Hirdetés
Aktív témák
-
norbesz74
aktív tag
válasz rolcsibácsi #32033 üzenetére
Korrekt hozzá szólás. Épp akartam is írni, hogy majdnem át tértem. De nem tehettem.
-
Piwi
veterán
Siyah 2.2 beta kerneleket felrakta valaki? érdemes próbálgatni ezeket a beta verziókat?
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
Rotate
veterán
Android phones > Samsung I9100 Galaxy S II > Official Roms > Samsung I9100 Galaxy S II Firmwares (az első)
nem bonyolult, elsőre megtaláltam
-
Rotate
veterán
mert gondolom magyar telefonod van én Szlovákiában (itt élek) lengyel telefont kaptam, itt hivatalosan lengyel telefonokat forgalmaznak a lengyelek meg XXKI4-nél tartanak, 2.3.5-el... ezt is Kiessel raktam fel... de szerintem lassacskán fog jönni egy KJ valahányas ROM mivel az utóbbi napokban sok országnak jött ki KJ-s ROM Kiesen... KJ3-mat láttam legutóbb, az is fenn van SamMobile-on
[ Szerkesztve ]
-
ERPY
őstag
Feltettem a mostani legutolsó bétát, de ebben megint van a gyári böngészőnél lag, ami kimondottan zavaró számomra. Ezt a 2.1.1 final verzióban megoldották, de most újra van. Szal számomra felejtős a jelenlegi béta, ellenben viszont szépen halad a fejlesztése, de sztem az esetek nagytöbbségében csak a final verziók jók a 7köznapi használatra.
-
Piwi
veterán
köszönöm F-ECT$ és Erpy a választ. akkor marad a 2.1.1 amig nem lesz final 2.2 azért annyira nem kisérleteznék,meg vagyok elégedve a mostani rendszerrel
-
Richard!
addikt
nos.lemértem a market-os speedtest.net-tel,a router mellett:9755kbps,a routertől 1 méterre,30 centis fal mögött:4123 kbps. sztem elég gyér.talán kf1-nél volt az hogy a szobámba mindenhol maxon ment a wifi.ez a teljesítmény meg egyszerűen gyalázatos
Ma kezdődik életed háralévő része
-
rolcsibácsi
őstag
gondoltam kiprobalom hogy ha le van merulve elegge ahhoz a telo hogy ne tudjam hasznalni a kamera ledjet de benyomtam egy elemlampa progit ami megy a hatterben, de mikor ratappolok a kamera inditasara kamera hibat ir ki... (ha utkozik a ketto funkcio akkor nem ertem miert nem kapcsolja ki maganak az elemlampat addig amig fenykepeznek... ez is olyan android faszsag minthogy leall a zene mikor fenykepezek, es persze nem nyomja vissza amikor kilepek a kamerabol..)
-
Rotate
veterán
válasz rolcsibácsi #32173 üzenetére
ne kezdjük már megint ezt az android ezért meg azért szarozást...
-
Drbonci
aktív tag
kellene nekem vmi számláló program ami mutatja a bejövő emailek számát , vmi hasonló mint az sms counter , de én nem találtam olyat ami az emailt számolná .
-
F-ECT$
titán
Vegyél i4s-t, ez meg add el. Mondtuk már párszor.
Dive ever, work never.
-
Gizmo94
veterán
válasz F-ECT$ #32176 üzenetére
+1 ! Nem értem , de a másik usert aki tegnap itt cirkuszolt, sem értem. Utána még neki volt pofája moderátor topikba menni.
Ha ennyire nem jó semmi,amit a szerencsétlen SGSII vagy az Android tud, akkor minek a telefon?
Egy megoldás van, ha a hozzászólásaikra nem reagál senki. A mondanivalójuknak amúgy sem sok értelmük van a kötekedésen kívül, így belebonyolódni vitákba felesleges is.Mekkora probléma egyébként, hogy fényképezés közben megszakad a zenehallgatás. LOL.
Nagyon szükséges lenne pedig egy zenélő telefonnal fotózni, szinte elengedhetetlen... :/[ Szerkesztve ]
-
rgeorge
addikt
válasz Gizmo94 #32177 üzenetére
Nem az SGSII-ről szól, amit írok, nem is a probléma felvetőjéről. De:
Szerintem azért nem ördögtől való ez a zene közbeni fotózás. Nem arra van ezekben az okostelókban a kamera, hogy azonnal le lehessen fényképezni, ami érdekes? És a zenelejátszó pedig azért, hogy ne mp3 lejátszót hallgasson a tulaj menet közben, hanem ezt. Tehát mindkét szolgáltatás menet közbeni használatra való, akkor pedig mennie kellene együtt.Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
zeroo5ux
aktív tag
tegrak second core erre leszek kiváncsi, az új béta 5ös siyah támogatni is fogja már!
-
Gizmo94
veterán
Kb. annyi értelme lehet..
Amúgy hogy on is legyek,várnám az új[V25 Türkbey] romot, de csak nem akar online lenni....
-
WaterWave
veterán
balek
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
F-ECT$
titán
válasz rgeorge #32181 üzenetére
Így van, mennie kellene, de nem megy. Sőt, egy csomó minden van még, amiben fejlődhetne az android, és fog is. Nézd meg, hogy mit tudott az 1.6-os droid és ehhez képest mennyivel jobb a 2.3-as, de ugyanez igaz az ios-re is. (Pl a 3.0-ig nem volt copy/paste, MMS, és pl csak a 4.0-ban lett multitasking, stb.)
A probléma az, hogyha valakinek nagyon nem jön be az sgs2, akkor miért itt sír? Írja le, hogy mi a gondja, és ha nincs rá megoldás, de egy másik eszköz tudja ezeket, akkor köszönjön el szépen, adja el a gépet, és vegyen mást. Ennyi.
Dive ever, work never.
-
nagygabe
csendes tag
válasz F-ECT$ #32186 üzenetére
Én próbáltam ezt CM7 alatt. Zenehallgatás közben lehet fotózni, csak a videofelvétel _elindításakor_ áll le a zene.
Tehát itt nem az Android a szar, a Google megoldása még működik (vagy a Cyanogen srácok javították meg, ezt nem tudom). A Samsung programozóit kellene jól seggbe rúgni, ha elrontanak ilyen dolgokat. -
[DE2JAY]
senior tag
válasz [DE2JAY] #32180 üzenetére
LOL
Első indításnál nem volt se IMEIm se semmi mobiltelefonálással kapcsolatos dologEzt nem értem. CSC-t a 3 file-os után kell álítani? Nekem most is csak a KOR-t dobta fel
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
Piwi
veterán
hopp.elnéztem
[ Szerkesztve ]
-
C.Brigante
veterán
halihó. ha valaki árul ilyen tokot (kicsivel olcsóbban) akkor jelezze privibe. /csak kizárólag ez a fajta érdekel, semmi más/
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
Gizmo94
veterán
válasz C.Brigante #32193 üzenetére
Hát, ez igen jó árban van ennyiért szerintem, ennél olcsóbban nemigen fogsz találni...
-
-
mivan80
aktív tag
válasz C.Brigante #32193 üzenetére
Van olyan a listán, aki picit olcsóbb.
-
Gizmo94
veterán
válasz C.Brigante #32196 üzenetére
Ezek a tokok átlag 6-7000 Ft.-os ár körül mozogtak itthon, tehát ennyiért ez jó.
zeroo5ux Elvileg mindenképpen rontani fogja az akkuidőt, hiszen két mag használata ha nem is feltétlenül kétszeres, de több feszültséget igényel.
Itt inkább a teljesítménynövekedés érdekes azoknak, akik ki akarják hajtani teljesen. -
mivan80
aktív tag
Kollégák, autós tartót ki milyet ajánl?
EBAY-en kidobott egy csomót...
Van-e olyan, amibe belefér tokkal is? Vagy ebben az esetben már csak az univerzális töltő jöhet szóba?
@ (#32199) C.Brigante : valóban, nem kattintottam bele.. Viszont, ha a fehér is jó lenne akkor tutira van olcsóbb, pl 4170 + 599 PPP-be.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest