Hirdetés
Aktív témák
-
veterán
-
legenda
-
veterán
én sem és ők sem mondták, hogy nem lesz ics rá, neten is csak annyit olvastam hogy az alap galaxy s-re nem lesz csak value pack...
természetesen tisztában vagyok azzal hogy a saját topicban kissé jobban védelmezzük a sajátot, eleinte ez ment a gt540-esben is általunk, de aztán a blade és hasonló telók idejében már nem volt mit védeni A beégést sem tudom hogy mekkora és milyen jellemző probléma, ezért és kérdezek rá mindenhol...Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
trobi28
addikt
válasz bajtokarpi #49150 üzenetére
Nekem a SexInfo101 nélkülözhetetlen (56-nál tartok) de lehet hogy ez téged nem érdekel
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
legenda
válasz Menthirist #49154 üzenetére
..és várd, hogy legyen rá ICS! Ahogy a Samsungot megismertem az elmúlt másfél évben, várhatsz arra még úgy egy-két évet!... (forrás; link) - ez azért enyhén túlzásnak tűnik...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
veterán
-
legenda
válasz Menthirist #49157 üzenetére
adott szempontból, az s2 az elsők között fog ics firmware verziót kapni!
CyberSoma; igazán nincs mit!
[ Szerkesztve ]
-
andoneboy
tag
Hamarosan én is belépek az S2 táborába
70k-ért találtam 1hónapos, 23 hónap Samu garanciás, kártyafüggetlen, karcmentes, fóliás telót
Megyek is érte[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9 6/128Gb
-
legenda
válasz andoneboy #49160 üzenetére
valóban ellenőrizd alaposan, nehogy klón legyen, esetleg tiltott, hibás...stb! kezdésnek; *#0*# - itt sok funkció ellenőrizhető!
kungzi; 4s 16gb - de nekem még ez is bőven elég, átlagban 1 gb zene ha fészkel a telefonjaimon...
zelma; köszi!
[ Szerkesztve ]
-
andoneboy
tag
Köszönöm a tanácsokat
Bár több terméket is árul, például: Iphone4 32 GB 89k, Galaxy Ace 33k, Iphone 3GS 16Gb 35k, 32Gb-s 40k...
Van egy olyan megalapozott gyanúm, hogy Bécsből hozza a telefonokat. De azt írta, h 23 hónap Samsung garanciás, Media Marktban vette, az eredeti fólia van rajta, karcmentes, szinte 0 perces...
Kedden megyek megnézni, ha minden igaz, átvizsgálom majd alaposan
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9 6/128Gb
-
znagy69
őstag
Segítsetek, mi is az a progi ami megmutatja, mely alkalmazások futnak éppen.
-
veterán
nah akkor még tudnátok valamit írni erről a beégésről? mármint az arc fórumban mondják hogy általános, ugyanakkor fórumokon látok ezt is azt is (mármint hogy általános meg hogy nem). ráadásul a főnökömmel most beszéltem, azt mondta az ő sensationja pörög mint a veszedelem, szép a képe, gyors, és jó... úgyhogy már megint a fene tudja
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
znagy69
őstag
válasz TazLeacher #49168 üzenetére
Azt én is ismerem, de ha memóriát ürítesz, akkor leáll 2X program, de csak 5-6 fut. És van olyan ami rendesen megmutatja. Én soknak vélem, hogy 20-30 közötti program fusson.
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz Menthirist #49169 üzenetére
nekem lassan 3éve van amoledes telefonom egyiknél sem tapasztaltam beégést.
ismerőseim körében is sokaknak van ilyen telefonjuk és ők sem tapasztaltak beégést.ettől függetlenül létező dolog (bár én úgy tudom cserélik garanciába)
-
R2D20208
addikt
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
R2D20208
addikt
-
veterán
válasz zeroo5ux #49173 üzenetére
most jöttem rá, hogy az egyik legjobb haverom a vodánál technikai ügyfélszolgálatos úgyhogy rákérdeztem, ő nem tudott nagyon ezzel kapcsolatos gondról, de megígérte hogy utánakérdez az ottani szervízben hogy mennyire gyakori jelenség. noha sok helyen azt írta jó pár ember hogy nem túl gyakori (vagy ha van is, az sem iszonyat zavaró (engem az sem zavar túlságosan, hogy akkora árkok vannak a gt540-emen hogy rezisztívként megakad a körmöm benne néha ), no meg azt hiszem két év gari is van rá), de majd meglátjuk. Sajna több helyen is olvastam (tudom ide főként azok járnak, akiknek elő is fordul), így nem tudom mennyire jellemző... no mindegy...
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
zooole
senior tag
XXLPB-ről milyenek a vélemények?
-
zooole
senior tag
válasz klevente #49182 üzenetére
Gariztatni fogom, azután rátenném.
Az a bajom, hogy nekem ugye T-s ROM van fenn, erről kéne egy backup, hogy ha T is kiadja ICS-t visszarakom és arra ráfrissítek.
Csak úgy tudom ehhez root kell, ha pedig rootolt ROM-ot backupolok, nem lesz rootolt a backup? Nem kell root, már megszívtam vele.
-
veterán
a beégéssel kapcsolatban, és hogy itt nem gyakran találkozott ilyenekkel erről mi a vélemény?
-
legenda
válasz Menthirist #49191 üzenetére
a beégés inkább azoknál gyakori, akik maximális fényerőn használják a telefont, illetve olyan főzött firmware verziókat, vagy módosított témákat használnak, ami hátrányos adott szempontból!
mint már említettem, nálam 7 hónap alatt nem alakult ki beégés, mondjuk az is igaz, hogy alacsony fénerőn használtam a telefont, és csak gyári firmware verziókkal, témázás nélkül!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
PaFec
aktív tag
Mèg mindig szeretnèk egy működő xila2 rom linket. Ha valaki tud küldjön legyenszives.
PaFec
-
-
Gesa68
csendes tag
Szia R2
Majd 2hete használom az 5.1 - es romodat, tökéletesen megvagyok vele
elégedve. Főleg a fogyasztásával. Ezalatt a kis idő alatt semmi rendellenséget
nem tapasztaltam. Semmi lefagyás, újraindulás. Teszi a dolgát ahogy kell.
Azonban látom, hogy masem tétlenkedtél készül az ICS - d , valamint már
elkészült a R2D2_Custom_Mix_Final_XILA2, amiket szintén kipróbálok ha
megosztod számomra is.
Előre is köszönöm.
Tisztelettel: Gé[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- Honda topik
- PlayStation 5
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Minden ami hőszivattyú
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest