Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
opp, benéztem egy régi hsz-t.

Júj most valamit mondjak is, hogy legyen némi értelme a hsz-nak.
Sata2-es Samsung 80-as vinyóra váltottam nemrég (sata2-es a lap is), miután a seagatem nem sokkal egy év után elhalálozott, hangra kb egy szinten vannak, ennek talán kicsit erősebb a seek hangja mint a seagatenek, sebessége gyorsabb, viszont magasabb a hőmérséklete néhány fokkal, és eléggé rezonál is. Mindent összevetve meg vagyok elégedve vele, nemsokára talán jön egy ugyanilyen mellé raidbe.
Problémám nem nagyon volt vele, a legelső kínlódásokat leszámítva. Beszereltem a vinyót, és első indításkor már minden oké volt, egyből le is teszteltem, a windows lemezkezelőben létrehoztam a partíciókat, aztán mentem XP-t telepíteni. Win XP telepítő folyamatosan fagyott, mielőtt még elkezdődött volna a driverek betöltése, ghost is megfagyott egyből. Hosszas kínlódások után végül véletlenül jöttem rá, hogy nem kellett volna legelőször a winxp-s lemezkezelős okossággal megparticionizálni, mert azzal lett valami elcsesszintve. Adtam neki egy zero fill-t, ezután már gond nélkül ment a telepítés. Sata driver sem kellett a telepítőnek lapom miatt, csak ha raidben lesznek, akkor kellesz majd.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Samsung kuponkunyeráló
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nyaralás topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Óra topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Fehér -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi