Hirdetés
Aktív témák
-
fecs
senior tag
Most már ott tartok, hogy a ES File Explorer-rel látom a Users könyvtár tartalmát a számítógépen és tudom is azokat streamelni. Az általam megosztott könyvtárakat is látom, de a tartalmukat már nem. Azt írja ki a program, hogy "The account has no permissions". Pedig semmi különbséget nem látod a megosztás beállításai között.
Pixel 6a
-
F-ECT$
titán
Ez sok mindentől függ:
-Általában a reggeltől-estig tartó időszakot vesszük alapnak (reggel lehúzod a töltőről, éjjelre visszateszed), ennyi készenlét mellett érdekes, hogy mennyi kijelzőidő jön össze - de már itt is lehet pár óra eltérés az embereknél.
-2g / 3g / wifi? Nagyon nem mindegy, hogy melyiken lóg a telefon, mekkora a jel erőssége, és az változik-e. Pl tegnap mentem 200 km-t, a telefonhoz hozzá sem nyúltam, de sokkal többet evett, mint otthon, mert folyamatosan váltogatnia kellett a tornyokat.
-A legfontosabb pedig az, hogy mi eszi a kijelzőt: egy igo / játék / ics browser pl 2 percenként leszív 1%-ot, míg pl egy sygic, opera mini elmegy 4-6 percet is ugyanennyivel. (Összehasonlításként a HTC One X topicban a legdurvább evők percenként esznek 1%-ot.)Dive ever, work never.
-
Gergőkee
aktív tag
-Fotómasinája 3,3 képet csinál sorozatmódban másodpercenként. Van olyan lehetőség, hogy 2 sec alatt csinál 8-at, és a legjobbat menti el (a gépezet tudja, hogy melyik a legjobb).
-Normál módban 0,99 sec alatt lehet lőni a következő képet (990ms).
-Nőci azt mondja, hogy csak kicsit lett nagyobb, mint az sgs2, mert a keret nagyon vékony a kijelző körül.
szerk.:
- továbbfejlesztett hubok (social, music...)
- nfc istenítés (Londonban majd lehet az Olimpián nfc-zni).
- ICS
- "Minden kodek benne van a telefonban"
- 16, 32, 64 gigás verziók + sd foglalat lesz.szerk2:
máj 29-én kerül forgalomba.Jelmondat: Designed for humans, inspired by nature
(Ez csak szvsz, de ezzel fognak nyomulni)[ Szerkesztve ]
-
Gergőkee
aktív tag
Ja, meg videolejátszás böngészés alatt. De ha jobban belegondolsz, ez is olyan, mint a hangfelismerés. Jó-jó mutogatni, de igazi gyakorlati haszna nem sok van...
Egyébként ez a pentile biztos? Mert én csak Rotate beírására alapoztam, nem hallottam az eventen, hogy beszéltek volna róla.
ERPY: wireless töltő kapható már egy ideje.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
10.1-et is mutattak csak arról pont lemaradtam??? pont 20 perccel később kapcsolódtam be sajnos ;(
szerk.: ma csak S3 volt ugye? se s-cloud se új tab
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
mogyesz
aktív tag
3szög: Triangle Away (aszem XDA-n fent van free-ben is), vagy old boot loader+jig...
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
ezt irjak ott, es valoszinuleg tenyleg a jogi hercehurca miatt lett ilyen, de nem muforditast adtam (nem is tudnek ), csak osszegoglaltam a lenyegesebbnek tuno kulonbsegek leirasat...de valoban Gloob kerdesere a konkret valasz az lenne amit irtal, csak nekem azok a reszletek tuntek lenyegesnek, az eleje meg kicsit hatasvadasz
[ Szerkesztve ]
-
Arcanis
aktív tag
Igen, jó a megfejtés (ha úgy alakul, hogy lesz valami találkozó, akkor jár az almabor .)
megfejtésMás: Feltettem Hydrog3n-t
rögtön beleszerettem, szép a fekete-szürke grádiens, nagyon király a 240dpi és baromi smooth...
nomeg nyoma sincs samsung tw-nek és egyebeknekMajd írok beszámolót, hogy milyen
-
rankesz
veterán
Ez ugyan olyan opcionális cucc lesz szerintem mint az S2 romokban a mozgatásos, pésztázás, nagyítás, stb, kb. minden szakács romjának 1. hsz-ében ott van hogy kapcsold ki ha spórolni akarsz az akkuval.
Amúgy nem tom ki váltott innen, s1-ről, de emlékeztek-e hogy amikor jött az S2, akkor boldog boldogtalan az s2-es taccswizt portolta a romjára, talán még piacon se volt ténylegesen az s2. -
Alien!
senior tag
szvsz a Viber még messze nem alkalmas mindennapi csevegésre. Instabil, akkor is kicsöng, ha a másik fél nincs is neten, és mozgás közben (autóval vagy bármivel) olyan lagot szed össze, hogy 5 mondattal le leszel maradva...
egyelőre akkor patent, ha mindkét fél wifi-n van (pl: otthonin).
-
-
kgb515
csendes tag
Kedves barátok!
Nehéz kiigazodni átlagos telefonfelhasználóként a varázs szavaitok és megnevezéseitek között. Én mint laikus ezennel ünnepélyesen megfogadom hogy problémáimmal és kérdéseimmel ezentúl a fal felé fordulok. Tudom, az én hibám és ti nem foglalkoztok ilyen földi és halandó dolgokkal de a google is hiába jóbarát ha kérdéseimre nem ad választ. Azt hittem ha kellő tisztelettel és baráti hangnemmel fordulok felétek, talán adtok pár választ amit az internet legmélyebb bugyraiból se tudtam elővarázsolni.
-
F-ECT$
titán
Szerintem a gta nem telefonra való az irányítása miatt, de egy elég hosszú és összetett játék.
Nálad valami nem teljesen frankó, 3-4 óra kijelzőidőt kellene tudnia 16-18 óra akkuhasználat mellett. Facebook appod van? (Ha nincs, akkor BetterBatterStats progi megmondja, hogy mi ébresztgeti a telefon.)
Kb most így kellene állnod:
-8.5 óra készenlét: 6-10% - függ a térerőtől és a 2g/3g módtól
-40 perc net: 15-20% (függ a böngészőtől, a gyári ics sokat eszik, opera-val ez kb fele ennyi)
-2 óra zene: 10-14%
-fél óra rádió: 3-4%
Összesen: 34-48% fogyasztás.Dive ever, work never.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest