Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
válasz Dare2Live #3142 üzenetére
nálam érezhetően nem gyorsabb az o2 mint az o1 volt. igaz azon elég jó főzött rom volt ezen meg még t-mobilos eredeti.
bulho
amit linkeltél egy sima *.cab fájl, tehát ráböksz kétszer, feltelepül és megnyitod a program fájlokban. nem hiszem hogy kéne hozzá egyéb...
[ Szerkesztve ]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
bulho
tag
senki nem tud nekem adni program linket az O2 -höz?
Omnia II 2GB belső és 8GB kűlső + HTC desire HD
-
bulho
tag
Lenne egy kérdésem ha valaki tud majd segitsen elmagyarázni hogy
is lehetséges ez .Állítólag kilehet cserélni a BOOT képet egy másikra hogy kell ?illetve vannak mozgó gifek amiket kiszeretnék tenni háttérnek de nem mozognak ha kiteszem miért?
Még egy kérdés hogy tudom kicserélni mind a 3 hátteret ? Mert mindig csak 1 sikerűl sajnos
thx előre isOmnia II 2GB belső és 8GB kűlső + HTC desire HD
-
fairi
addikt
igen lehet,nekem mikor bootol olyan mint egy win7-et futtató pc lenne,még ventihangot is ad
menj ide ,ott rengeteg tweak van,könnyen megcsinálható,mivel .cabokba rakják,vagyis semmit nem lehet elrontani,és ha nem tetszik uninstall,és egy softreset!
100%.ig egyedivé varázsolhgatod,csak türelem kell!Ha angolul jól beszélsz,akkor inkább ott kérdezősködj ilyen tweakekről...
-
petymeg
addikt
ez a háttércsere dolog enge is idegesített, mielőtt még nem használtam spb ms 3.5-t. tehát kb egy napig.
azt a hátteret cseréli amelyiket épp látod mikor beállítod a cserét. tehát egyesével kell mindhármat.Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
bulho
tag
válasz petymeg #3160 üzenetére
huuuuu ez eszméletlen jo
nagyon jok az ikonok tetszenek hogy kivannak cserélve az a baj csak ezzel hogy nekem ehez segitség kell mert sajnos én butus vagyok hozzá amit eddig is elértem azt is segitséggel értem el köszönet Whpgab--nak aki tegnap este segítet nekem
-
viewdetails
addikt
zack
"Több nevet nem tesz ABC sorrendbe, hanem beteszi végére, foogalmam sincs hogy miért."
Mert ékezettel kezdődnek. Viszont könnyen előkereshetőek, mert ha pl Árva Ágnes-t keresed és megnyomod a 2-7-8 -as gombokat, már meg is van.Emailes kérdés: Beállítottam az automatikus lekérést, GMailre, pár napig működött, aztán azóta nem. Volt valakinek hasonló problémája? Azon már túlvagyok, hogy fiók letöröl és újra létrehoz.
[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
Fcsabi
tag
Sziasztok!
Újdonsült O2-esként üdvözöllek benneteket. Most kaptam meg a DHL-től, T-s készülék.
Igyexem fölös kérdéseket nem feltenni, de most hirtelen nem bírom megállni, hogy visszaolvasás helyett rögtön ne kérdezzek meg néhány dolgot (max megdorgáltok érte):1.) Ahogy a kézikönyv előírta, rögtön töltőre tettem. Először azt hittem hibás a töltő, mert semmilyen visszajelzést nem kaptam arról, hogy az elektronokat befogadná a rendszer. Bekapcsolás után látom a töltés jelző ikont a jobb felső sarokban, de kikapcsolt képernyő esetén honnan lehet megtudni, hogy feltöltődött az akku?
2.) Van fólia a képernyőn, van fólia a hátlapon is. Nekem úgy tűnik, hogy van fólia a fényképező optikája előtt is. Ezt (ha egyáltalán jól látom hogy van ilyen) érdemes eltávolítani, vagy számottevően nem befolyásolja a készült képek minőségét?
Egyelőre ennyit.
Hálás lennék ha válaszolnátok. -
zack
nagyúr
válasz viewdetails #3162 üzenetére
Nem teljesen így van. "Á" betüs nevekből van egy rahedli a telefonkönyvben, de csak 3-4db-ot nem tesz ABC sorrendbe. Az hogy predektív kereshetek, köszi, de tudtam eddig is. De idegesít hogy az "Á" betüs nevek miért nincsenek az elején...nem az volt a gondom hogy nem tudom hívni őket.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
petymeg
addikt
kiad magából egy hangot ha megtelt de semmi egyéb. úgy tudod megnézni hogy mennyi épp a töltöttség hogy feléleszted és ráböksz az akku ikonjára és akkor kiírja hogy hány %
a lencse alőtt nekem nem volt fólia csak körülötte. én egyből lekaptam. a másik két fólia a napokban jött le a használattól. 3 hétig bírták.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
phhh
tag
nekem tegnap este eltűnt a kapcsolatkezelőből a wlan-os sor, és csak ma reggel jelent meg újra, kb a 3. soft reset után, valaki tapasztalt már valami hasonlót?
A munkával gond van, a gond bajjal jár, a bajt pedig kerülni kell!!!
-
zack
nagyúr
Üdv a klubban!
1.
Kikapcsolt képernyő esetén sehonnan se fogod tudni, max. ha beállítod, hogy amíg tölt ne kapcsolja le a kijelzőt, de így értelemszerűen tovább fog tartani a töltési folyamat.
Egy idő után meg tudni fogod kb. mikorra végez. Baja nem lesz ha rajta marad...nekem van hogy egész éjjel rajta van a töltőn, mert lefekvés előtt kezdem tölteni. Semmi baja nem lesz.2.
Fóliát én lekapnám róla mindenhonnan, ill. addig hagynám rajta, amíg nem rendelsz egy jó minőségű kijelző fóliát. Az áruk 2-2,5k és a speedshop-ban általában rendelhetőek (Brando Ultra Clear pl.).view:
Ja! Az más.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Skorpiooo
csendes tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés.
Biztos volt már róla szó, de nem találom a sok hsz között.
Szóval, hogy ha kilövöm a telefon funkciót és csak a wifi-t kapcsolom be, akkor elvileg elkerülhetném, hogy 3G-n netezzen az Opera (T-s a készülék), igenám de olyankor nem enged fel a netre, gondolom a 3G-t hiányolja.
Hol tudom beállítani, hogy wifi-n is fusson a net?Előre is köszi a válaszokat!
Üdv! -
Kovalala
csendes tag
Ez komoly? Kikapcsolod a telefont, amikor wifin netezel?
Miért nem állítod be inkább: Settings, Network settings, Browser connection: Automatically detect settings, bekapcsolod.
Operaban: Settings, Connections, Automatically detect settings, pipa be.
http://www.i900.eoldal.hu/oldal/wifi-beallitasa[ Szerkesztve ]
-
Fcsabi
tag
Lehet amatőr a kérdés: a dátum és idő beállítása nem automatikusan történik? Semmi erre utaló jelet nem találtam. A dátum nálam most 2005 jan 1.
Szénné kerestem a beállítások között.
Úgy emlékszem úgy másfél éve az O1-en hamar sikerült beállítanom, de itt most megállt a tudomány.
A kis kézikönyv erről bölcsen hallgat.
A fórumon rákérestem az "óra" szóra, átolvastam a találati listát, de még csak hasonlót sem találtam. -
petymeg
addikt
a legegyszerübb ha kint van a today-en az idő akkor ott ráböksz és akkor tudod állítani.
van egy bonyolultabb, ha elővarázsolod a winmos settings-et és ott az óra és ébresztések menü.
nézz szét itt. [link] a legjobb a témában[ Szerkesztve ]
-
bulho
tag
skpye érdekelne engem Cab fájl ként
-
05Steve
tag
sziasztok
tegnap előtt este sikerült megvennem nekem is a telefonta t-nél +vettem hozzá egy 8 gigás memória kártyát
valaki aki nagyon benne van felvehetne msn-en és kioktathatna mit hogyan
kell-e a spb mobile shell. videót mivel konvertáljak + ilyen és ehhez hasonló kérdéseim lennének
-
zack
nagyúr
válasz 05Steve #3182 üzenetére
Üdv a klubban!
Szerintem olvasd át a topikot először is...ill. itt művelődj: [link]
Ne várd senkitől hogy a szádbarágja msn-en, ami már többször le lett írva. persze ha kérdésed van közben, és tudjuk a választ, akkor segítünk, de ne "Ádámtól és Évától" kérd a segítséget, próbálj kicsit önállóan okosodni, ahogy mindenki tette. Progikkal kapcsolatban küldök pü-t.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
-
zack
nagyúr
válasz Dare2Live #3188 üzenetére
Pénztől függetlenül is jobban jártál az O2-vel...
Maemo-t és Androidot még korai venni. Talán jövő ilyenkor már tisztábban fogunk látni, és le fog tisztulni melyik OP rendszer mennyire életképes.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Nem szabtam még teljes magamra az SPB-t...de most így néz ki félkész állapotban:
[ Szerkesztve ]
-
animoo
senior tag
-
zack
nagyúr
Lassan kész leszek vele...hmmm. Profi lesz. Következőképpen fog alakulni a szerkezete:
Lifestyle lesz, mert a professional-t szinte semmire se tudnám használni, együtt a kettőt meg tök feleslegesnek érzem. A középső főképrnyő lesz az alapértelmezett, a legfontosabb olyan funkciókkal amik realtime infót szolgáltatnak. Időjárás, óra, dátum, töltés közbeni aksi állapot...stb. Balra húzva lesznek a telepített alkalmazások, a főképernyőtől jobbra pedig a "web sarok" lesz, tehát az internettel kapcsolatos widgetek.
Mind a három kéernyőről teszek fel képet ha kész lesz.
Ha kész vagyok SPB-vel azonnal lementem, és utána csekkolom a Samsung Today-t.Gaabbaa:
Tény...a háttérképet nem látom túl sűrűn, de nekem fontosabb a funkciók gyors elérése, mint gyönyörködni a kijelző minőségében. Sok funkció el van dugva, és keresgélni kell, még ha tudom is kb. hogy hol keressem.[ Szerkesztve ]
-
bulho
tag
jo reggelt O2 tulajdonosok
-
Fcsabi
tag
A wifi paraméterezése során vetődött fel a következő: egy szövegbeviteli dobozban hogyan lehet jobbra-balra vinni a kurzort? O1 esetében ugye e d-pad jó volt erre. Van helyette valami más lehetőség?
-
bulho
tag
király dolgokat tud ez a kis vacak mikor megvegttem féltem tőle hogy csalodni fogok benne de "NEM" nagyon nem bántam meg hogy ezt választottam nem peddig sonyt vagy LG valamit :
[ Szerkesztve ]
-
Szücsi4
csendes tag
Sziasztok
Valaki nem rakott fel Omnia 2-re starcraft nevű játékot? Mert láttam egy két videót Youtube-on és nagyon brutál ahogy kinéz. Mintha gépen nyomnám mint régen.
Nem vagyok egy nagy mobil játékos de ezt megnézném.
Ha valaki kipróbálta szívesen meghallgatnám a véleményét. -
viewdetails
addikt
Kíváncsi leszek rá, mennyire leszel elégedett vele, nekem tetszett de tegnap nyomtam egy HR-t, és megint gyári állapoton van, még netcf 3.x sincs fenn, miután napok óta nem volt hajlandó ütemezetten letölteni a leveleket, viszont nagyjából 5 percenként mászott fel a netre. Most oké. Meg zavart, hogy SPB alatt hol a Samus menük, hol a WM-esek jöttek elő, pedig Samut teljesen kiírtottam. Lehet romot kéne cserélnem.
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ingatlanos topic!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- 3D nyomtatás
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest