- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
syler123 #62614 üzenetére
Abszolút értem, amit írtál... Nagyon szerencsés vagy, hogy nem zavar a jelenség.
A cimborám pl. a mozgásmegjelenítéssel van így. Ilyen szempontból nagyon könnyű volt számára megfelelő tévé készüléket találnom - amikor megkért, hogy segítsek - mert elegendő volt más preferenciáit figyelembe venni.
Őt abszolút nem zavarja, ha "döcög-mocog-röcög" a képtartalom, mert egyszerűen nem látja.
Van, akit a "szivárvány effektus" sem zavar, és van fórumtársunk, aki emiatt több tévéjét is lecserélte.
Nekem a "W809c" nagyon "magasra tette a lécet", mert nem szenvedett bevilágítási hibától, extrém magas volt a natív kontrasztja, jó a fekete szintje, kiváló a mozgásmegjelenítése, nem kapott "X-Wide" réteget, és természetesen - Edge lit készülék lévén - nem volt rajta "blooming" jelenség.
Jelenleg nincsen a piacon olyan készülék, amelyre mindez jellemző.
Tudom, tudom... "SONY AG8"... igazából meg is venném, de nem vagyok hajlandó egy "csupán" 55 colos készülékért 350.000 forintot fizetni.
Ez van.
-
Jakesz
addikt
válasz
syler123 #62614 üzenetére
Felhasználás kérdése többnyire, hogy ki mennyire látja. Blooming teszten nyilván látszik, de az ember a valós felhasználás során összességében ritkán találkozik olyan jelenetekkel, ahol koromfekete a háttér. És itt elő is jön az oled hátránya pont a feketével kapcsolatban. Ha nem teljesen koromfekete színt kell megjeleníteni, hanem csak simán sötét feketét, amiben amúgy vannak részletek, az oled azt is teljesen elsötétíti, míg a led tévéken látható marad. Szóval egyik technológia sem tökéletes feketék terén sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel