Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- DPD tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
válasz Fecogame #72524 üzenetére
Nekem abból a szempontból tetszett, hogy régen néztem már bármilyen reality-t és hazaérve, totál leszívott aggyal, úgy ki tudott kapcsolni mint annak a rendje. Nem kellett figyelni semmire, csak ültem és visszamentem 2 bitesre közbe. Imádtam, nekem jöhet még, sőt ha ajánltok hasonlót azt megköszönöm
-
|AP|
veterán
-
MODERÁTOR
válasz Fecogame #72524 üzenetére
"mindegyikőjük színész" - keresgéltem, nem találtam, csak annyit, hogy többen szerepeltek már mindenféle vetélkedőkben, tv műsorokban...vagy egyikőjük Dér Heni férje... de mindegyis. A feladatok és balhék, megbeszélések nekem sem voltak igazán természetesek, lehet, hogy nem jó színészek, azért nem találtam róluk több infót...
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- T14s Gen4 27% 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- ZBook Studio G3 27% 15.6" FHD IPS i7-6820HQ M1000M 16GB 512GB ujjlolv gar
- Asus 19V 1.75A (33W) 4.0x1.35mm gyári új töltő
- Hibátlan - Western Digital WD Red SA500 1TB 2.5" SATA SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest