- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:GoliBali:.
aktív tag
válasz
Avicularia #2 üzenetére
Na sikerült egy müködő PIMBACUP-ot szereznem, de ez egy számomra értelmezhetetlen file-ba menti ki a cuccot egy *.pib file-ba. Nekem az kellene hogy valami text file-ba vagy legalabbis olvasható formátumba mentse ki!
Szerk. utánaolvastam, kiderult hogy a *.pib csak egy sima zip file. Átnevezve ki lehet bontani es benne vannak a cuccok! Remélem minden meg van.
Szerk2.:
Ja igen es itt találtam meg régebbi WinMobile os-re [link] -
aktív tag
Senkinek semmi ilyen problámája még nem volt? vagy senki nem talált rá még megoldást??
-
aktív tag
válasz
Avicularia #2 üzenetére
letöltöttem, de nem indul el. azt irja nem win32 alkalmazás.
a PPC-n meg kiirja hogy nem tud elindulni. ('.....exe' is not a valid Pocket PC application.)Jah nem irtam azt hogy Windows CE 4.21 van rajta
-
aktív tag
A problámám: Sms-eimet akarom lementeni egy HP IPAQ hw6515os PPC-ről.
Keresgéltem, de nem találtam megoldást sem itt a fórumon, sem a hp fórumán a megoldásra.
Talátam 1-2 olyan programot ami erre lenne megoldás, de mind fizetős, (pl EasyHelper Contact + SMS Backup 1.2.3).Egy olyan megoldás érdekelne, amivel le tudom menteni az sms-eimet a PPC-ről a otthoni gépre. Az is sokat segiteni ha valaki meg tudna mondani hogy hol tárolja a windows mobile az sms-eket.
Fontos lenne nagyon, és sürgős!!!!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wuthering Waves
- OTP Bank topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 16: önfejlesztés önfotós oldalon
- OLED monitor topic
- BestBuy topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest