Hirdetés
Aktív témák
-
killerjohn
addikt
válasz daniel909 #5794 üzenetére
te is aztán baromira tájékozott vagy
1) semmit nem kell buherálni, kiveszed, használod. Az enyém agyon van haxolva, és szeretem. Feleségemé teljesen stock, ő is szereti.
2) "mikor optimalizálják?". Majd biztos hanyatthomlok minden játékszoftverfejlesztő nekiáll bugfixelni meg új utasításkészletre felkészíteni a játékait mert pár 10.000 SGS2 tulaj telesírja a padlást. Talán pár hónap múlva, de nem jövő hétre.Az apple meg ha a következő telójába valami épkézláb hardvert akar tenni, akkor majd ott is lesz típusváltás meg szopás a kompatibilitással, ne legyenek illúzióid. De persze nem fogod érzékelni, mert simán beleöl némi cash-t, meg némi "piaci nyomást" az apple abba, hogy a játék fejlesztőket megsürgesse még az i5 release előtt - aztán szépen beépítik az árba, az r=1 applebuyerkonzumuser meg örül hogy többe kerül, meg kompatibilis is
"használni akarom ahogy kiveszem a dobozból"
tudod, nem az a difi, hogy ezt nem tudod használni miután kivetted, hanem az, hogy ha akarod, akkor játszhatsz vele, haxolhatod. Van aki élvezi, hogy azt csinál az eszközeivel, amit akar. Aztán van, akinek tök mindegy. Öcsém WP7-et használ, pedig ő is szoftverfejlesztő, de saját bevallása szerint őt azt vonzza, hogy "kék kockák, easyride, nem kell rá csak 3 custom app, minden elég amit a gyári rom tud". Nekem hardreset után a titanium backup ~90 alkalmazást tölt vissza, és akkor nem is mondtam sokat, mert régen sokkal több voltApple-nél meg HÍR (de moly komolyan, copy-paste után nem gondoltam volna hogy még meg tudnak lepni), hogy az új OS galériából 1 kattintással twitterbe képet feltölteni. Eszem-f*szom eldobom.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest