Hirdetés
- AMD Instinct MI8 moddolása játékra (avagy R9 Nano-GTX1060+ szint)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Öregszem
- 3070 -> 4070 Super
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A fénynél gyorsabban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Edzett üvegfólia vagy regenerálódó pl Hydrogél fólia?
- Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Sógi
addikt
válasz HardRic #8197 üzenetére
Veszel egy rózsaszín tokot és egy hello kittys csuklópántot és már teljes értékű a tella
Viccet félretéve, sokat fotózol fehér ill. világos dolgokat rossz fényviszonyok között?
Én alig fotózom és hát néha előjön, de már nem zavar, el kell fogadni, mást nem tudsz tenni.
Amúgy szép képeket készít, nincs sok gond vele..és kitty sem jön mindig
Arról nem is beszélve, h vki linkelt itt vmi cikket amiben benne volt, h sok teló nyomatja ezt a pinky hatást...(#8202) DjBlero : Tuti gyalulni kell majd a telefont hozzá, de nem is baj, inkább legyen stabil, minthogy nem Ne félj, bepörög majd a fórum, ha megérkezik és mindent megtudsz/tudunk
[ Szerkesztve ]
-
válasz edgelaszlo #8200 üzenetére
Nincs túl sok hiba. Ez a "Hello Kity" effektus az, hogy világos dolog fotózásakor rózsaszín folt keletkezik a képen, de ez elvileg javítható. A másik ami még gondot szokott okozni a beragadó wifi megosztás, de frissítés után az sem lesz gond illetve addig TBP-vel lehet fagyasztani. Amúgy jól összerakott telefon.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
HardRic
addikt
Izé, figyeljetek már. Hány GB szabad helyetek van a telón alapból amit saját fájlokra tudtok használin? (szóval nem az alkalmazástelepítős)
Csak mert én eddig azt hittem, hogy ez egy 8GB-s telefon, de amikro csatlakoztatom géphez, akkor 11,5GB szabad helyet lát. Most én vagyok a hülye és minden telefon ilyen, vagy... -
legenda
válasz HardRic #8206 üzenetére
bruttó 16 gigabyte, abból lecsípve a rendszernek, és a maradék a belső tárhely!
DjBlero; igen, sgs esetén is volt néhány olyan verzió, illetve a "gyári" kf3 sem jellemző 3 állományosban, aztán mégis szereztem - linkeltem is -, szóval csak lesz megoldás!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
válasz edgelaszlo #8207 üzenetére
Ezt passzolom, nekem nem SGS2-m van
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Sógi
addikt
válasz edgelaszlo #8205 üzenetére
Annyira nem para! Túl van fújva és parázva, kivétel ha profi fotós vagy Néha van egy kis pinky a képeken, de pl nálam rom frissítés és camera sw frissítés után már keveset jön elő! Ezt meg fogják oldani! Pl. be tudtam úgy állítani a kamerát, h nem jött elő kitty, csak ügyesnek kell lenni...
Nagyon fontos, h csak fehér alapú fényképeknél és rossz fényviszonyok közt!!![ Szerkesztve ]
-
d.beni
aktív tag
nekem Lite'ning 1.5 van és most tettem fel a cam frissitést. első ránézésre nem tetszik mert amielött lefrissitettem volna a fényképezésnél átlátszó ikonok voltak most meg szürke csik van az ikonoknál szoval kisebb a kép amit látsz a kijelzőn kivéve videokamera módban ott maradt az átlátszó.
-
Nordik
őstag
Arra nincs megoldás, hogy a kikapcsoló gombbal lehessen fotózni?
-
legenda
válasz edgelaszlo #8213 üzenetére
sajnos elég sok telefon hozza ezt a problémát a felsőbb kategóriában is - bár annyira szerintem sem vészes a jelenség!
-
Sógi
addikt
-
nyafnyaf
csendes tag
sziasztok. csak azt szeretném kérdezni hogy az internet adatforgalmat hol tudom megnézni? vagy kell hozzá vmi kűlön program? üdv.
Olyan ember ne érdeklödjön,aki még válaszra sem méltatja a másikat......
-
RedCat
senior tag
kali 7670-es hozzászólásában linkelt kf3-as fw-t letöltöttem. Eddig a 3+1 file-os romok mind md5 kiterjesztésüek voltak. Ebben viszont az egyik tar. Ettől ugyanúgy tegyem fel? Beállítom a tar-t ugyanúgy mint a md5-t és indítás?
-
kissandras20
aktív tag
Egy kis pletyi: [link]
-
RedCat
senior tag
Köszi
A beállított telefont hogyan tudom a legkevesebb munkával ugyanilyenre visszaállítani romcsere után? Gondolok itt telefonszámokra, email beállításokra, alkalmazásokra, azok beállításaira, képernyő elrendezésre, stb.
Illetve erre milyen rootolt kernelt javasolsz? Vagy ez már rootolt ami benne van?[ Szerkesztve ]
-
legenda
telefonszámok; gmail fiók, alkalmazások és azok beállítása; google szerver/market, a képernyő elrendezése; manuálisan!
nincs root, teljesen tiszta firmware verziót tettem fel, és nálam nincs alatta root, így sajnos javasolni sem tudok...[ Szerkesztve ]
-
legenda
ezek legyenek engedélyezve, hogy a lehető legtöbb korrekt mentés készüljön a jelenlegi rendszerről, és majd visszaállításra kerüljön;
beállítások -> védett adataim -> adatok biztonsági mentése!
beállítások -> védett adataim -> automatikus visszaállítás!
a névjegyzéket gondolom felszinkronizáltad a gmail fiókodba, onnan egyszerűen leszinkronizálod majd az új rendszerre!
e-mail; szerintem csak a gmail beállításokat menti el, a külön beállított fiókot nem, sms mentésre vagy kies, vagy külső alkalmazás![ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
válasz kissandras20 #8228 üzenetére
Látom felületesen olvasol [link]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
Giovanny
őstag
Zero Defect.No Compromise !
-
Csabi42
tag
Sziasztok. Segítsetek. KF1 v. KF3 a jobb? Köszi.
(#8237) jános Ez klassz.
[ Szerkesztve ]
"Ne feledd, hogy van, amikor a csend a legjobb válasz!"
-
pzstm
titán
válasz Csabi42 #8240 üzenetére
gmail fiók tárolja névjegyeket, market meg appokat.....
de van belőle samfirmware-en egyfájlos is.....ha még nem frissítettél ROM-ot, akkor ROOT és EFS mappa mentése legyen mindenképp, mielőtt frissítesziPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
No.01
őstag
Meg en sem fogtam bele a frissitesbe de mar raszantam magamat mivel az akksival nem vagyok kibekulve... reggel 7 kor bekapcsolom es sokszor nem birja 4-nel tovabb...
Igaz en telefonalok rendesen... ill mostansag GPS-t is tesztelegetm (amivel mellesleg nagyon elegedett vagyok)Ezekrol a ROM-okrol lehet talalni v.mifele leirast? PL h miben kulonbozik a KF1 es a KF3
vagy ne kerdezzek hulyesegeket hanem hallgasak pzstm forumtarsra? -
legenda
a sima e-mail kliensben, vagy valami speciális szerver, mea...stb?
előbbinél elég csak a bejövő és a kimenő beállításokat megjegyezni/leírni, utóbbiknál pedig a fiók típusának a függvénye!Csabi42; csak frissítés, és a jelenlegi állapot teljes megőrzésekor számolj azzal, hogy nem teljesedik ki 100%-ig az újabb firmware verzió minden tudása, illetve több hibalehetőség adódik!
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
legtisztább jelenleg mindenképp egy 3+1 fájlos KF3-as felrakása. Abból is van nagyonfriss verzióm
xwkf3_xxkf1_oxxke2leírást én nem tudok róluk, saját tapasztalat illetve fórumtársak tapasztalata.....persze én még kezdő vagyok a témában...szóval lehet valaki fog tudni adni NEked
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
semmi gond de akkor már válaszolnék is rá
létezik, csak épp nem XWKF hanem ZSKF
ázsiai firmware, nem nekünk való az igazán
legfrissebb európai ez: XWKF3
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
akkor várjuk szeretettel (csak még samfirmware-en nem láttam...gondolom ha szépen megy a teszt kikerül oda is )
"The XWKF4 package from Samfirmware is a beta package and was never meant to be released publicly as far as I know"
most találtam
[ Szerkesztve ]
-
Nite
őstag
gyerekek, lehetseges valahogy a google fiok-bol besync-elt kontaktokat atmasolni a telefonba? idegesit a kis [g]
Paid my dues!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Instinct MI8 moddolása játékra (avagy R9 Nano-GTX1060+ szint)
- Farming Simulator 25
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.