Hirdetés
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz phoeneex #70164 üzenetére
Ne hallgass rá
D6500-hoz én USB 2-es Kingston DT400 8GB-os pent használtam és tökéletesen rögzített rá, majd felraktam pc-re, átkonvertáltam .ts-be és ment lemezre (M3-ról régi sport események)
A lényeg, hogy a pen gyárilag tudja a 10MB/s írást! Az alatti értékűt kifog köpni, hogy nem jó.
Erről bővebben itt is olvashatsz.Realme GT Master Edition
-
sandró60
addikt
válasz phoeneex #70386 üzenetére
Csak a tévén tudod a felvett műsorokat lejátszani.Az usb-lévő pendrive-t nem tudod lejátszani a szgépen.Amúgy a wifi-átvitel is szerintem elég bizonytalan.A keresőbe beirod a "pvr" konvertálást,hogy letud játszani más eszközön is a pendrive-re felvett műsorokat.
[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
válasz phoeneex #70389 üzenetére
Nálam úgy működik,hogy beáldoztam egy winchester.Igy sok műsort tudok rögziteni.Előbb vagy útóbb törlésre kerülnek.Az előző hozzászólásomban már jeleztem,hogy van arra megoldás,hogy tudod átalakitani megfelelő formátumba.Akkor tudod arhiválni.Használd a keresőt.Kb 2-éves hozzászólásoknál keresd.
-
sandró60
addikt
válasz phoeneex #70386 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe ezt a linket.D-szériás tévé Az oldal alsó részén arról van szó ami téged érdekel.PVR-konvertálás
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz phoeneex #70389 üzenetére
D6500 esetében 2 db progi kell hozzá. Nálam ez a verzió tökéletesen működött!
Egyik amivel a PC-re felmásolod a felvett anyagot (UFS Explorer) és egy másikkal (DRM Decrypt) .ts-be konvertálod. Ez a Decrypt abban a mappában legyen ahova felmásolod az összes fájlt és társítod!
Ezen az oldalon, középen megtalálod a leírást hozzá "PVR alternatív megoldás"TV-vel nem kell semmit sem buherálni nyugodtan használhatod bármelyik fw is van a tévéden.
Realme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Call of Duty: Black Ops 6
- Háztartási gépek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest