Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
Joe33
csendes tag
Mivel már megjelent az Opera 10 béta3; úgy döntöttem, hogy megtakarítok a főtárhelyen héhány MB-ot, s elkezdtem kiírtani az Opera9/web'walk file-okat (ugyanis T-s készülék)... Nagyjából sikerült is ; de a Windows könyvtárban az Opera9.exe-t (6,4MB) se Total Commanderrel se Fájlkezelővel nem engedi törölni...
Van valakinek ötlete hogyan tudnám törölni ezt a fájlt? Ugyanis ez a kb. +10MB mindig jól jön -
Jamis
tag
Sziasztok!
Ha jól emlékszem, többen javasoltátok az Opera mini használatát. De a weboldalon nem találtam az Omnia II-t a támogatott készülékek között. Ennek ellenére letölthető rá és jobb mint a "nagy"?
-
nagyúr
-
badon
csendes tag
Sziasztok!
Omnia 2 vásárlás előtt állok. Nem akarok elhamarkodottan dönteni(első pda), ezért végigolvasom a fórumot. Most a 3200 hozzászólás felé járok, sok utalás van a pdafanclub-ra ezért szeretnék regizni, hogy tudjak ott is olvasgatni, de meg kell adni a pda ROM verzióját(ami, ugye még nincs), ezért megkérlek benneteket Írjatok nekem egy alap O2 ROM verziót a reghez. Előre is köszi.
Amúgy minél tovább olvasom a fórumot annál jobban fogy a türelmem szeretnék már "pdavan" lenni(hogy érthető legyek lásd a 3008-3009 hsz), de még kivárok..egy kicsit -
i8000
csendes tag
sziasztok
az o2-höz van valamilyen webkamera alkaémazás vagy mi? -
kosturica
őstag
válasz Napfénysüti #4804 üzenetére
Szerintem nem keverte. Nagyon jó és mivel tömörítést használ, jóval gyorsabb, kevesebb adatot forgalmaz, mint a többi változat. Persze ennek is van ára, de összességében szerintem nagyon jó, én is használom.
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
nagyúr
-
zack
nagyúr
Grat. hozzá!
A "senior" rang bizalom szempontjából már számít az apróhirdetéseknél is.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
user137
őstag
szerintem annyira ne akard. járt nálunk most egy omnia2 tesztre, mindenki sikítva menekült tőle (a környezetben HTC Touch, Symbianos Nokiák, HTC Hero).
A WinMo6.5 egy megszűnőben lévő termék, upgrade-elni sem lehet majd Win7Mobilera.
nekem borzasztó csalódás volt az omnia II 36 órája, pedig én is nagyon akartam ilyet venni.
-
user137
őstag
szerintem annyira ne akard. járt nálunk most egy omnia2 tesztre, mindenki sikítva menekült tőle (a környezetben HTC Touch, Symbianos Nokiák, HTC Hero).
A WinMo6.5 egy megszűnőben lévő termék, upgrade-elni sem lehet majd Win7Mobilera.
nekem borzasztó csalódás volt az omnia II 36 órája, pedig én is nagyon akartam ilyet venni.
-
user137
őstag
-
Joe33
csendes tag
válasz user137 #4820 üzenetére
Ez a sírva menekülés elég furán hangzik... Nekem december óta megvan és még nem menekült tőle senki; sőt le akarták nyúlni
Az pedig hogy pl. egy Symbianos Nokia jobb lenne nála az szerintem egy írói munkásság része lehet.. (mese)
Ebben az árban, ilyen paraméterű, szabadon alakítgatható PDA nem nagyon van forgalomban Mo-on (az Androidnak kell még min 1év, stb.). Ez a Nokia, iPhone, s mostanában HTC mánia eléggé hasonlít pl. a nálunk jellemző német autó/Volkswagen imádatra... (A németek valamiért nem azt nézik hogy német, hanem hogy jó-e , megéri-e az árát; lást pl. Peugeot 206,Dácia Logan..)
De hasonló pl. az SE Xperia X1 esete; itthon mindenki szapulja; a GSMArena.com-on pedig több pontszáma van mint pl. a HTC Hero-nak, Nokiák-nak!
Hát így működik a K-Európai elme...[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz user137 #4819 üzenetére
Azért mert világi nagy lámák vagytok a WinMo-hoz azért ez még egy nagyon jó cucc.
Persze sikítva menekülni lehet, de alap dolog, hogy amit nem tartalmaz a WinMo gyárilag, és ez a júzernek hiányosság, az szinte 100%-ban beszerezhető, megvehető, és telepíthető (én is az SPB Time-ot használom, és jól müxik az emelkedő csengetés).Milyen tesztelők vagytok ti hogy ezt se tudjátok? Isten mentsen a kókler tesztelő brigádotok által kiadott tesztektől!
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
CHIPman
nagyúr
Nem tudjátok, hol lehet a legolcsóbban új Omnia2-t kapni megbízható helyről? 93k volt a legolcsóbb, amit láttam.
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - Asus RX 6600 XT eladó
-
janes74
senior tag
Isten ments a symbian-nokia párostól,tavaly vettem 1et,másnap ment vissza.O2 viszont nagyon bejön,(bejönne,de nincs most rá keret)köszönhetően a topiknak.Ami nagyon jó!
-
user137
őstag
te miről beszélsz, tezsvérem, ki írta, h tesztelők vagyunk?
a céghez jött egy pár telefon a pannontól, mert lassanként lejárnak a készülékeink. nem vagyunk világi nagy lámák, hanem nem nagyon használtunk korábban WinMo-t (van aki igen, de ő sem volt elragadtatva). most akkor kérdem én, egy telefon használatához pilótavizsga kell? na ne röhögtess. nem véletlenül van a Microsoft 10% alatt az "okostelefonok" piacán. egy használható ébresztőórát vegyek meg pluszpénzért, vagy küzdjek érte illegálisan egy 100k körüli árú telefonnál? hát ezt be ne magyarázd nekem kérlek, h normális. még ha nagyon elvakult vagy, ezt akkor is be kellene látnod. (egy szifont, symbiant, vagy egy SenseUI-t mennyire kell szerinted elmagyarázni a usereknek?)
a végére egész megszoktam egyébként az omniát, mert elég nyílt vagyok az új cuccokhoz, de az UI tervezőjük monnyonle (87 fajta szín midenfelé, 3 féle főképernyő-lehetőség a 3 gombra, inkonzisztens dialógusablak-lezárások, a gyárilag mellé adott iGo képtelen normálisan kezelni a telefonhívásokat, etc...), BT-n szinkronizálni nem sikerült (ez valszeg a céges gépem vs ActiveSync hibája leginkább) a bonyolultsága miatt, a mellé adott kezelőprogram egy rakás sz@r, és hát a "business phone" image se jön le belőle, amire szerintem szánták. ennyi pénzért ez csak egy kapufa. persze a lakótelepen villantani vele biztos jó, mert az amoled kijelző tényleg nagy szép, de én nem ez a célközönség vagyok.
hány embert látsz iphone/S60 topikokban, akik főzik a romokat, meg agyba-főbe cserélgetik a firmware-t? igaz ott nem is lehet ennyit variálni, de sztm a HD2-sök se ugrálnak ilyen irányban nagyon. egy készüléket használni vesz az ember, nem játszadozni vele, arra sokkal jobb dolgokat adnak már 100k-ért. az, h az omniások ennyit variálnak, az csak azt jelzi, h valami nem OK a készülékkel, és javítani akarnak rajta. olvasod te is a topikot, visszalapozva a RAMhiány, a memory leaking, és a lassúság a fő téma, ez azért árulkodó... (láttad már, h egy androidnak mennyi "erőlködésbe" telik egy képernyőváltás? mert az omnia szaggat minden váltáskor)
könnyen lehet, h ebben az árban most azonnal az omnia2 a legjobb ár/teljesítményű -kompromisszumos- készülék (az androidok és talán az N97 Mini mellett), ennek ellenére tartom, h most nem éri meg ilyet venni, mert jön a wp7, jön a Symbian^3, jönnek a snapdragonok, jön az SE Vivaz... nyár elejére sokkal olcsóbb lesz ez a gép, ha megjelenik a többi.
a konstruktív válaszon kívülieket kérem mellőzzétek.
[ Szerkesztve ]
-
badon
csendes tag
válasz Napfénysüti #4811 üzenetére
Sajnos nem megy, már próbáltam, kötelező megadni. Ezért kérnék valakit hogy egy gyári rom verziószámát/megnevezését árulja el. Janoex beszúrt egy képet pár hozzászólással feljebb , annak az utolsó sora lenne a ROM verziója? Nem gond ha kimásolom?
(#4819) user137 válasza badon (#4805) üzenetére
(#4820) user137 válasza badon (#4805) üzenetére
Itt válaszolnék ha nem gond: alaposan átgondoltam a vásárlást, amire szeretném használni a leendő pda-mat:
-a telefonálás az egyértelmű,
-a navigáció autóban(Igo 8), túrázáskor, geocachingelésre(russa, navitel) - elég hülyén néztem ki a 4.3" wayteq autós pna-val geoládák után kutatva , ráadásul az aksi is csak 3-4 órát bírt
-WIFI netböngészésre, e-mailekre ha nem vagyok pc közelben, illetve van egy voip előfizetésem is(gyakran hívok külföldi vezetékes számot)
-multimédia: zenehalgatás az fontos szempont nálam, rádió és az egérmozizás is jó időtöltés egy hosszabb vonatúton(meg néhány játék is belefér de nem szempont)Így hirtelen ennyi. Ami pedig a buherálást illeti, az sem áll távol tőlem a Wayteq N770 pna-nak már nem is emlékszem hogy néz ki a gyári menüje(hála a n770 wayteq topic-nak ) -registry, mortscript szerkesztés- Igaz a WinCE 5 az nem ugyanaz mint a WinMO 6.x de remélem nem lesz gond az ismerkedésel.
Még azt is kiokoskodtam, hogy nem a pannontol veszem meg 9Xezerért a 2gb-os pannon függő O2+igo-s sdkari+2év hűség, hanem mivel már van egy eredeti igo-m sd kártyán, inkább egy 8gb kártyafüggetlen változatba fektetek be. Az igo megy sd-röl a 8gb pedig elég nekem egyebet rátenni. Szerintem innen szerzem be.
Röviden ennyi. Komolyabb érvek kellenek ahhoz hogy valaki lebeszéljen a vásárlásról."Az erő legyen veletek"
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz user137 #4830 üzenetére
A Symbianossal nem értek egyet, tudom, hogy a SE b@szta el, de Te a Symbiant mondtad. Tehát bementem a tébe, és meg akartam nyomkodni a Satio-t. Igen ám, de feloldom, és tele ikonokkal. Semmi nem volt egyértelmű, hogy mit csinál. Igen is el kell magyarázni a usereknek.
Ja, és ne mondd, hogy semmi warezt nem használsz, mert lehetetlen, hacsak nem a BKV-nál dolgozol. Ha használsz, akkor meg ennyi bőven belefér.hardverapro.hu/tag/chipman - Asus RX 6600 XT eladó
-
viewdetails
addikt
Fenn van a saját ROM.
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
animoo
senior tag
válasz viewdetails #4833 üzenetére
Te főzted?
Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
animoo
senior tag
válasz viewdetails #4835 üzenetére
Wow. Ügyes! És miket módosítottál? Mi volt az alapanyag? Én már régóta nem használok magyar nyelvet...
Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
viewdetails
addikt
Mondom, very pre-release alpha. JA1, magyar nyelven, levettem a poolpage-t 8 megára, és hozzácsaptam az advanced config 3.3-at, illetve pár OEM beállítást (eszköznév), így a JA1 widzsitplussz nélkül indulás után 15 perccel a szokásos 70 helyett 82 mega volt. A beállítások egy része ok, más része nem, szóval ez még erősen lófütty, a nagy dolog az, hogy sikerült elemeiből összerakni egy olyan cuccot, ami sikeresen feltölthető, és működik.
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
animoo
senior tag
válasz viewdetails #4837 üzenetére
Gratula! Szernitem még más itthon nem főzött O2-re.
[ Szerkesztve ]
-
tisvol
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek sikerült a GPS-t átállítani SIRF módba? A Static Navigationt kellene állítgatnom.Üdv:T.
-
DennisX
csendes tag
Üdv!
Egy kis segítség kellene...
Hogyan lehet, lehet-e az egész IGO-t átrakni egy másik 16Gb-os kártyára.
Sajnos, ha átrakom, nem tudja megnyitni az adatbázist, kéri az eredeti kártyát. Érdemes-e vele próbálkozni, vagy nem működő a dolog?
Előre is köszönöm!
Omnia II -
zack
nagyúr
válasz viewdetails #4837 üzenetére
Bizony view..Gratula!
Akkor megvan az esély hogy lesz magyar nyelvű kotyvasztott ROM.
A nehezén már túl vagy. Fel merted tenni a sajátot!Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
DennisX
csendes tag
Köszönöm!
Nem bíztak semmit a véletlenre... -
nagyúr
Tiszteletben tartom a véleményed mert hát mindenkinek más jön be. De aki WM-es telefont vásárol pláne ennyiért annak gondolom nem árt előre tisztában lennie a dolgokal hogy mikre kell felkészülnie. Ezelőtt Symbianos telefonom volt nekem bejött az is de ez a WM nagyon más világ. Van amiben jobb van amiben rosszabb. Azért azt erős túlzásnak tartom hogy O2 csak lakótelepen villlantani jó...
Én péládul kifejezetten rejtegetem nem szeretem a "nagyvilágnak" mutogatni. Viszont használom ezerrel. WM-nél meg ROm cserélgetés szinte kötelező. Egy jó ROMmal sokkal másabb és használhatóbb lehet egy készülék. Symbiannak is vannak hibái bőven. Bár azt elsimerem hogy a WM-nél kell 1-2 naponta egy soft reset(újraindítás) míg a Symbiannál ezt elég ritkábban megtenni.
Peace.Més que un club!
-
kosturica
őstag
A symbiannak is kell az újraindítás 1-2 naponta és ők is úgyanúgy várják a szoftverfrissítéseket, mint a Messiást!
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
fairi
addikt
"hány embert látsz iphone/S60 topikokban, akik főzik a romokat, meg agyba-főbe cserélgetik a firmware-t"
pl mert nincs lehetőség?
az nem tűnt fel?nokia eléggé védi a rendszereit, symbian hack mond vmit..de az iphone jailbreake az ismeretlen fogalom?
de menj az i8910 topicba, samsung engedi a srácokat h főzzenek,nem védte le a mobilt annyira..
és ott is mindig ez a téma..."a végére egész megszoktam egyébként az omniát, mert elég nyílt vagyok az új cuccokhoz, de az UI tervezőjük monnyonle"
cseréld le,omniara van pár lehetőség pl a manila 2D,vagy titanium,vagy spb mobil shell..."mert jön a wp7, jön a Symbian^3, jönnek a snapdragonok, jön az SE Vivaz... nyár elejére sokkal olcsóbb lesz ez a gép, ha megjelenik a többi."
csak majd az árukat nézd,wp7 lesz a csúcskategória és ez árban is,150k körül fognak ilyenek mocorogni könnyedén..
szokásos majd jön,de nem tudjuk milyenek lesznek...
okot mindig lehet találni h várjon vmire az ember..
majd jön a symbian^4 is,meg a meego,meg az android 3.0 is..
mindig lesz vmire várni,szép lassan adagolják,minden évben egy picit..
tavaly végre elértük h szabványos csatlakozok,lassan rammal is bőkezűen fognak bánni,meg a procikkal..
pont úgy csinálják h 1 éves készüléket elavultnak nézzük.,sőt féléves is már holt elavult legyen..
Minden készülék úgy készül majdnem h legyen egy-két ok h az utódot megvegyük..
jah febr 22-én a wifi certifikáltba bejegyezték az samsung i9000-et
valszeg wp7-tel jön.."visszalapozva a RAMhiány, a memory leaking,"
ez kezd túllihegett lenni,már betegesen kezdi az ember nézegetni,de "leakelt" memóriával is megy normálisan... -
nagyúr
Valaki aki JB1 ROM-ot használ: ebben gyárilag benne van a .net CF 3.5?
Més que un club!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest