Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudu055
csendes tag
válasz
_DiEGO_
üzenetére
Kihúzom mindig az usb-t
Valamint a driverek is a belinkelt oldalról vannak meg...
Még így sem jó. Most kikapcsoltam a Hp quick... beállítást amit itt ajánlottak.Hátha menni fog de nem hinném. Nem tudom mi lehet a baj. Tanácstalan vagyok!
Most megpróbálok megint feltenni egy Linuxot. (kubuntu) hátha tud vele kezdeni valamit.
Csak egy valamit nem értek:
Ha xp-t próbálok telepíteni, mindig kékhalál lesz belőle, majd a Bios is ,,corrupt" lesz. -
zenefan
aktív tag
válasz
_DiEGO_
üzenetére
Ó a fenébe, az valóban lehet, mert pár hónapja sikerült csak lecserélni a régi vackot egy FSP Raider 550-re. De már mikor megvettem a 160-as vinyókat és friss volt a noname táp, akkor is xp leállásakor olyan hangosan csapódtak a fejek (gondolom a parkoló állásukba). Ezek szerint nem kaptak megfelelő feszültséget, vagy túl lettek vezérelve?
-
_DiEGO_
őstag
-
saby97
tag
válasz
_DiEGO_
üzenetére
Hát szerencsére még nem adta meg magát

Mondjuk maga a konfig sem túl mai a C2D E6600-zal és egy GeForce 9600GT (OC)-vel, de 1366x768-on eddig többnyire minden játék ment full beállításokkal, de egyre sűrűbben van, hogy megakad valami és a lemezkihasználtságot jelző led világít ezerrel és 100% a lemezkihasználtság. Sajnos ezt programok is alátámasztották
Egyébként köszi a reagálást

-
vhw
addikt
válasz
_DiEGO_
üzenetére
Köszi, de tegnap már sikerült megoldani. (kellett egy hozzáértő tipp
)Azzal volt a gond, hogy az előző tulaj hozzárendelte a rendszeréhez - törölni kellett az egész partíciót (csak ez az egy opció volt egyébként választható - delete volume - a többi mind szürke volt).
Utána már engedte formázni és betűt is rendelt hozzá.(marha egyszerű így utólag, de még sose találkoztam ilyennel)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a HDD Hitachi