Hirdetés
Aktív témák
-
Rotate
veterán
komolyan nem értem mit szenvedtek ilyen betákkal... ennyit ér hogy elmondhassátok, hogy ICS van a telefonon? mármint azok akik napi használatra rakják fel... mi értelme? mi értelme a legjobb telefont használni, ha ilyen lassú ICS romokkal kínozzátok magatokat? tisztelet a kivételnek persze... kipróbálás megint más...
egy gyors GB többet ér szerintem mint egy ICS aminek még a nyaka véres... március végére úgyis elkészül, azt hamarabb lesz értelme felrakni szerintem
-
WaterWave
veterán
hát a hír 80%-ban hiteles... szóval morcosan 1 hónap még, aztán meglátjuk
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
ForRedGlory
félisten
Próbáld ki, meglátod utána hogy milyen is az ICS... 99%-ban minden tökéletesen működik rajta. Westcrip egy ZSENI.
(#49744) agabe: videóból ne indulj ki... én elég allergiás vagyok a smotthságra, és ha azt mondom nem akad, akkor nem is fog. Bár csak Full wipe-al tedd fel, és nem lesz gond.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz R2D20208 #49749 üzenetére
Hát nem tudom mit próbáltál, és hogy de Wescrip v8.6 ICS agyoncsap bármilyen a Gb-t smoothságban az biztos (mivel az animációk is GPU gyorsítottak, egy mikrolag sincs). Tedd fel normálisan.
Egyébként mit értessz azon hogy nem olyan pörgős mint a GB? Tedd az animciók sebességét gyorsabbra és pörög.
(#49752) Rotate: ha nem próbáltad, akkor nem kell véléményt formálni. Pláne nem hülyeséget. Érdekes hogy a XDA fórumban mindenki agyon dicséri (akik valljuk be kicsit jobban értenek hozzá, mint itt bárki), de a PH!-n csak szarozzák (ok nélkül)
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
válasz ForRedGlory #49766 üzenetére
(#49744) agabe: én is megpróbálnám a helyedben, hisz nekem első ICS próbálkozásom, és nem vagyok Rommer. Tedd fel, és jelezd, elég smooth - e neked. Érdekel a véleményed.
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
agabe
addikt
meg fogom próbálni .. éjszaka ha már barinőm alszik
-
Rotate
veterán
válasz ForRedGlory #49767 üzenetére
oké, igazad van, én voltam a hülye... lehet van egy agyonhegesztett verzió ami jól megy... ettől még a véleményem változatlan, felesleges ezekkel a szarokkal próbálkozni, max kiváncsiságból jó... bár aki eleve ilyen főzeteket használ annak végülis jó lesz ez is... én elégedett vagyok, szal simán kivárom a jó kis hivatalos készet
-
scapegt
őstag
Jött a futár, elvitték az S2-t és kaptam egy Ace-t, ami nagyon szép állapotban van, egy karc nincs rajta, csoda Remélem még a héten megkapom az S2-t
ForRedGlory: nem hiszem, h elfelejtenék a cseretelefont meg azért az S2 egy fokkal jobb én inkább abban bízok, hogy totál kicserélik ráadásul egy fehérre
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz Rotate #49770 üzenetére
Szerintem bármelyik rom lehet Béta, ha nincs benn FC. Westcrip-ben nincs FC, csak 1 helyen, amikor csatlakoztatod géphez, bár ez Béta számlájára írható, azonban enélkül is simán működik a funkció, és állítólag v9-ben ezt is sikerült javítania. Én 1 hete használom, és semmi újraindulás, stabil mint állat, ráadásul semmire nem lassul be, bármit csinálhatok vele. Szóval én már akkor bolgod lennék, ha ez lenne a hivatalos rom, mert nagyjából hibátlan, ami hiba van benne, az meg úgy el van dugva, hogy fel sem tűnik.
(#49771) scapegt: jó kis telefon, barátnőm is 2 hete vett egyet. Kicsit máshogy kell romolni rajta, de majd azt is rendbe kell kapnom egyszer.
Hátha elfelejtik a csere telefont és megkapod grátiszba[ Szerkesztve ]
-
charlie1975
aktív tag
válasz ForRedGlory #49772 üzenetére
amiről beszéltek westcrip romhoz tudnátok linket adni?köszi
Galaxy S4,Galaxy Note3,Note7,S7 EDGE
-
Rotate
veterán
szerintem ezekben a romokban még nincs is benne minden funkció... mármint, van még 2 hónap a tervezett kiadásig... nem hinném, hogy ez már csak teszteléssel fog zajlani... szerintem még a design-t is fogják csiszolni... szó volt a TW5-ről is, szóval szerintem van miéőrt várni a készet...
szerk:
R2 sokkot kaptál?[ Szerkesztve ]
-
sippet
senior tag
válasz charlie1975 #49773 üzenetére
ebben a hozzászólásban linkelve volt.
-
Rotate
veterán
válasz F-ECT$ #49777 üzenetére
jó kis app, bár időnként elfelejti a Bindeléseket... de ez végülis nem gond, mivel alapjáraton tökmindegy hol van a data, aztán meg mielőtt játszol beállítod újból... olyankor már megvan 2mp alatt, mivel akkor már nem kell másolni a tartalmat nem tökéletes, reméljük a srác megoldja, hogy ne tűnjenek el a Bindelések, mert amúgy eddig a legjobb megoldás amit találtam, csak root kell hozzá
gyakorlatilag csak átirányítja a kéréseket onnan, ahol lenniük kéne oda, ahol valójában található a data...
[ Szerkesztve ]
-
Leonardo91
senior tag
Létezik olyan fémes hátlap amin rajta van a galaxy s II felirat?
(#49781) R2D20208 : Nem találtam sehol, linkelsz nekem egyet?[ Szerkesztve ]
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
R2D20208
addikt
válasz C.Brigante #49778 üzenetére
Úgy már okés...Void Echot irtál, én meg kerestem mint a kisdisznó
(#49780) Leonardo91 persze h van .
ja, ez III as felirat !
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
HardRic
addikt
Ha valakinek nem működik Checkromban (v5) az alap főoldalon hosszú menügombos keresés, akkor Market, Google Search, és be kell tenni system appokhoz. Így végre jó. Az utolsó lépés hiánya miatt szoptam mostanáig.
-
őstag
konvergenciát érzek itt a remix ICS rom körül. V9.0 a Gapps és v8.6 a legfrissebb rom mellé. Próbálta már így valaki?
-
HardRic
addikt
Most csak ezért nem rakok fel ICS-t, hogy megnézzem: működik angol nyelven a Nexusszal sokat demózott folyamatos szövegdiktálás? Remélem a Samsung nem vette ki, ez fasza feature.
-
kungzi
veterán
Gondolom ez jó választás az elméletileg ma megérkező sgs2-mbe?
-
R2D20208
addikt
-
Sógi
addikt
Olyan mobile data scheduler nem létezik, amit be tudok állítani úgy, hogy például minden órában 10 percre bekapcsolja az adatforgalmat majd ki? (a levelek és időjárás frissítéséhez)
Nálam sokat zabál a 2G is folyamatosan bekapcsolva, olyan helyen vagyok ahol 3G-re kapcsolva alig van térerőm...
Wifivel nincs gondom, az alig eszik vmit... -
Laraxior
titán
Volt már?
Mobilok a hidegben
Elég előkelő helyen van a miénk... jól bírja a cugot"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
C.Brigante
veterán
gyerekek ez a neak kernel a xilaval olyan mint borsó meg a héja! potyognak a könnyeim!
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
xnace
őstag
Sziasztok,
Szervizeltetni milyen ROM-ot tegyek fel?
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
bajusz66
aktív tag
Mostan olvastam:
a new release(leak), this friday...hopefullySammobile the best of
XWLSS 4.1.2/I9000 XWJW5
Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest