Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Ez nem igaz, legalábbis nálam semmit nem ért. Szintén 55H6400, tettem is fel pár hete róla képeket. Az összes hátlapi csavart meglazítottam, egy csepp eredménye sem volt.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz Celtis #100442 üzenetére
Sőt, találtam egy olyan leírást is, ami szerint fagyott vizestömlőt kell puha kendőbe csavarni és azzal kell simogatni. Ez is eredménytelen, vagyis arra jó, hogy egy rövid időre még szarabb a kép, fehér folt jelenik meg ott ahol képernyő lehűlt.
Szerintem ez a masszírozás, csavarlazítás akinél bejön, az csak szerencse faktor. Amit a gyárban szarul pakolnak össze, azt otthon a júzer már cseszheti. Két lehetőség van: vagy jót veszel, vagy nemA hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
-
dethroner
veterán
-
dethroner
veterán
válasz 7betai #100456 üzenetére
Látványra jók ezek a képek, de céltalan lövöldözöd. Egyrészt a délután feltöltött kép 0,07 század másodperces záridővel készült, ez az esti pedig 0,02 másodpercessel, szóval egyrészt el kéne érni a 2mp-es záridőt, másrészt a rekesz is túl nagyra nyit, tehát sok fény jut át fény a lencsébe.
Gondolom az esti képek azért tűnnek jobbnak, mert kisebb értéken megy a háttérvilágításA hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz athalai #100500 üzenetére
Itt egy teszt. Igaz, a KU6300-ast tesztelik, de gondolom a 6400-as picit jobb valamiben, a 6000-es meg valamiben talán gyengébb. Túl sok különbség nem hinném hogy van. Alap UHD tv, monitornak és játékra jó, filmezéshez már gyengusz lehet.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz Footballer #100514 üzenetére
Csak tudja meg a samsung, rögtön elkérik a 3D felárat érte
-
dethroner
veterán
válasz hoby36 #100519 üzenetére
Mivel ezek a tévébe erőszakolt smart hülyeségek szinte a használhatatlan kategóriát súrolják, felesleges a smart távkapcsot erőltetned. Szerintem. Nekem H6400 van, ahhoz van a kis lószar távkapcs is, de igazából arra volna jó hogy netezésnél gyorsabban tudd a betűket bevinni. De mivel nezetésre alkalmatlan a tévé, így okafogyott a használata is. Épp ezért a tévéhez kapcsolt billentyűzetnek sem hiszem hogy valaki igazán hasznát veszi.
-
dethroner
veterán
Addig fogsz örülni a kis szarságnak, amíg párszor véletlenül nem oda fogsz világítani vele ahová szeretnél. Én már párszor az eldobás határán voltam, amikor próbáltam úgy használni hogy ne kapcsoljon be a világítós izé benne, aztán persze hogy pont akkor kapcsolt be.
-
dethroner
veterán
válasz PuMbA #100544 üzenetére
Focinál nálam is megvan ez a labda kirúgás utáni szellemkép, sőt, néha a közeli képeken ha mozog a játékos, akkor az arcok környékén is van némi anomália. Focinál egyszerű a megoldás, mp-t teljesen kikapcsolni és minden abnormalitás megszűnik és semmi hiányát nem érzékeli az ember. De a kolléga teniszre kérdezett külön rá, ott én inkább növelném az értékeket, mondjuk 10/4 vagy 10/5 környékére, ott már tud némi folytonosságot adni a labdához, mert a teniszben azért sokkal gyorsabb ez mint a fociban általában.
-
dethroner
veterán
válasz PuMbA #100550 üzenetére
Már korábban is írtam, mindegy mire állítom, ha 0/0 van beállítva, akkor is van képhiba focimeccsen. Csak ha "KI" állásba rakom, akkor szűnik meg teljesen. De mivel mindig 10/4 állásban van (így nézek filmet, nekem fontos hogy valamennyire folyamatos legyen a mozgás), szóval a tököm fogja mindig kapcsolgatni ki és be, így marad és leszarom, megszokta a szemem. Úgyis mindent képes az ember megszokni. Ha már a tévé gyártási technológiát évekre megrekesztették ennél az lcd marhaságnál, akkor ezt fogadjuk el a tökéletesnek és normálisnak. Szar, de ez van
-
dethroner
veterán
válasz PuMbA #100552 üzenetére
Amióta megvan, már volt factory reset, lehet többször is, már volt netes samu távgyógyítás is. Igaz nem ezért, hanem mert hiába van "ki" állásban az fw frissítés, keresgette és ajánlgatta rendszeresen. Azóta is csinálja, mint a legtöbb fórumozónak. De én ezzel már nem törődök, ennyit tud a koreai bóvli, a képe nagyon szép, de az elektronika egy kalap szar. Viszont van benne:
Erőteljes Quad Core processzor a nagyobb teljesítményért
Irányítsa tévéjét egyszerűen hangvezérléssel
Egyszerű érintőpad és mozgás irányítás televíziójának
A Clear Motion Rate minimalizálja a mozgás elmosódásokat
A korszerűsített Smart View kapcsolódik a televíziójához, eszközeihez és tartalmaihoz
Lássa mobilja tartalmát gyorsan és egyszerűen a nagy tévéképernyőn
Élvezze a kiváló játékokat televízióján konzol nélkül
Élje át a nagy meccs minden izgalmát a Labdarúgás ÜzemmóddalSzóval marketing az van
-
dethroner
veterán
válasz ssgt1981 #100554 üzenetére
Ugye tudod hogy a konzoloknak mindegy hogy FHD vagy UHD tévét raksz, Sőt, még a tévé típusa is mindegy neki. Kettő dolog számít, hogy a Vesa szabvány szerint ugyanazon a helyeken vannak-e a lyukak, illetve a tévé tömege megfelelő legyen.
-
dethroner
veterán
válasz kem001 #100566 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe. Ám ha ezzel tisztában vagy, akkor nincs több kérdésem
-
dethroner
veterán
-
dethroner
veterán
válasz Gaboman #100573 üzenetére
Ha zavar ez a képi anomália, kapcsold teljesen "ki" állásban az mp-t és nem lesz. Feltéve ha tudod tolerálni az ezzel járó mozgásfelbontás és folyamatosság hiányát.
-
dethroner
veterán
válasz Gaboman #100584 üzenetére
Álló képnél? Na ez már döfi Erre nincs ötletem, nálam csak mozgás közben van nemkívánt jelenség. Ez minden forrásnál, tv, hdmi stb is jelen van? Minden tévé csatorna produkálja ezt? Milyen szolgáltató? Box, kártya van?
-
dethroner
veterán
válasz atoszmester #100589 üzenetére
Vagy bevállalod a kisebb boltokat, webshopokat, vagy teszel mellé még némi pénzmagot és normális UHD, vagy másik márkát. Vagy szarsz bele az egészbe, veszel valami olcsó noname vackot, és még pénzed is marad
-
dethroner
veterán
válasz Gaboman #100601 üzenetére
Akkor kizárható a tévé adás minősége, vagy a tv box miatti képhiba. Képet vagy videót tudsz csinálni esetleg róla? De sajnos az én tudományom kimerül annyiban hogy vagy javaslok fw frissítést, factory resetet, vagy samsung ügyfélszolgálatot. Bár amit ők tenni tudnak az is maximum a factory reset. Végső esetben marad a szerviz, garancia.
-
dethroner
veterán
válasz ph2012 #100684 üzenetére
Ez szolgáltató hiba lesz. Nálam is előfordul hogy az épp bekapcsolt csatorna még az előző műsort mutatja az epg, de ha megnyomom a guide gombot, akkor már az aktuális műsort mutatja. H6400, Digikábel, CI+ kártya. Pécs, Magyarország
-
dethroner
veterán
válasz lugomon #100713 üzenetére
Ellentétben a fórumozók többségével, úgy vélem van élet a viszonteladókon kívül is. Én is a 220v webshopban vettem a saját tévém. De én is amondó vagyok hogy 1 év garival felejtős a vétel. Vannak webshopok, amik legalább 2 év garit adnak, olyan helyről vásárolj. És ha megfigyeled a "bolt" weboldalán kiemeli hogy a vaterán samsung78tv néven vannak fent. Utánanéztem, ez az eladó a vaterán szinte kizárólag használt tévéket hirdet. Ezek a készülékek szerintem már működtek Hansi nappalijában
-
dethroner
veterán
válasz Mikeee89 #100759 üzenetére
Szerintem ehhez spéci szemüveg kellene. Mert amit adnak hozzá az mindkét szemnek más képet ad. Olyan kéne ehhez, ami csak az egyik lencsére érkező képet adja egy szemüveghez, és a másik lencsére érkezőt a másik szemüvegre. Kis bütyköléssel megoldhatónak tűnik elviekben.
Esetleg próbáld meg kitakarni a szemüvegek ellentétes lencséjét, akkor kiderül hogy érdemes-e barkácsolni.Szerk. Ez kell neked.
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
válasz bb.bocs #100769 üzenetére
Ezt használom. Mindent tud amire szükséged van, ha a tévét rendesen felrakod, mininum egy atomcsapás kell hogy leszedje róla a tévét. Ám hogy az 5 centis téglafal elég stabil-e hozzá, azt neked kell megfejteni. Van a csomagban mindenféle falhoz külön tipli, csavar stb, elvileg ez nem lehet akadály. És nem kell a fal teherbírását a tévével kipróbálni. A konzolt felrakod, majd a tévé tömegével megegyező tárgyat fellógatsz rá és ha pár napig fennmarad, akkor jó lesz.
Az én tévém 55 colos, és ehhez a konzolhoz van minimum tömeg is előírva, mert különben nem megy benne a gázrugó, ami jelen esetben 10 kiló kell hogy legyen. A te tévéd talp nélkül 7,7kg a könyv szerint, és ha jól néztem akkor talán vesa 200x200 szabvány, így ez a modell neked nem jó. De van ennek egy olcsóbb kistestvére, az tökéletes választás neked, ha lehet még kapni.Hama 108728, ez kellhet neked.
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
válasz kem001 #100788 üzenetére
Persze hogy nincs. Az UHD fél millától indul. Legalábbis a samsungnál. A hozzászólásom nem erre vonatkozott. Arra akartam rávilágítani, hogy attól hogy az általad kinézett UHD tévének nem megfelelő a képfrissítési sebessége, attól még ez nem minden UHD készülékre igaz.
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
válasz kissdani #100790 üzenetére
Az új tévét is tudod tesztelni, van 14 napod elállni a vásárlástól indok nélkül. Ezt egy használt esetében hogy játszod meg?
És arra is van opció ha nem engedheted meg magadnak.Van lehetőség hitelre, részletre vásárolni míg a használtat szerintem egy összegben ki kell pengetni. És ha valaki nincs jól eleresztve, akkor könnyebb egy új tévét mondjuk 24x20000-es részletre megvenni, mint mondjuk ugyanazért használtan egyben kiköhögni pl 200-300000-et.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz kissdani #100796 üzenetére
Nem egy malomban őrlünk Én se veszek semmit hitelre, de ha most kéne tévét vennem, nem tudom mit tennék. Vagy bevállalnék valami 7-800 ezres darabot, vagy egy "leszarommilyenszar" 5-ös sorozatot olcsóért. A kettő között igazán nem érdemes gondolkodni.
-
dethroner
veterán
válasz lugomon #100803 üzenetére
Ha van valami, aminek a mozgásmegjelenítése szerintem teljesen rendben van 55H6400-on, akkor az a HD sport adás. Elhiheted, ilyen tévém van és ha tévé műsorról van szó, akkor csak ezt nézek. Focit Eurosport2 HD, M4HD és Sport1HD adón, semmi más műsort semmi más adón
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
válasz zoltan6 #100811 üzenetére
Nem értem az összefoglalót én sem, a film mód valóban nézhetetlen. DE, és itt jön a lényeg. A film mód azoknak kell, akik kalibráltatni akarják a tévéjüket, mert ebben a képmódban lehet minden értéket módosítani, a többi képmód jelentősen korlátozza a beállítási lehetőségeket. Az én tévém kalibrálva van, film módban megy és pöpec a kép. Muterék tévéje nincs kalibrálva, ott megnéztem és a normál és azt hiszem a természetes a legkellemesebb a szemnek, film mód fos. De ha te nem kalibráltatod és az élénk képi világ jön be, akkor ne az összefoglaló szerint lődd be a tévéd. Kiemelt, színtónus hideg, dinamikus kontraszt magas, és ha még tovább akarod akarod fokozni a gyönyört, futball módot kapcsold be
-
dethroner
veterán
válasz 3800+ #100838 üzenetére
Ha nemrég járt le a gari, én tennék egy erőteljes kísérletet arra, hogy az eladó bolt bevállalja a garis javítást. Többször olvastam már, hogy az ilyen esetekben akár a fogyvédelem vagy valami más hatóság a vevőnek ad igazat vitás kérdésben, miszerint a hiba már a garanciális időszakban keletkezett.
-
dethroner
veterán
válasz morfondőr #100851 üzenetére
Persze, én is szívtam vele, tette bele új elemet, ment pár napig és megint szar volt. A megoldás, az olcsó sárga Varta elemet 1 hét után kidobtam a francba, és az utána vette kék-sárga Varta már jól megy. Szóval első körben javasolnék 2db jóminőségű új elemet.
-
dethroner
veterán
válasz sityupityu #100853 üzenetére
Ha egy gyártó 1 évet vállal a termékére, ami mondjuk 370 nap után megdöglik, az még a hatóság előtt is belefér az 1 évbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest