Hirdetés

2024. július 9., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Samsung monitorok

Hozzászólások

(#5301) x-Serpent-x válasza clubcore (#5300) üzenetére


x-Serpent-x
csendes tag

Pont a felbontása miatt olcsóbb, mivel ha jól belegondolsz azt a felbontást max böngészéshez használnád, a játék ha nincs erős géped egyszerűen meghal alatta. Filmnél a szabvány 1920*1080 namost akkora felbontásnál még ha az arány nem is változik gondolom az élességen azért meglátszik, mert nagyítva van. Divx egyenesen okádék lehet közelről akkora felbontásnál, mert már a 2333swn is jól látszik a minőségromlás egy 19es crthez képest 23"on. Natívon kívüli felbontáson nemtudom hogy teljesít a monitor.
Személy szerint jobb választásnak tartom a 2333SW-t, a forgathatóság hiányzik nekem is róla, de annyi baj legyen max talpal együtt forgatom. :D
A dőlési szög filmnézésnél lehet zavaró ha ágyból nézed ugyebár mindegyik monitor kicsit alulról már sötétedik. Na annál meg max aládúcolod a végét hogy jobban bedőljön. :DD

(#5302) gurgyi


gurgyi
csendes tag

Sziasztok!

Lehetőségem lenne most egy Samsung T260-as monitort venni 60000Ft magasságában, a monitort nyerte a srác, de neki nem kell és eladná. A kérdésem az lenne, hogy mennyire jó ezeknek a monitoroknak a képe, mert volt ahol azt olvastam, hogy eléggé fátyolos, és volt már szerencsém fátyolos képű Samsung LCD tv-hez, rettentően zavart az a kép, amit mutatott a tv. Ha ez a monitor is ilyen, akkor nem is gondolkozom rajta tovább. Bár az ár eléggé baráti lenne, nem akarok vele szenvedni a rossz képminőség miatt.

Segítségeteket előre is köszönöm: gurgyi

(#5303) aboriginal74 válasza gurgyi (#5302) üzenetére


aboriginal74
tag

Nos, ha tényleg 60k a monitor és rendben van, értem itt (sérülésmentes, pixelhibamentes) és mivel nyert cucc, gondolom a gar. levele is megvan, akkor feltétlen ajánlom főleg ennyi kp.-ért megvételre!!!

Idézek Ipon oldalról:

"A készülék az olyan hibái ellenére, mint az enyhén fátyolos és kékes megjelenítés, hiányzó testreszabhatóság (magasságállítás, forgathatóság, pivot) és átlagos háttérvilágítása ellenére egy mégis jól használható monitor érzetét keltette bennünk. A jó látószög és kontraszt, valamint az éles szövegmegjelenítés szintén fontos tényezők, ezekben pedig jól szerepelt a készülék, ha pedig ezeket egy megfelelő reakcióidővel kombináljuk, már a felsorolt hibák nem is tűnnek olyan riasztónak. Az összképhez viszont a vételár is hozzá tartozik, ami nem kevés (jelenleg 132 ezer forint). A lehetőségeket tekintve viszont ár/érték arányban sokkal jobban jövünk ki egy T260-al, mint a 2693HM-mel (legnagyobb különbség a színvisszaadásban látható), emellett jelen monitor kiérdemelte az ajánlott vétel címet is."

Teszt maga itt

Remélem tudtam segíteni neked :C

i don't know, but i need energy

(#5304) aboriginal74 válasza david007 (#5299) üzenetére


aboriginal74
tag

Sega!

Olvass egy kis leírás...

üdv...

i don't know, but i need energy

(#5305) aboriginal74 válasza clubcore (#5300) üzenetére


aboriginal74
tag

2343BW leírás IPON teszt:

idézek:
"A háttérvilágítás nem mondható igazán jónak, főleg foltosodást figyeltünk meg a fekete képernyőn, de valamennyi bevilágítás is látható mindkét oldalon és alul. Ez nem kedvez a filmeknek, de 16:9 arányú monitorról lévén szó a képernyőt legtöbb esetben teljesen kitöltve nézzük majd, és így szinte észrevehetetlen az említett egyenetlenség. A panel látószögei oldalról és függőlegesen is közepesek, elszíneződés csak alig, inkább sötétedés látható minden irányból. Sebessége viszont átlagon felüli, a reakcióideje nagyon jó, és bemeneti késés is csak alig tapasztalható, ezért a monitor játékra igen jó választás lehet."
forrás ipon.hu

2333SW leírás IPON teszt

idézek:
"Ha filmezésre adjuk fejünket, örömhír, hogy a háttérvilágítás igen jól sikerült, ugyanis bevilágítás szinte egyáltalán nem látható. A fekete mélysége viszont nem az igazi, de még az elfogadható határokon belül helyezkedik el. A képernyő színhűségét is rendben találtuk, a színátmeneti tesztek szép egyenletesek. A kontrasztskála összes árnyalata jól megkülönböztethető egymástól, ehhez viszont megfelelően kell beállítanunk a kontraszt értékét. A lap alján látható táblázat szerint érdemes eljárni a megfelelő színkezelés érdekében, bár az alaphelyzeti beállítások sem voltak vészesen rosszak. Az alacsony felbontásokat nagyon nem szereti a készülék. Nem a képarány megtartásával volt probléma, (ugyanis az automatikusan torzítatlanul jelenik meg), hanem a kisebb felbontások élességével. 16:9-es monitorról lévén szó reménykedtünk az 1280*720-as felbontás szépségében, de csalódottan nyugtáztuk, hogy az élesség drasztikus romlása egyformán jelen van minden képméret esetében."
forrás ipon.hu

Szvsz a 2333SW-vel jobban járnál... :R

i don't know, but i need energy

(#5306) clubcore válasza x-Serpent-x (#5301) üzenetére


clubcore
csendes tag

Köszi mind 2ötöknek hogy írtatok,igazából erre a pivot módra voltam ráizgulva,tetszik ahogy el lehet forditani ezt a nagy dög monitort:D Viszont a teszteket meg képeket nézegetve a 2343 sokkal jobban bevilágít ami engem idegesítene nagyon.Szóval lehet h tényleg a 2333sw lesz a nyerő.

[ Szerkesztve ]

üdv, Norbi

(#5307) Furky válasza aboriginal74 (#5305) üzenetére


Furky
őstag

Oké-oké... De ez nem teszt, amit ipon-on csinálnak, inkább csak egy viszonylag részletes bemutatónak nevezhető. A képek jók, de a szöveg javarészt egy személyes vélemény csak. Nincs semmi konkrétum mögötte, bizonyíték, mérések, kalibrálások, stb... Ipon meg egy vicc, hogy ezt tesztnek nevezi, viszont szenzációhajhászás miatt megéri nekik... :)

(#5308) x-Serpent-x válasza clubcore (#5306) üzenetére


x-Serpent-x
csendes tag

Jó monitor ez a 2333sw, bár 1 hónap alatt volt nálam 2 pixelhibás is. Vagy hozzám küldik automatice a selejtet, vagy ez 3 monitorból elég szar arány. :DDD

(#5309) aboriginal74 válasza Furky (#5307) üzenetére


aboriginal74
tag

Igaz-igaz, de mi tudjuk, hogy nem csak az ipon oldalait böngésszük a tesztek után ;)

i don't know, but i need energy

(#5310) Furky válasza aboriginal74 (#5309) üzenetére


Furky
őstag

A te kalibrált eredményeid, illetve megadott értékeid milliószor többet érnek, mint azok az Iponos bemutatók. :) Ők lehet még nem is láttak kalibrátort sem, anélkül meg csak a véleményüket írhatják le, az meg van mindenki másnak is... :U

(#5311) aboriginal74 válasza Furky (#5310) üzenetére


aboriginal74
tag

Köszönöm... :R

Ezért sokat kell adóznom neked :C

Nem utolsó sorban nem csak nekem, hanem old_artist kollégának is :R

[ Szerkesztve ]

i don't know, but i need energy

(#5312) vzsryl


vzsryl
nagyúr

Hali!

Ha az én Samsung 2243NW monitorom 1680x1050-ben csak 60 hz-et tud, akkor a játékokban felesleges a 60 fps-nél több?
Egyik haverom szerint csak az interpoláció lesz pontosabb több fps-nél, de az engem nem tud érdekelni.

megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

(#5313) gabrielarky


gabrielarky
tag

Sziasztok!

Egy kérdéssel fordulnék hozzátok, monitorszervizes illetve hardwerhuszár kolegák előnyben.
Vettem olyan 3.5 éve az akkori etalon, überfasza legeslegjobb legszebbképű stb. 19" monitort, a Samsung 970P-t, amire akkoriban kb. annyi negatívumot tudtak kitalálni hogy a forgatható képernyőhöz járó állítható csuklótalp pár nap után összecsuklik és nem lehet többet felállítani. Ez egy szériahiba volt akkoriban, én is beszívtam de közel másfél évig nem cseréltettem ki a talpat :)

Most 3 és fél évnél járunk kb. ( 3 év garis volt) A KÉPE MÉG MINDIG UGYANAZ A TŰÉLES SZÉP MEGJELENÉSŰ, TELT SZINES STB. mint mikor megvettem, viszont megjelent egy függőleges szerintem 1 pixeles csík pont középen. Átdugtam másik gépre (próba másik VGA-val) semmi sem változik. Fekete képen nem nagyon látom de bármilyen világosabb képen igen, és gyakorlatilag félbevágja a monitort ez a rikítókék csík, "padlótól plafonig" Googlén nem találtam erről infót.

Valaki járt esetleg hasonlóan ? Tudjátok mi lehet ez a hiba? Ha ezt szerelni (tehát gondolom 1:1 csere a kijelző része) kell akkor gondolom meg sem éri majd.

Válaszaitokat előre is köszönöm.

SEO & Content Strategist - https://www.linkedin.com/in/imregabri/

(#5314) T260HD_fan


T260HD_fan
csendes tag

Hali, nem tudja esetleg vki, h milyen kártya megy a T260HD-be? Gondolok itt arra, h pl.: Digi-tv, UPC vagy esetleg vmi más? :S Help pls!

(#5315) xrvman válasza T260HD_fan (#5314) üzenetére


xrvman
őstag

abba semmilyen kártya nem megy bele, max antenna

(#5316) Seikai


Seikai
aktív tag

Sziasztok! Kinéztem magamnak egy 23" -os samsung 2333SW moncsit!

Full hd-s és főleg Xbox 360-hoz használnám! Vga és dvi port van rajta csak így az lenne a kérdésem, hogy ha az Xbox hdmi jelét átalakítóval a dvi-be kötöm akkor nem lesz baja az 1920X1080-al mert azt hallottam a vga kábenél gondok lehetnek :F

és a videókarim dvi-jén keresztül ki tudok majd szintén pumpálni 1920X1080-at a monitor vga portjába fontos lenne mivel nem igen kötögetném át őket használat közben :F

Végül lehet, hogy egy hülye kérdés de ugye a dvi az ugyanaz mint a hdmi csak dagadtabb és nem visz át hangot ?

Cooler Master HAF XM, Asrock Z87 Extreme4, i7-4790K @ 4.6Ghz, Corsair Vengeance LP 16GB 1600 DDR3, Gigabyte GTX 980Ti G1, Corsair RM 850W, Crucial C4 250GB SSD, 2TB WD Green, Logitech G35, G15, Roccat Kone, Win8 64, ASUS VG278HE

(#5317) Simtu


Simtu
senior tag

Sziasztok!

Samsung 226BW-ről mi a vélemény? Használtan venném. Főleg játékra lenne használva.

Köszi!

(#5318) Furky válasza Simtu (#5317) üzenetére


Furky
őstag

Nekem 226BW-m van. Játékra tökéletes. Amennyiben használtan veszed, figyelj oda, hogy pixelhibás-e, zúg-e, vagyis hogy ad-e ki valami sípoló, alacsony frekvenciás búgó hangot. Erre a modellre ez még nem jellemző, inkább az újabb modellekre jellemző, de az ördög sosem alszik. Ha csak akkor hallod ezt, ha nagyon közel hajolsz, az nem probléma.
A monitort 3 féle panellal szerelték, eleinte Samsung panellal, majd AUO, és végül CMO panellal. A dinamikus kontrasztot be se kapcsold, mert még nem tökéletesítették. Az RTA-t bekapcsolhatod, ettől lesz az alapjában véve 5ms-es monitor 2ms-es. De ez csak kb parasztvakítás, egyrészt, mert a különbséget a szem nem képes érzékelni, másrészt mert az a 2ms csak a szürkéből szürkébe váltás ideje. Viszont ha bekapcsolod, és PH-n scrollozol lefele, akkor a barna zöld effektet húz magával... Természetesen csak a scrollozás ideje alatt. Én egyszer bekapcsoltam még 1,5 éve az RTA-t kipróbálni, majd ki is kapcsoltam. Felesleges. A fórumban erről a monitorról sok pozitív, és sok negatív vélemény szerepel. Mennyiért vennéd? És mennyi idős? Mert ha közel van már a 3 évhez, vagy már elmúlt annyi(elvileg nem lehet annyi, mert annál frisebb modell), akkor nem biztos, hogy érdemes megvenni, mert a Samsung monitorok jellemzően 3 év után adják meg magukat. Vagyis ilyen esetről lehet hallani. Persze nem általános eset, nem midnennapi, de van rá példa. :)

(#5319) Seikai válasza Furky (#5318) üzenetére


Seikai
aktív tag

Gondolom Simtu az én monitoromat venné meg :P Furky jól mondja mire figyelj oda!
Amúgy a szépség nem pixelhibás, nem zúg, Samsung panelos és alig van még 1 éves többnyire photoshoppingra használtam :K

Cooler Master HAF XM, Asrock Z87 Extreme4, i7-4790K @ 4.6Ghz, Corsair Vengeance LP 16GB 1600 DDR3, Gigabyte GTX 980Ti G1, Corsair RM 850W, Crucial C4 250GB SSD, 2TB WD Green, Logitech G35, G15, Roccat Kone, Win8 64, ASUS VG278HE

(#5320) Simtu


Simtu
senior tag

Furky: köszönöm szépen!

Seikai: Nahát, most lebuktam! :D

(#5321) Seikai válasza Simtu (#5320) üzenetére


Seikai
aktív tag

Ez van kíváncsi vagyok :DDD

Cooler Master HAF XM, Asrock Z87 Extreme4, i7-4790K @ 4.6Ghz, Corsair Vengeance LP 16GB 1600 DDR3, Gigabyte GTX 980Ti G1, Corsair RM 850W, Crucial C4 250GB SSD, 2TB WD Green, Logitech G35, G15, Roccat Kone, Win8 64, ASUS VG278HE

(#5322) Dzsano válasza xrvman (#5315) üzenetére


Dzsano
tag

Most néztem, azt írják, hogy van rajta CI slot.

http://www.samsung.com/hu/consumer/detail/spec.do?group=monitorsstoredevices&type=monitors&subtype=lcdmonitors&model_cd=LS26TDVSUV/EN&fullspec=F

(#5323) Furky válasza Seikai (#5319) üzenetére


Furky
őstag

:)) Nagyszerű. Az üzlet a ti dolgotok, remélem a hozzászólásommal nem rontottam bele. :U

(#5324) K.Marci


K.Marci
csendes tag

Hali!

Kinéztem magamnak a Samsung 2333SW monitort. Olvastam teszteket, és eddig elég jó választásnak tűnik. Valaki, aki használ ilyen monitort el tudja mondani mik a legjobb, és a legzavaróbb tulajdonságai?

[ Szerkesztve ]

(#5325) nobri92


nobri92
csendes tag

Sziasztok!
Vettem a mai napon egy Samsung 2333SW 23"-as monitort.Feltelepítettem a cd-ről a dolgokat,újraraktam a videokártya illesztőt.
Az a problémám hogy minden felbontásban zavaros akép mint amikor CRT-monitoron a frissétisi frekvencia alacsonyra van állitva.Ugye ez a beállitás LCD monitorokon más.60HZ a kézikönyben leirt optimális.de ugye ezt nem lehet változtatni.Nagyon zavaró tud lenni és a fejem is megfájdult tőle.próbálgattam elég sok dolgot állitgatni de nincs változás.
nagyon szépen megköszönném ha tudnátok segíteni.
üdv
norbi :) [B][/B]

(#5326) x-Serpent-x válasza nobri92 (#5325) üzenetére


x-Serpent-x
csendes tag

Hogy érted azt hogy zavaros a kép? Crtnél 60hz-nél amolyan erős villogást venni észre.
Én sok különbséget nem vettem észre egy crt 100hz meg a 2333sw 60hz-e között.
Sztem vegyél vissza a fényerőből, szép éles a kép 1920*1080ban más felbontáson ne nagyon használd mert homályosodik.

(#5327) 54566gggg


54566gggg
csendes tag

MA 2 órát töltöttem el monitor keresésel má tudjuk mi is kivan.

Ezek között mi a különbség?
22 43 BW
22 33 BWL-BW nagyából ugyan az

Már csak az vices a BWL jobb mint a BW és olcsóbb 2 k-val:D Miért?
Vagy nem is jobb?

(#5328) xrvman


xrvman
őstag

Leírom egy szívásom történetét, hogy más is tanuljon ebből.

Adva van Samsung féle Magic Tune Premium a gépre telepítve, mellyel egérrel lehet vezérelni a beállításokat, és az Ati driver.
Ha nincs fent VGA driver, akkor a Magic Tune Premium szép laza csuklómozdulattal kék halált okoz. VGA driver csere előtt uninstallálni kell a Magic Tune Premiumot!! (Vagy kikapcsolni ezt a szolgáltatást)

(#5329) xrvman válasza nobri92 (#5325) üzenetére


xrvman
őstag

Fényerőt / kontrasztot le !! :D
Csutom: Pl: 25 / 25 aztán lehet sakkozni, én pl az elején levittem 0 ra mert jólesett egy kis bágyadt fény.
60hz teljesen normális ugyanis LCD nél nincs az a vibrálás mint a CRT-n.

(#5330) cintula187


cintula187
addikt

Sziasztok!

Full HD monitort tervezek venni.Főleg Samsungot, Egy ideje a 2333sw tetszik de nagyon de bizonytalanná tett a fényes felület amin szembetűnő a por. Amúgy más hátrányát nem látom. Tudna valaki alternativát ajánlani? Tehát fullHD, wide, 22-23col 45-55.000HUF között.

Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.

(#5331) old_artist válasza cintula187 (#5330) üzenetére


old_artist
addikt

Üdv!

Esetleg ... még a BenQ E2200HD és az LG W2261V jöhet számításba! :K

(#5332) Furky válasza cintula187 (#5330) üzenetére


Furky
őstag

BenQ E2200HD - 21,5", FullHD, D-Sub, DVI-D, HDMI bemenet, 16:9-es képarány (1920x1080).
De a fényes felület nem probléma, max hetente egyszer letörlöd róla, és a por az oldalára nem tapad fel, csak a monitor tetejére, meg a talpára... 226BW-m van, az is fényes kávájú, de ez egyáltalán nem okoz problémát. Ami nagyobb probléma az az ujjlenyomat a fényes felületen, ha összetapperolják, akkor ott nem fog szépen csillogni, és ez csak idegesítő, zavaró. :) Én inkább a 2333SW-t venném a BenQ helyett.

mod: az "emlegetett szamár" megelőzött :P :U Remélem nem érted félre ;)

[ Szerkesztve ]

(#5333) cintula187


cintula187
addikt

Köszönöm a tanácsokat. Szerintem megbarátkozom a porral. :)

Még olyat tud valaki. hogy ehhez hol vadásszak ICC profilt? Mert google barátom nem segített ebben igazán.

Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.

(#5334) Furky válasza cintula187 (#5333) üzenetére


Furky
őstag

Itt a fórumban több embernek van már ilyen monitora, hátha segítenek majd ebben is. Vagy kalibráltasd be a "bolti ár töredékéért" az egyik PH! fórumtárssal. (aboriginal74, old_artist, wwhy) - Erről bővebben információt náluk kaphatsz priviben.
Tudnod kell, hogy más ICC-je a te monitorodhoz lehet, hogy egyáltalán nem jó, ez csak egy kiinduló pont, de nem garantál semmit. Én úgy nevezem, hogy több, mint a semmi, de tudom, hogy nem erre a hardware-re, nem erre a monitorra lett készítve a profil, ezért nem várok el ettől sem csodát. :)

[ Szerkesztve ]

(#5335) cintula187 válasza Furky (#5334) üzenetére


cintula187
addikt

Igen ezt olvastam másoknál is, hogy hiába ugyanaz a monitor lehet köztük különbség.

Köszi

Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.

(#5336) old_artist válasza Furky (#5334) üzenetére


old_artist
addikt

Üdv!

Igen, ez így igaz! :K

mod: most meg Te előztél meg - :P ;)

[ Szerkesztve ]

(#5337) old_artist válasza cintula187 (#5335) üzenetére


old_artist
addikt

Üdv!

Igen, mivel ahány monitor, annyi féle elektronikai eltérés, és annyi féle kalibrálási eredmény! Sajnos nem lehet felállítani egy átlagolást sem, mivel ahány VGA jelátvitel, annyi féle jelkibocsátás (különösen egy ATI és egy nVidia között)!
A kalibrálással tulajdonképpen a rossz gyári beállítás értékeit, egy koloriméter vagy Spectralfotometer műszerrel lehet beállítani, ideális és reális színmegjelenítésre!

Más ICC profilja még nem jelent minőségi javulást vizuálisan, még ha mellette van a fényerő, kontraszt és RGB %-os eltérítési adata is, de alternatív megoldásnak (kiindulásképp) jó lehet, sőt jobb néha, mint a gyári beálítás, de egy műszeres kalibrálással ennek a valósághűbb megjelenítését kaphatod! :K

(#5338) cintula187 válasza old_artist (#5337) üzenetére


cintula187
addikt

Világos. Köszi

Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.

(#5339) x-Serpent-x


x-Serpent-x
csendes tag

Szevasztok!

Kíváncsi lennék rá hogy a 2333sw tulajoknak hányadikra sikerült jó monitort kapni mert én már a 3. pixelhibásat fogom ki belőle. Egyik elég nagy volt, feketében világító pixel, a másik kettő pedig egy pixel ami sötétebb volt mint a többi minden színben, értelemszerűen feketében nem látszik. Valaki találkozott ilyennel?

(#5340) cintula187 válasza x-Serpent-x (#5339) üzenetére


cintula187
addikt

Ajjaj. Hol vetted?

Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.

(#5341) old_artist válasza x-Serpent-x (#5339) üzenetére


old_artist
addikt

Üdv!

Valami rossz széria lehetett, mivel ahány 2333SW-vel találkoztam már, egyiknál sem volt se pixel, se sub-pixel hiba!
Nagyon kifoghattad! :W

(#5342) x-Serpent-x válasza cintula187 (#5340) üzenetére


x-Serpent-x
csendes tag

iPon

(#5343) x-Serpent-x válasza old_artist (#5341) üzenetére


x-Serpent-x
csendes tag

Nem gyengén. Már azon gondolkoztam jóaz úgy nekem mert nem olyan feltűnő, de ott rohadjon meg megint visszaküldöm.

(#5344) cintula187 válasza x-Serpent-x (#5343) üzenetére


cintula187
addikt

PEdig én is ott néztem ki :((

Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.

(#5345) x-Serpent-x válasza cintula187 (#5344) üzenetére


x-Serpent-x
csendes tag

Kollegámnak is volt egy kis pixelhibája ő is ott vette, de ő nem küldte vissza mert nem volt feltűnő. Ez sem az igazából csak ha jól megnézed, csak ugye a tudat hogy ottvan...

(#5346) old_artist válasza x-Serpent-x (#5345) üzenetére


old_artist
addikt

Üdv!

Amig teheted, vitesd vissza, amig jót nem kapsz, esetleg megírhatod nekik, hogy csak pixel/sub-pixel hiba menteset küldjenek Neked, mivel már 3x megjártad!
Ezt az üzletben ellenőrízni is tudják (kérheted), és ennek tudatában küldhetik majd az újabbat! :K

mod: igen, a tudat, hogy már ott van, az nagyon zavaró lehet a későbbiekben!

[ Szerkesztve ]

(#5347) cintula187 válasza old_artist (#5346) üzenetére


cintula187
addikt

Na meg annyi pénzért. Akkor az lesz hogy személyes átvétel és teszt? De most vigyek egy laptopot és EIZO monitorteszt? Vagy öket megkérni

Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.

(#5348) old_artist válasza cintula187 (#5347) üzenetére


old_artist
addikt

Üdv!

Igen, ebből a szempontból érdemes vinni egy notit, EIZO teszttel felvértezve, vagy megkérdezni, hogy a boltban le lehet-e ellenőrízni az ő gépükön a leendő monitort, mert ha jól tudom, akkor készségesek ezzel kapcsolatban! :U

(#5349) x-Serpent-x válasza cintula187 (#5347) üzenetére


x-Serpent-x
csendes tag

Szerintem szerencsésebb ha kipróbáltatod velük ott helyben. Van nekik biztos teszt programjuk nem kell vinni semmit. Én futárral rendeltem nem áll módomban elmenni érte, én ezért rosszabbul jártam. Már elküldtem a futár igénylést, ha legközelebbi is hibás lesz tuti megkérem őket küldés előtt nézzék át alaposan.

(#5350) x-Serpent-x


x-Serpent-x
csendes tag

Egyetlen előnye van ennek a sok visszaküldözgetésnek. Gyönyörűen tudom már összerakni, szétszedni pár perc alatt a monitort, sőt még a csomagolás is perfekt megy. :D Lassan alkalmazhatnak a samsungnál. :C

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Samsung monitorok
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.