Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genialis
aktív tag
Őőőő... Kösz érdekes, bár több helyen hibás, és nem erre vonatkozott a kérdésem.
Olyan Y-kábellel találkoztál már, ami Sata tápcsatlakozót oszt ketté? Nem molex-sata átalakító kábel, hanem Sata-táp > 2 db Sata-táp. Merthogy ez is megoldás lehet a bajomra, csak ilyen alkatrészt még nem láttam, de a hozzászólásod második fele sugallja a létezését. -
Genialis
aktív tag
Üdv!
Dilámmába vagyok. Akarok venni tápot, amit még szándékozok használni pár év múlva is. Na most a tápokon manapság kevés darab sata tápcsatlakozó van, vagy nem van rajtuk sata tápcsatlakozó. Ezen tápcsatlakozó leginkább abban különbözik a formáján kívül egy sima tápcsatlakozótól, hogy van rajta pluszba egy 3.3 voltos mazzag is. Tehát egy sima mezei passzív drótozású átalakítóval nem igazán pótolható.
A kérdésem az, hogy valaki van-e tisztában vinyó paraméterekkel, hogy mennyire használják ki a 3.3 voltot, illetve sejthető-e az, hogy 1-2 év múlva mennyire fogják használni? (gondolom nem hülyeségből van az ott, a jövőre nézve...) Mennyire kell rágyúrnom arra, hogy olyan tápot vegyek, amin megvan a szükséges számú sata tápcsatlakozó? Mit mutatnak a trendek?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi