Hirdetés

Aktív témák

• col

addikt

Kezdem azzal, hogy nem követem a mai ''divatot'' és nem azt mondom, mi a rossz a másikban. Rendhagyó módon, inkább pár pozitívumot a sajátomról :)

Nokia.

Ez a mostani a 8-ik típus amit használok, szóval van tapasztalatom.
    A menürendszer. A menü ikonok az újakban már szinte mindenhol kikapcsolhatóak és listás nézet is van. A menü elhelyezkedése elérése. Ha jól tudom a Nokiánál van egyedül, hogy ''gyorsbillentyűkkel'' is elérhető az összes menüpont.
    A menüben navigálás. Az iránygombokkal szerintem jól kezelhető, az ''hirtelen'' kilépés meg mex. mellényúlásból van és a gyors kilépés is praktikus, nem kell visszaásnod magad a menü mélyéről. Mindemellett szerintem kifejezetten jó, hogy egységes menüpontok vannak, tehát szinte bármely Nokián majdnem minden ugyanott van és nem kell keresned.

Törésteszt. Kifejezetten jó tapasztalatain vannak/voltak a 6310, 6610 készülékekkel. Amit azok kibírnak, az már extrém :)

Híváslista. Azt hiszem ez inkább egyéni kezelési probléma, amit egy társ itt felvetett, mert nagyon jól kezelhető és törölhető, stb. Ugyanez érvényes a hívásidőtartam, stb. pontokra is.

Aktív témák