Látom nincs tolongás a véleményekkel, így ma én leszek a kísérleti nyúl, és megnézem az első részt
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Coccolino_O #4964 üzenetére
Arról a kéziratról van szó, amiről köztudott, hogy meg se írta Martin?
-
törölt tag
válasz Coccolino_O #5406 üzenetére
Legjobb
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egy kis vér, meg vér, plusz vér, mégtöbb vér, csöcsök... Hja elmegy. Állítólag, én egy részt nem láttam.
Live-Die-Respawn
-
spammer
veterán
TV-ben belelestem, olyan kardozósbaszós Tartalom kb. annyi lehet benne, mint a 300-ban
-
törölt tag
válasz Coccolino_O #5411 üzenetére
Nyugodtan kezd el. Miért olyanra hallgatsz, aki egy részt sem látott belőle?
-
leslieke
Jómunkásember
Kinek mi a jó, szerintem nem az (kivéve az első évad, ami egyébként nálam is rendben van, a mélyrepülés utána jön el), mások szerint meg igencsak jó sorozat. Véleményt elég sokan írtak, de a legjobb ha nem rájuk, hanem magadra hallgatsz. Nézz bele pár részbe, aztán magad is eldöntöd.
-
törölt tag
válasz Coccolino_O #5411 üzenetére
Kezd el nyugodtan. Ha nem jön be pár rész után akkor ennyi de ha meg bejön akkor meg jó pár óra szórakozásod lesz
-
spammer
veterán
válasz Coccolino_O #5573 üzenetére
How To Make It In America megvolt? Entourage "pótlék" volt, amíg tartott az a rövidke 2 évad
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Coccolino_O #5920 üzenetére
Itt találsz feliratot szinte minden sorozathoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest