- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asgeloth88
csendes tag
-
Asgeloth88
csendes tag
Az o365 bírja mert nem Ti adjátok a vasat. A mennyisegnel még abba a problémába ütközhetsz, hogy a lista nézet max 5 000 elemet jelenít meg. Érdemes lesz majd szűrni és mappazni, ja meg az oszlopokat indelxelni
-
Asgeloth88
csendes tag
SP 2019 szerveretek van vagy o365, ez hirtelen nem jött át? Mekkora vas van az alatt és az SQL alatt?
Inkább még az a kérdés mennyi dokumentumot és elemet gyártanak majd a kollégák egyszerre.
-
Asgeloth88
csendes tag
válasz
Peterhappy #88 üzenetére
Szia!
Bocsi elvoltam havazva munkával. Forms-ot én spec nem használok, mert csak egy survey. SharePoint listatárban megcsinálhatod pl powerapps-al az űrlapot és ott már tudsz emailt küldeni a létrehozónak.
A nyomtatványok mezői mennyire térnek el? Sok lenne 100 contenty type-ot csinálni.
A jóváhagyásnál meg kell adni egy fiókot amivel az emaileket küldöd, ez alapból a Tied.
Bevallom én jóváhagyásokra még mindig SharePoind Designer 2013-ban csinálok workflow-katHát ha classic megjelenést használsz, akkor tudzs pl content webpartokat (scrip/ tartalom kezelő kijelzőket) berakni amiben tudsz html, js kódokat rakni. A modern experiencenél SPFX-el tudsz kijelzőket szerkeszteni.
Sok lehetőség van benne, az is kérdés, hogy pl milyen programozási tapasztalatod/tudásod van.
-
Asgeloth88
csendes tag
válasz
Peterhappy #84 üzenetére
Még talán páran vagyunk
-
Asgeloth88
csendes tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy csináltatok olyat SP onlineban, hogy a Calendar ne engedjen ugyan arra a napra/időre foglalni időpontot? Pl tárgyalót kéne foglalni, de ha már van foglalva az adott tárgyaló adott időpontra, akkor utána ne lehessen. Úgy láttam már nincs onlineban group calendar, viszont van double booking check oszlop, de nem tudom az, hogyan működne.
-
Asgeloth88
csendes tag
Mennyire vannak itt aktív tagok?
-
Asgeloth88
csendes tag
Akkor nyisd meg szerkesztése, a list settings->advanced fülön a az űrlap sablont és ott nézd meg, hogy az InfoPath designerben átíródik-e, mert ott automatikusan nem, fog mivel nem az alap SP űrlapot használod már.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest