Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuberto
csendes tag
Van O2-re olyan program amivel lebírom mérni az internet kapcsolat sebbeségét?
És mobil tv-zésnél be lehet álitani azt hogy ne 4.3-asan adja be a képet a képernyőn két fekete csíkkal ha nem húzza szét az egész képernyőre? -
zack
nagyúr
válasz CHIPman #5452 üzenetére
A sebességére szerintem nem lehet panasz. Pedig nekem előtte I8910 volt, amibe ARM8 600Mhz proci dohogott Symbian rendszerrel amit globálisan gyorsabbnak tartanak mint az Omnia 2 ARM11 + WinMo-t. Én másképp érzem. Sztem egy jól felépített rendszer, nem össze-vissza telepítgetve, egy stabil új ROM-mal mindenképpen elegendő, és kellően gyors is. Az hogy megnyomkodtál egy O2-öt amit lassúnak találtál, sok mindentől lehet. A leggyakoribb hogy nem megfelelő a ROM verzió. Persze a WinMo ha nem Snapdragon procis PDA futtatja akkor azért néhol lehet lassabb, de a WinMo is kompromisszum, mint minden más OP rendszert futtató PDA és telefon.
A nettel és a böngészővel még 1x sem volt problémám. A TW szót sem érdemel, mivel kikapcsolható és van jobb UI.
Szóval elképzelhető hogy nem fedi a valóságot teljes mértékben az első benyomásod az O2-ről.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
-
nagyúr
-
CHIPman
nagyúr
válasz runner 125 #5455 üzenetére
Az i780-hoz képest szerintem lassabb volt a win. De nem feltűnően, eleht, hogy csak az érzékenyebb rezisztívhez nem szoktam hozzá.
Süti: 6.5(.3?) független, gyári magyar.hardverapro.hu/tag/chipman - Asus RX 6600 XT eladó
-
nyikszi
őstag
válasz CHIPman #5457 üzenetére
Az nem ROM A ROM-ok ilyenek szoktak lenni:
NXXJC1|XEHJC1|XXJB2
Egyébként a sok és rosszul beállított programok is okoznak problémát, nem is keveset. Nálam is volt ilyen, de ez ugye a PC-n is így van. Sajnos ilyenekbe bele botolhat az ember és néha csak a HR vagy új ROM segít. Gyári magyar ROM pedig egy...khmmm...egy hulladék, nekem se volt sokáig fenn. Gondolom ráadásul akkor a Samus widget megy rajta, na azt is el lehet felejteni, vannak tőle sokkal jobbak.
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
animoo
senior tag
válasz CHIPman #5452 üzenetére
A gyari operara ugyanazt tudom mondani, amit a tw-re mondtak masok... kukába vele. Opera 10et kell hasznalni, vagy minit. En sokat neteztem omnian, es a gyari opera kb 2 percenkent kifagyott piros error felirattal. Ez az ujban nincs.
Egyebkent tenyleg kisse lassu a cucc, annak leginkabb, aki tobb progit mukodtetne egyszerre (bt zene, net, msn,smsiras kvartettbol a vegen mindig kilovi az operat, amitol fraszt kaptam kb...)[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
AS
félisten
Az hogy lemegy az ára érthető: jön Galaxy S, I9000, meg Samsung S8500 Wave és még jön pár készülék.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
nagyúr
-
CHIPman
nagyúr
válasz nyikszi #5458 üzenetére
Nem néztem meg, a telóval foglalkoztam, nem a ROM számával. És írtam, hogy a TW ki volt kapcsolva.
Azt mondjátok akkor, hogy felesleges kérnem rá a magyar nyelvet, ha veszek?
animoo: Én az i780-on rengeteget használtam O9-et, és semmi baja nem volt vele.hardverapro.hu/tag/chipman - Asus RX 6600 XT eladó
-
nagyúr
-
kosturica
őstag
válasz Napfénysüti #5464 üzenetére
"De szerintem aki ilyen kaliberű telefont vesz az csak meg tudja tanulni azt a kb 20 angol szót. "
Én ezekre az összefüggésekre nem jöttem volna rá.[ Szerkesztve ]
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
CHIPman
nagyúr
válasz Napfénysüti #5464 üzenetére
Emelt szintű érettségire készülök Angolból, tehát nem lenne gond, de valamiért az i780-at is magyarul használtam szívesebben. Akkor majd angollal veszem. Magyar romot tudok rárakni utólag?
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - Asus RX 6600 XT eladó
-
ketya007
csendes tag
Heló! Az lenne a problémám a navigációval, hogy a műholdakat észleli de nem kommunikál velük. Csak sárgán látszanak a műholdak, mit lehet ilyenkor tenni? omia2-öm van.
-
nyikszi
őstag
válasz CHIPman #5466 üzenetére
Persze, tudsz utólag, akár koreait is Én a JB1-st használom magyarul egy jó ideje, semmi gondom nincs vele. Most a magyar JC1-et nyúzzák páran, úgy néz ki azzal sincs semmi probléma. Én csak arra várok, hogy Rapid és Nooboody a 2.5-ös sense-t használható állapotba hozzák rajta, akkor én is váltok a JC1-re.
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
nagyúr
-
nyikszi
őstag
-
nagyúr
-
Zsocy155
őstag
Jó Reggelt ! Kellemes Húsvétot Mindenkinek !
Aki most készül Omnia 2-t venni: Az Extreme Digitalnál ápr. 19-ig (8GB, IGO-val, ajándék univ. asztali töltővel) 99,9K. Szerintem ez nem rossz, annak ellenére, hogy lejjebb mentek az O2 árai.
-
nyikszi
őstag
válasz Napfénysüti #5477 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nyikszi
őstag
válasz Napfénysüti #5480 üzenetére
Nincs mit. Nálam sajnos nem gyorsult sokat, 1-2 perc még mindig kell. Ha lesz időm, még a portokkal próbálkozok, mert írtak 7-es port és 6-os port variációt is. Mások viszont azt írják, hogy 10-20 mp elég és fogja a jelet. Nekem meg nem újdonság, az Asus PDA-m is nehezen talált mindig jelet, lehet az autó árnyékolja le?
-
zack
nagyúr
-
zack
nagyúr
válasz nyikszi #5479 üzenetére
Nálam jobb lett. Most leeresztett redőnyök mellett is talál 4-5 holdat. Meglátom majd hogy muzsikál gyakorlatban.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
CHIPman
nagyúr
Ja, egyébként csalódottan tapasztaltam, hogy nincs rajta soft reset-nyílás. Legalábbis kívül nincs. Pedig sikerült ma lefagyasztanom ismerősét. Merre találok mégis ilyet?
-
animoo
senior tag
válasz CHIPman #5488 üzenetére
Le kell venni a hátlapját, és ott két lyuk lesz, de neked az kell, amelyik a sim kártya és az SD kártya között van. Még véletlenül se a nagyobb arany színűt nyomd be, azzal már tettek tönkre Omniát.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
animoo
senior tag
válasz CHIPman #5490 üzenetére
Az valami atennaizé , ahogy kivettem a témából. Ráadásul a manuálban hülyeséget írtak, és ezért csomóan azt nyomták be.
-
animoo
senior tag
SPB-ben is van. Sőt, PDAVIET romokban is, alapból a start menüben megjelenik egy gomb rá.
De nekem fagyott 1x úgy kockásra, hogy le kellett venni a hátlapot...Minden elismerésem a srácoknak, akik ezen a Romon dolgoznak!
[ Szerkesztve ]
-
animoo
senior tag
válasz CHIPman #5494 üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy alap-rommal, opera 9-cel is eléggé fagyasztó tényező volt a PFC Piros Errorok, totális fagyások... Elforgatni már nem is mertem. Opera 10-zel És megy rendesen a PFC vele. Ez az Opera 9 egy bugos sz.r az Omnián....
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
Magyarországon lehet kapni direkt erre tervezett kijelzővédőt értelmes áron, vagy mindenképp kell az íbéjen várni rá? Meg érdekelne fekete vagy más színű szilikontok is.
PDAFC-ról vannak a linkek, többek közt ez is, ilyet tud valaki? Marhára idegesítene a lifegő stylus, márpedig így kipróbálásnál is sokszor hasznát vettem.[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz CHIPman #5497 üzenetére
Lehet, vateratól elkezdve gyak. bárhol. Gyorsbolték olyan jó fejek, h fel is rakják neked. Ez a szilikontok szerintem badarság. Kb. olyan, mint ha veszel egy Ferrarit, de körbetekered 30cm vastagon szigetelőszalaggal, h ne sérüljön. - Elveszi a formáját. Amit adtak hozzá gyári tokot szvsz teljesen megfelel. Zsebben abban van, ha telefonálok meg úgyis a kezemben.
Én bot nélkül használom, pedig nincsenek vékony ujjaim.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest