Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sting2
addikt
válasz VincentVG #39743 üzenetére
A XE90 frissebb, több, jobb.
Szerintem támogatottabb is lesz egy pöttyet.
Nem releváns tapasztalás még egymás mellett sem a két készülék, ha az nem nálad, otthoni körülmények között történik!
A fald Led panel nagyon jó dolog, főleg ha ez sok, sok, zónával párosul, lassabb ugyan egy picit a reakció ideje az Edge Led-hez képest, de a fekete minősége, a homogenitás, és a szín struktúra bőven feledteti mindezt..Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
sakal83
addikt
válasz VincentVG #39752 üzenetére
Az mm onlineban volt 339k csak elfogyott. Ugy ertem hogy reszletgazdagabb es jobb mozgasmegjelenitese van mint egy lg b7nek. Persze a feketeje rosszabb illetve a betekintesi szoge is de akar egy oled helyett is vallalhato mar hogy jelentosen olcsobb. Nappali tvnezesre egyertelmuen jobb mint az oled es filmekre is kivalo. Amig egy arban voltak kb addig gyakorlatilag nem volt erdemes megvenni. Most elegge jo vetel. De az edigitalban 261 lett az xe85 ami annyiert nem rossz.
[ Szerkesztve ]
-
Celtis
veterán
válasz VincentVG #57613 üzenetére
Nem tudsz rá semmilyen appot rakni. Az a pár elérhető maradt, amit látsz. Már az is nagy szó, hogy a YT meg a Netflix támogatott. Egy hasonló korú Samsungon már nem menne szerintem. Megjegyzem HBO go pl. a vadi új Pana TV-ken sincs.
Egyszóval valamilyen külső eszközre van szükséged.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Társasjáték topic
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- Autodesk - Revit
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- Vírusirtó topic
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Autós topik
- Mesterséges intelligencia topik