Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kigyi_23
addikt
Szia!
Nincs semmi gond a kijelzőjével. Sőt kellemesen használható. Először kicsit furcsa volt (pont 1 napja vagyok O2 tulaj) aztán 1-2 óra alatt hozzászoktam és tegnap este már teljesen jól tudtam használni. Persze először fura és használhatatlannak tűnik, de ráérez az ember és teljesen jó lesz Mondjuk amióta felraktam az SBP-t sokkal használhatóbbnak tűnik.
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
zack
nagyúr
válasz kigyi_23 #3850 üzenetére
Ha figyelmesen elolvasod még1x, rá fogsz jönni, melyik, melyik.
94cm a mostani, 107cm amit venni fogok.
A tv adás engem nem érdekel. Olyan amilyen. XBox360, full HD-s filmek, normál 576p dvd filmekre lenne használva. Aki tv-re venné az ne vegyen LCD-t. Még mindig a CRT erre a legjobb.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Fidai
csendes tag
válasz kigyi_23 #3851 üzenetére
Köszi a válaszokat!
először használhatatlannak tűnik? ez jól hangzik
Igen azt olvastam már hogy a gyári felületet meg a TW-t azonnal lekell pucolni róla hogy normális sebessége legyen, azonnal reagáljon mindenre, az nem is gond.
Az sem gond hogy határozottabb mozdulatokkal kell vezérelni mint egy kapacitivet, jobb ez mintha mindenre reagálna ha csak elhúzom felette az ujjam.
Az érdekelne igazából, hogy mennyire észrevehető ez a különbség, mennyire zavaró-e(?), hogy O2-n(és az összes rezisztivnél) nem a kijelzőt nyomkodod konkrétan, hanem van elötte egy műanyag(és a közte lévő kis hézag) és ezt nyomkodod és e kettö összeérintésére reagál, mig kapacitivnél konkrétan a kijelzőt nyomkodod.
Ez mennyire érezhető/feltünő konkrétan, van szemmel látható(kézel tapintható) különbség e tekintetbe? (aki használt már mindkettőt)
Köszönöm -
kigyi_23
addikt
Ezért tűnik "használhatatlannak" elsőre. Amúgy persze nem az, csak én nem ehhez a kijelzőhöz szoktam hozzá Csupán a módszert kell elsajátítani hozzá, hogy itt kicsit meg is kell nyomni. Amúgy nagyon jó dolognak tartom. Kézre áll és tudom már használni is. Ma telefonálgattam vele ez a része is megfelel. Tiszta a hang és jó a térerőm is. Igaz néha eltűnik a térerő csíkom ez nem tudom mitől lehet. Másnak is van ilyen? Egyszerűen leesik 1-re aztán nincs ott egy vonal sem. Nem tudom mitől lehet, vagy mit lehetne ezzel csinálni.
-
fairi
addikt
TW a legújabb romban már tűrhető,úgyis próba dönti el neked menyire használhatatlan..
én felváltva használom a widgetplust és a samsung todayt..
ha átszoksz nincs baj,én a kapacitivet nem tudom már kezelni,spica,pulse próbáltam 10 perc után is irtó gyengén muzsikált,mikor ujjbegyemmel eltakartam fél kijelzőt na utána már ment a dolog..miről váltasz??????
[ Szerkesztve ]
-
IIIstIII
senior tag
Köszönöm az infokat, T részéről ez szemétség, mert az Igo-t lehet utólag pótolni, de a belső memóriát nem (max kiegészíteni memkarival, de az nem ugyanaz).
Akkor érdemes inkább boltból venni nem szolgáltatónál. Gondolom Samsung márkakereskedésben még drágább. -
Simon...
csendes tag
Sziasztok!
Én már augusztusban megvettem a kicsikét, még akkor ölni kellett a drágaságért.
Azóta sok minden változott követve az itteni beszélgetést és a rom frissítéseket, teljesen másként működik és reagál mint legelőször..
Újra köztettek, csak más névvel, gondoltam beköszönök, ha bárkinek van kérdése nyugodtan bombázzon, de én is fogok még ennyi idő után is -
Fidai
csendes tag
Sajátról, egy nem érintősről, de legutoljára iphone-t használtam, ahhoz képest voltam kiváncsi hogy mennyire érezhető hogy a kijelző elött van még egy műanyag réteg, de hát ez már rám marad h majd megnézzem valahol személyesen.
Tartósság szempontjából avatottaktól, O2 egy jó választás lehet?(fizikai tartósságával kapcs nem nagyon vannak kétségeim, ezért is veszem samsungot, soha semmi nem ment még nekem tönkre ami samsung volt)
De tech. tartóssága? Olyan 3 éven belül nemnagyon tervezném lecserélni, tehát későbbiekben mennyire lehet elég ez a hardver(ami most azért még bőven erősebb mint ami kéne hozzá), pl WinMo7 mennyire lesz valsz. használható rajta(ha nem is hivatalosan), illetve az későbbi szoftverekkel mennyire boldogulhat majd, hogy pár év múlva is azért tudja hozni azt a szintet hogy a még bőven használható és mindenre jó kategóriát hozni tudja?
Köszönöm(ha esetleg ilyen hosszabb távlatra másikat ajánlotok azt is megköszönöm) -
nagyúr
Lehet hogy megköveznek most de O2 tulajként is azt mondom ha technikailag tartós eszközt szeretnél akkor úgy vélem egy HTC HD2 jobb alternatíva lehet. Persze többe is kerül nem is kevéssel. Abban sokkal erősebb vas van amin talán majd a WM 7 is futni fog.
Més que un club!
-
kosturica
őstag
válasz Napfénysüti #3865 üzenetére
Szerintem meg nem lehet (és nem is kell!) erre felkészülni! A htc hd2 is egy év múlva már csak egy közepes vas lesz! Ez van.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
Fidai
csendes tag
válasz kosturica #3866 üzenetére
Ez van igen, de sajnos nekem nem fér bele évente egy 100k+-s pda, nem azt mondtam hogy csúcstelefon legyen egy év mulva is, hanem hogy a következő os és az egy év mulvai alapvető alkalmazások is menjenek rajta.
Hát az sajnos már bőven drágább, omnia 2 árkategóriáig kéne.
Omnia2-be nem valami erős 3d gyorsito van amivel tesztbe a htc-t is lenyomta?(lehet rosszul emlékszek, akkor javitsatok)
Kevés lesz ez a vas egy sima winmo7hez? Az akkori(1 év mulva) középkat. telefonok rendelkezhetnek majd ilyen vassal mint most az O2 és azok már 7essel fognak jönni, ez alapján ezen is szaladnia kéne majd, nem? -
nagyúr
Kosturicának alapvetően igaza van.
Sajnos legjobb tudomásom szerint amiket eddig lehetett hallani pletykákat azok alapján a WM 7 igénye bőven nagyobb mint amit az O2 tud. Persze nem lehet biztosan tudni de én annyira nem bíznék benne hogy WM 7 futni fog az Omnián.
Még a HD2-n se biztos noha ott sokkal sanszosabb azért.Més que un club!
-
kosturica
őstag
Jó, akkor másképp fogalmazok. Ha nem a hd2-őt veszed meg, akkor a következő legjobb win pda az i8000 (egyszerűen MINDEN tetszik benne, bele szerelmesedtem! ). De tovább megyek: legalább 4 LÉNYEGI dolgot tudok mondani, amiben sokkal jobb az i8000! Így már jó lesz? Az meg, hogy mit fog tudni futtatni, hát ki a fene tudja? Olvastam olyan cikket, hogy ettől sokkal gyengébb vason is futni fog a win 7. Hiszem ha látom! Jó vásárlást!
[ Szerkesztve ]
-
kigyi_23
addikt
Én nem az alapján választanék, hogy majd egyszer futni fog-e. Nem tök mindegy amúgy? Azt kell választani amelyik éppen megfelel minden szempontból (akár ár/teljesítmény) és akkor elégedett leszel/ használni is tudod majd. Azok az alapvető programok amikre kell már ha tényleg csak az alapvető programok miatt aggódsz azok menni fognak valószínűleg. A win7 meg ennek nem feltétele.
-
Simon...
csendes tag
Szia!
Szerintem abszolút egy jó választás minden szempontból!
Ellenkeznék néhány hozzászólóval szerintem a hd2 lehet h vmennyire erősebb vas van, de ha látta vki a tesztet és képeket a képernyőjéről szemben az Amoled-del, hááát finoman mondva már a startnál nyert az OMNIA II
A win7-nek sem lesz olyan igénye mint írták korábban, úgy hogy abban sem írnám le a kicsikét.
De részletesebben erre válaszolni kicsit nehéz látva az egyre gyorsuló tech léptékeket -
Simon...
csendes tag
Mindenképp egy jó választás, főleg az ár és érték arányt tekintve
-
zack
nagyúr
Srácok. A Win7 még szűk 1 év legalább. Nem hinném hogy ősszel már kint lesz. Melyik Misrosoft termék jött eddig időben?
Most kezdődött az év, és már megy a para mi lesz ha itt a Win7 ami még majd 1 év. Addig lesz csomó új modell, és év végéig bőven 1Ghz feletti CPU-k lesznek a kütyükben.
Nem hinném hogy bárki is 1-1,5 évnél tovább szándékozik használni az O2-öt, utána pedig úgyis mindenki Win7 ready PDA-t fog venni, nem pedig azzal fog küzdeni hogy menjen O2-ön. A mostani PDA-k 1-1,5 év múlva elavultak lesznek. A HD2 is.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
nagyúr
-
zack
nagyúr
válasz Napfénysüti #3874 üzenetére
Persze lehet ezt használni tovább is mint 1 év...nincs is ezzel gond. De a Win7 nem fog rajta menni, ezt tudomásul kell venni. Marketing. Miért menne? Akkor ki venné meg a Win7 ready tipusokat?
3 évre? Nincs 3 éve hogy debütált az N97 ami akkoriban nagyon nagyot "ütött"...szerintetek mi lesz 3 év múlva? Mert én eből kiindulva el sem tudom képzelni. Ebből adódóan 3 évre tervezni tök felesleges.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
fairi
addikt
van különbség,ájfon az ájfon...kezelés szempontjából nincs sok versenytársa...
de omnia2 is megszokható utána meg az ájfon lesz fura..tech tartósság,most is egy elavult proci van benne,igaz jól meghajtja gépet de HD lejátszásra nem képes...
HTC HD2 tartósabb de drágább is,szolgáltatóról nem kapod meg,gsm boltban is 150k!
3 év múlva minden elavult,csak gondolj vissza 2007 elejére...
procik nagyon fejlődnek,nyakunkon a 4G hálózatok,online integráció.
wm7 milyen lesz senki nem tudja,pletykákra ne adj,febr. 15-én elvileg bemutatják,talán vmit látunk is belőle!
2010 fordulópont lesz azt hiszem,2009-ben elmaradt a dolog,gondolom válság..
idén a smybian is megújul,android végre beindul winmo megújul,szifon is új fokozatra kapcsol... -
fairi
addikt
2006-2007 elejére utazzunk időgéppel..
zsupsz,átjutottunk az időrésen,olvasom a mobilarenát..
Nézzül mik voltak az akkori csúcsmodell3k....
HTC Trinity,HTC Artemis,HTC TyTn,Samsung i520,E-Ten X500,ETEN glofiish M700,Palm Treo 680,Nokia N73,Nokia N93,Sony Ericsson W950i
http://mobilarena.hu/teszt/htc_tytn_tulfejlett/kijelzo_szoftver.html
Ezt volt akkoriban a túlfejlett!
Iphone még sehol!Csak rumorok...Akkor volt a LG csoki mánia,és a pengeség ideje is....
Sokan várják a híres Nokia N95 bemutatását,talán kósza pletykák...
Most őszintén kinek van kedve azon filózni mi értékálló,ami 2013-ig szuper lesz?
-
fairi
addikt
hajjaj Nokia N95(!!!!) debütált akkoriban,nem az N97 ez csúnya leírás!!!!!
http://mobilarena.hu/hir/megerkezett_a_nokia_uj_csucsmodellje.html
na én is elírtam mivel még 2006-ban megjelent.Igen márciusban került piacra!vagyis 3 évvel ezelőtt még csak nyálcsorgatás lehetett!!! -
-
janes74
senior tag
Valaki meg tudná mondani honnan tudom megszerezni ezt háttérképetguglival nem ment.Egyébként jó a topic,sokszor olvasom,sajna csak olvasó vok.Egyenlőre nem engedhetem meg magamnak az O2-t.
-
blt.62
őstag
Sziasztok!
Segítenétek abban,hogy felraktam egy háttérképet és hiába váltok témákat mindig ott hagyja azt a képet. Nem szeretnék semmi háttérképet csak a síma TÉMA KÉPÉT,de nem tudom eltüntetni. T-mobilos volt a gép,most független de a navigációnál állandóan felakar csatlakozni a netre. Ezt hogyan lehet kikapcsolni? Most próbáltam a navit de sűrűn elvesztette a jelet,mondjuk esik a hó. lehet hogy az befolyásolta?
Segítsetek légyszi!MegtorloXp
-
joey04
titán
Erre a készülékre most melyik a legfrissebb 6.5.3 ROM, ami stabil, és nagyjából semmi gond nincs vele?
-
animoo
senior tag
Én most raktam fel Sonblack (PDAVIET) 23518 buildre épülő, JA5 Secanyból merített romját. Egyelőre minden frankó, a RAM kb ugyanannyi mint a JA5-ben, viszont több, mint 200 mega tárhelyed van. Több Samus alkalmazást is meghagyott, plusz a settings is benne van. pdafanclubon megtalálod, van saját topikja is.
Van, aki több napja használja, és nincs vele gondja, ezért tettem fel én is.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
nasinas
tag
Ha meg a full hd tévét dvd nézésre használjuk, olyan lejátszó kell, ami felkonvertálja a jelet hd felbontásra, és itt is jobb ha nem a 1080p-t választjuk hanem a 720p-t, akkor is ha full hd a tévénk, mert a felkonvertálás mikéntje miatt a 720p-re felkonvertált jelből szebb képet rak össze a cucc, mint az 1080 i-re vagy 1080p-re felkonvertáltból...
De mindenki higgyen a szemének.....
Bocsi az offért....Ami ami, az az !
-
zack
nagyúr
válasz nasinas #3895 üzenetére
Egyelőre nem lesz tv csere, mert a mostani túl nagy monitornak, és hiányzik a dönthetőség is. Kipróbáltam, és hányingert kaptam 10p Crysis Wars-tól 1,2m-ről. Szóval tv marad, és monitor lesz.
Mégpedig ez: DELL 2709wfp
Ez is majd 70cm képátlóban. Sztem elég lesz...Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
kosturica
őstag
Porszívókról ne kezdjünk el eszmecserét? Jó lenne inkább az i8000-nél maradni!
-
janes74
senior tag
Kosturica!Kösz a segítséget,bár nem sikerült letölteni.
[ Szerkesztve ]
-
blt.62
őstag
Sziasztok!
Ennél a Samsungnál nem lehet Bluetooth-on átküldeni egy másik nokiára a névjegyzéket,naptár bejegyzéseket,jegyzeteket? Vagy a névjegyzéket csak egyesével engedi? Nem lehet mindet kijelőlni?MegtorloXp
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ingatlanos topic!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- 3D nyomtatás
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest